"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 38 тема

• 31 207
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
Сабинка,ти ако знаеш как ранен и бинтован прави луд и страстен секс в Облака хич няма да имаш грижа! Joy

Там имаше една дупка, май  newsm78 тук са две.  Joy

Не искам "луди" сцени. Naughty Искам кекс по Авропейски в азиатската част на Инсамбул - в хотел Денизер. Мето е деликатен. Даже ще изведе тъжното севгили да се разсее в дискотека. Аслъ всички ще нареди. А Бахар какво да я правя? Thinking

# 181
Здравейте  момичета! Малко извън темата, но да подкрепим и българските деца на Евровизия! Те го заслужават!
http://wiwibloggs.com/2014/10/21/poll-win-junior-eurovision-2014/63589/

# 182
  • In the light side of the Moon!
здравейте  Hug

еее из4етох ви  ooooh!  Laughing

от вси4кото, което из4етох разбрах , 4е Елмер са ги сложили в хола, за да могат да бъдат наблюдавани 24/7   Thinking 4ай ще се пие, ама ще е липов  Laughing

хади бакалъм разгеле  smile3508 smile3508

# 183
Здравейте  момичета! Малко извън темата, но да подкрепим и българските деца на Евровизия! Те го заслужават!

Peace Peace Peace

на 4та позиция сме, можем да ги повдигнем малко с общи усилия  Hug

# 184
# 185
Стига с този чай, няма да има и в този болюм  ooooh!
на мен ми е интересно как ще реагира Фатмата като трябва да гледа младите влюбени, според мен ще избяга.

Стига, стига, ама цял ден туитват тази снимка с чашата чай Joy Зрителят е взискателен. От 13 серия сме на сух режим. Егати вечните избори. Laughing

Как няма да туитват този чай цял ден като пресъхнахме вече! Както Канти отбеляза нужна ни е течност, за да съществуваме! На всички вече чая ни е много важен! Създава емоции, настроение, спомени.

Дива правилно иска да ги усамоти в ателието, но Сабинка като показа колко е бесен още Йо заради замисъла на Левент да се хареса на Елиф мисля, че трябва да мислим за друг вариант.

Хрумна ми идея - да се появи някаква следа за Тайар в Ню Йорк и Сами да изпрати Йо, а Ел да се пришие под прикритие. Така хем Туба ще си вземе, дай Боже, наградата, хем една серия може да ги гледаме само двамата. Ех, мечти!

Пепелче,  Hug мерси за култовото изпълнение на Сара и Андреа Бочели! За да ни мине по - бързо времето до 20:00 часа ви предлагам едно изпълнение на Сара Брайтман с ориенталски мотиви с тематичното заглавие "Харем":

# 186
закуска ще има....сега Ел ще маже на Йо симида с крема сирене  Joy Joy Joy той я е у4ил  Joy Joy Joy

# 187
Закуска има,ама Комисарио много навлечен-да не рекламира някоя трикотажна фабрика.Не могат ли да му облекат секси пъжамка нещо. newsm78
Много ми харесва предложението за акция в Ню Йорк.

# 188
пижамка на цвет4ета би му ти4кало 4ок добре  Joy Joy Joy Joy

предложението и на мен ми хаесва , но се съмнявам да стане  Joy Joy Joy

# 189
# 190
Защо на цветчета,освен ако не са теменужки newsm78

# 191
 wavey

Ринка за прекрасната тема!

ViКо  Hug гласувах за нашите талантливи деца.

Благодаря на всички за интересните постове. Hug Hug Hug Hug Hug

Малко остана до епизода. Убедена съм, че СЦ пак ще успеят да ме изненадат. Затова не правя предположения за серията бу акшам.

# 192
здравейте  Hug

еее из4етох ви  ooooh!  Laughing

от вси4кото, което из4етох разбрах , 4е Елмер са ги сложили в хола, за да могат да бъдат наблюдавани 24/7   Thinking 4ай ще се пие, ама ще е липов  Laughing

хади бакалъм разгеле  smile3508 smile3508

Никакъв хол. В стаята на Омер са.

# 193
  • В Града на Липите
Още малко и по бански на лалета ще го поискате  ooooh!
Много си е добре с официалния Ансуг, все пак се предполага цял ден да приема посетители.
Това Арда, Пело, майки, бивши тъщи, племенници, началници, братя, сестри Денизерови, братчеди, комшии...  ooooh!

# 194
Кой каза пижамка:

Общи условия

Активация на акаунт