"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 38 тема

• 31 273
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
  • In the light side of the Moon!
ами ние това го предположихме  Laughing

# 391

Или се отказваш от случая, или от мен- Елиф му го сервира без чай.
Joy Joy Joy Joy Joy

# 392
Отиде коня у ряката.Язък.

# 393
  • В Града на липите
На ви чай казах ли аз в 40 болюм
ся ще се разделят за десет серии напред и ще се обичат отдалече че ако намесят Бахар и Левент мале мале ще си чупим ръцете  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Оффф, недей, че ще се гътна  ooooh!  ooooh!
Нека не са десет, а най-много две  Praynig

# 394
Ами Ел да завършва ПА и да подхваща делото тя.  Wink  Laughing А Йо ще сади менекшета в градината.  Laughing

# 395
На ви чай казах ли аз в 40 болюм
ся ще се разделят за десет серии напред и ще се обичат отдалече че ако намесят Бахар и Левент мале мале ще си чупим ръцете  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Нерваче, саакън

А бе, що така постъпи това момиче.Не става полицейска съпруга, галиба. Иде ми като фатма да затропам с крака от яд.

# 396
Айдееееееее,смеха ни излезе!С чай,без чай избор труден за ЕЛ и Йо.

# 397
  • В Града на липите
Честно да ви кажа, за мен щеше да е по-добре, ако беше отишла да гръмне Чиче.
Тоя ултиматум, беше най-най-неприемливия за мен вариант. Макар че го предположих, ама мислех че на кандърми ще го удари. Чак да изтегли показанията, не  ooooh!

# 398
А бе, що така постъпи това момиче.Не става полицейска съпруга, галиба.

Точно за това и говори Хю в болницата.  Mr. Green Вика това е да си полицейска съпруга. Свиквай да си или сама, или по болници.   Mr. Green

# 399
Хриси, Пепелче недей ама това е турското дизи в действителност за жалост , вижте колко са прозрачни вече повечето неща им ги познаваме , много много не успяват да ни изненадат

# 400
  • В Града на липите
Ами Ел да завършва ПА и да подхваща делото тя.  Wink  Laughing А Йо ще сади менекшета в градината.  Laughing

Ще сади той. В момента му иде да ги опасе барабар с листата  Joy  Joy

# 401
Еми не е права Елифчето,въобще не е права. SickЯвно не си познава севгилито.Пак язък.
Утре висок рейтинг йок.

# 402
  • В Града на липите
Хриси, Пепелче недей ама това е турското дизи в действителност за жалост , вижте колко са прозрачни вече повечето неща им ги познаваме , много много не успяват да ни изненадат

Тъй тъй, турско е, ама те го изправиха от комата за два часа на крака, ти сега десет серии фръцкане и цупене. По-бързо се развиват нещата тук, та се надявам да продължи така  Grinning

# 403
# 404
  • В Града на липите
Нервакова, ще се оправят по-бързо нещата, щото най-малкото Мето сега като излезе от затвора, и си даде единия бъбрек на тати / бунака му с бунак/ и като хукне пак след Нилюто, кой мислиш, че ще я спасява  Joy  Joy Комсар Йо  Wink Та ще сключат примирие, няма къде да ходят.

Общи условия

Активация на акаунт