MAC & Sephora - 26 тема

• 56 958
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Да на Живанши е.
Герленското е червено.

# 106
Интересна пролетна колекция от Clarins:

# 107
  • Велико Търново
Харесва ми пролетната палитра на Кларанс -ако дойде тук, сериозно ще се замисля, аз обичам да нося такива цветове Simple Smile Не съм ползвала сенки на марката - вие как ги намирате?

Да, за Герленското червено червило попитах Wink 

# 108
  • Belgium
Упс, да Живанши е  Blush

Ама кой за каквото си мисли  Laughing

Това олио за устни на Кларинс ми изглежда интересно.

# 109
  • София
Да се запиша в новата темичка  Heart Eyes

Имах добри покупки тази година, но смятам че е твърде рано за равносметки без да сме видели всичко коледно. Изкушена съм от празничната палитра на Бърбъри, дали ще издържа  Crazy Whistling ooooh!

Трудно ми е да степенувам продукти- може би на първо четене Terracota Jolie Teint на Guerlain- толкова се надявам да не е лимитка, за жалост и най-светлия цвят ми е тъмен сега; Новите метеорити- много повече харесвам от старата форула; Сенките на Герлен- супер качество; Aquamatic сенки-молив от MUFE в идеалното бронзово; пудрата ми Dim Light на Hourglass; много добри продукти в бялата козметика + Кларисоник. И още много други, нямах никакви разочарования почти.

Изкушавам се от коледната палитра на Тoo Faced, но знам, че не ми трябва и е твърде шарена. Грехота е да седи заровена в шкафовете после Simple Smile

# 110
  • гр. София
Червилото го чакам евентуално да  дойде другата седмица и ще дам  отзив.

# 111
  • Велико Търново
Ще чакам, Шоколадче  bouquet видях, че пак е налично във ФЮ - изглежда ми мнооого красиво Heart Eyes

# 112
Аз утре ще я гледам палитрата на TF. И на мен не ми трябва, ама ме изкушава. Иначе не ми е шарена хич. Имам толкова нюд и кафяво, че....
Страшно ми харесва пролетната палитра на Кларинс, ще я купя най- вероятно. Любов от пръв поглед. Heart Eyes

# 113
  • София
Заредили са Golden Shock колекцията на Диор във ФЮ Simple Smile

Красива ми се вижда палитрата, на снимки не е така лъскава:

# 114
Аз я исках, но имам златното в друга предишна, Коледна палитра, а другите цветове доста ми се доближават до Трафалгар и засега пасувам. Искам да я видя наживо и тогава. И без това никога не поръчвам от нета от 10 Ноември да 10 Януари, та не се изкушавам.
Странното е обаче, че не са заредели другата палитра и няколко от червилата.

# 115
Разгледах обстойно Коледната колекция на Герлен.
 Червеното червило е невероятно красиво според мен класически червен цвят. Разкошотия е, но аз натрупах доста червени червила, но е истинско бижу. Стахотни са и гланцовете червено, винено-бордо и прозрачен със златисти частички. Омазах си ръцете прилично и мога да кажа, че със зор изтрих червилото и гланцовете. Невероятни трайни са, не тествах прозрачния гланц само.
Има палитра сенки в кафявата гама с ружове. А сега де, колко ружа бяха в палитрата. Не и обърнах внимание,че имам доста кафяви сенки.
 Метеоритите мен ме разочароваха изглеждат като 3 номер с понякое червено топче. Консултантката, че в кутийката червените топчета не са много.
Не съм критерии, но според мен червилото и гланцовете най си заслужават. Метеоритите, ако някой ги колекционира.

# 116
  • София...........
Sephora: Океан от подаръци! 20 % отстъпка за всички комплекти - парфюми, грим, грижа за кожата от 14.11-16.11.2014.

Каква радост! Heart Eyes Любимия ми магазин! Heart Eyes

densi
, Благодаря за инфото   bouquet, за съжаление днес избързах и си все палитрата на Too Faced, но така е като съм нетърпелива  Embarassed

# 117
  • София
Аз не съм сигурна, че палитрата влиза в промоцията. Сподели като я ползваш впечатления Hug

# 118
  • Berlin
Алена, благодаря, точно такъв сет гледах във ФЮ и се чудих дали да поръчам.

За намалението трябва ли да имаш карта? И също за да получавам смс-и къде трябва да си кажа номера, че си го смених и вече не получавам нищо. Simple Smile

# 119
  • Бургас
Точно тази палитра на Диор пробвах от коледната колекция , еми не изглежда така на живо- определено. Не че е лоша, но си мисля че леко се повтарят ...
И аз получих снощи смс от Сефора ама така от разстояние трудно се избира и като не знам какви сетове имат  newsm78 .
Иначе щях да избера нещо на 100% .
Ах това Герленско червило искам го за рд , но ако не успея да го докопам ще е коледния стейн на Лоран и без това се каня на този цвят отдавна .

Общи условия

Активация на акаунт