"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 38 тема

• 30 873
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
  • В Града на Липите
Едва ли!  Naughty Неговият тефтер не се капалдисва приживе.  Money А след гушване на букета се овъзмездява с органи.  Sick

Едно време при натрупване на 2-ки, крадяха Дневниците, чудя се, ако някой му свие на Чиче черния тефтер, дали има копие, или помни като слон  newsm78
Не че точно Ел ще вземе да я забрави  Joy  Joy която дори имА дързостта да се пошегува с отрочетата му  hahaha

# 16
Колко жени му целуват ръцете. Grinning.Бива ли толкова,а?

Хаир!  Naughty Да не ми лежи опънат като каиш и да му целуват ръцете, ами да става и да почва да целува той, че не се трае.  Crossing Arms

# 17
Меги, намали я, за да опитам да я кача. Тази е голяма за качване.

смалих я - вее се с премигвания

Последна редакция: вт, 11 ное 2014, 20:02 от sabina_k

# 18
...чудя се, ако някой му свие на Чиче черния тефтер, дали има копие, или помни като слон  newsm78

Може да си има счети.  newsm78 Но не са ни дали до сега кой заема тази инфарктна длъжност.  Wink

# 19

Как голяма, бе? Аз така я качвам.

# 20
 Привет  Hug

За Рина за новата тема newsm51 newsm51

за помощничките, които пуснаха темата. smile3525 smile3525

Лека вечер  bouquet

# 21
Мила Ринка,  Hug много благодаря за красивата ни нова тема!  newsm51

Димони,  Hug благодаря ти много за превода на статията! Изглежда сериалите са най - големия пай от експорта на Турция. Дали някога ще можем да направим нещо подобно в България?

Линка,  Hug присъединявам се към теб и вдигам тост за здравето на Сами, защото той най - сетне вместо да пречи, започна да помага на нашите влюбени душици!

Детелинка,  Hug големи късметлии твоите ученици!

Дейзи,  Hug много ми хареса твоето предположение - Елиф да покани Йомер да живее в дом Денизер. Само да не скандализираме Турция и арабския свят, че поддържаме съжителство без брак. Малко традиционалисти си падат!

След раняването на Йомер започнах да се питам как може човек да си избира рискова професия като полицай, пожарникар, пилот от Формула 1, миньор. Тези хора не изпитват ли страх? А близките им как живеят с това напрежение и стрес? Да ги пази господ и да не дава да се случват лоши неща!

Мила Дива,  Hug много ми хареса твоята хронология на часовете! Ще цитирам по памет последното ти изречение, което запомних, защото ме впечатли: "Накрая часовника спря, за да продължи да бие сърцето!"

Мили Бризче, Шо и Лия  Hug страхотни стихове и прекрасно настроение създавате! Нека Ерато - музата на любовната поезия винаги да бъде с вас!

Сабинка,  Hug ти си нашия репортер в туитър тези дни! Много ти благодаря за снимковия материал, клипчета и всяка друга полезна информация за сериала!

# 22

Как голяма, бе? Аз така я качвам.

на мен ми отказа
аз защо не виждам твоя байрак?
ти да не си в карата без турско "ш"?

# 23
  • В Града на Липите
Хаир!  Naughty Да не ми лежи опънат като каиш и да му целуват ръцете, ами да става и да почва да целува той, че не се трае.  Crossing Arms

Чакай да му мине действието от упойката, де.
Че така замотан може да награби някоя сестра по погрешка  Joy Joy

# 24
Колко жени му целуват ръцете. Grinning.Бива ли толкова,а?

Селфи+1
Страхотни сте,карате ме да се усмихвам след един толкова изтощаващ ден. Hug Hug Hug  love001

# 25
Мира, сега развявам байраците на Меги и Димони там. Peace

# 26
Сабина, мятам го аз байрака, ама много мига.  Joy Joy Joy

https://vine.co/v/OiHZJrgQrLr

# 27
  • Разград

Последна редакция: вт, 11 ное 2014, 20:21 от vania_e

# 28
  • Сливен
                                     Добър вечер, Диамантчета! Hug
  Ха,  да  се разпиша и аз тука! Simple Smile
Ринка,  Hug благодаря за новата къщичка. Благодаря и на помощничките! Hug

Момичета, пак се отприщихте. Оставих ви на с. 44 в старата тема. Идвам сега и какво да видя - изписели сте две страници от новата тема. Dur! Yavaş yavaş, canım! Acele yok! Joy Joy Joy

# 29
  • Сливен
       Нямам търпение да ги видя -  те така! Peace

Хубави, влюбени, чаровни, ......! Peace Талантливи са, дума да няма! Направо ме вкарват във филма!

Общи условия

Активация на акаунт