"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 38 тема

• 31 136
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
 Joy Joy Joy Joy Joy е сега и нероден Петко ли ще отвличаме?  Joy Joy Joy Joy

http://vimeo.com/111717969

# 586
  • В Града на Липите
Joy Joy е сега и нероден Петко ли ще отвличаме?  Joy Joy
http://vimeo.com/111717969

Кой Петко? Аааа, оффф малко да се разсея, и сте отишли в трети сезон  ooooh!  Joy

Не й се ядосвам аз на Елифче вече, мина ми. То като се сетя и аз какви глупости правя като ми падне пердето  Blush по-добре хич да не си отварям устата.
Обаче дано не намеси Лево бой в играта  Naughty

# 587
Аз не вярвам точно Елиф да намеси Лево бой в играта. Не и сега, когато се страхува, когато отправи този ултиматум и може би ще съжалява като размисли, но ще се инати. Обаче няма да се учудя ако Лево бой сам се намеси в играта.

# 588
  • Разград

# 589

Туба все повече се отдалечава от провинциалната визия на Аси, с която аз я свързвам и май започва да ми харесва.
Изглежда свежарски младежка и стилна дама.

Hug

# 590
Здравейте, компания.  Hug

Най - напред благодарности на Рина, Мериам и Алекс.  newsm51 newsm51 newsm51
И на Хриси. (тя си знае)    love001

Едно не може да им се отрече на сценаристките. Извадиха ни всички от обувките. Нарушиха ни спокойствието. Вдигнаха ни адреналина. Качиха ни на черешата. Всички се замислихме за човешките отношения, за човешките чувства, за човешките крайности, за стойностите в живота, за грешките, за страстите, за всичко.....
Снощи и бях много ядосана на Елиф. Днес още съм и много ядосана. Не намирам никакъв рационален аргумент. Оставам с надеждата, че има нещо недоизказано, нещо непоказано, нещо, което предстои да разберем.....

И една мисъл, която ми се върти в главата от известно време. Някой може ли да ми каже, кое ни кара да мислим, че Ахмет е убит от Хю. До сега винаги става дума, че Хю уби Сибел. И ние всички приехме по презумпция, че Хю е убиецът и на Ахмет. Аз не си спомнян да са ни дали нито едно доказателство, че точно Хю уби Ахмет. Моля за съдействие. Всички с ваденето на кадри, ако имат нещо налично да го покажат. Все повече си мисля, че Хю не е убил Ахмет. Някой друг ще да е бил.  newsm78 newsm78 newsm78 За да може да оцелее тази иначе невъзможна любов.

Последна редакция: чт, 13 ное 2014, 12:59 от fantasya

# 591
  • Разград

# 592
  • софия
Няма нужда от друг убиец, Фентъзи  Heart Eyes със същата "лекота", с която поиска това от Йо,ще приеме и че брат му е убил баща и. И на Йомер драмата ще му мине, като прострелване в сърцето, за половин серия..... Mr. Green

# 593
# 594
Стига драма, народе!  Stop Още в началото на следващия болюм Ел ще премига, премига  4470 и като види, че няма да и се приеме ултиматума ще каже - шака, шака (демек, опитах се да се пошегувам, да те забавя малко до като пуснат Мето  Wink) Ще му се метне на болното рамо и ще му залепи най-сладката целувка.

# 595

.....Стига драма, народе!  Stop .......

А, Селфи, на къде без драма. Ние тук какво гледаме? Да не би да сме се събрали на документален филм.

Димони, третата снимка е от бараката, т.е. не противоречи на моята теория.  newsm78 newsm78 newsm78
Обаче имайки предвид, че до сега никога нищо не съм познала, може и да сте прави.  Mr. Green

Спиритче, що пък да нема нужда? А Зерин анъм дека е скитАла о гедже? newsm78

# 596
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, момичета! Hug

Снощи си изгледах епизода с огромно удоволствие и не без ваша помощ, разбира се! Peace
Хриси, голям талант си бе, джанъм  bouquet! Значи, чета си аз руския превод на най-драматичната сцена и рева, ама наистина рева, което в този сериал ми е за първи път. Моите хора ме гледат учудено... #Crazy После се връщам да видя и твоя превод на същата сцена и се заливам от смях. Моите хора пак ме гледат учудено... #Crazy Joy Joy Joy Обаче, Хриси, сакън, да не си си помислила пак да си променяш стила, за да е по-драматично! Ние после, така или иначе, ще си я изгледаме серията с превод. Но удоволсвието няма да е същото. Peace
Аз съм си решила да си копвам в един файл твоите преводи и стиховете на Морски Бриз. Обещавам, че никъде няма да ги публикувам без ваше разрешение! Peace

Сега да си изкажа и аз скромното мнение за серийката. Ами, много ми хареса!!! newsm10 И аз като Димони гледам да подминавам абсурдите и недомислиците, защото знам, че това не е игрален филм, знам как и за колко време се прави една серия, знам и колко неестествено дълга е тя. Харесаха ми дори и юрганчетата и калабалъка у мама Елван Joy. Това ми напомни за село и за това как, когато някой излезеше от болница се изреждаха всички да му отидат на гости. Хареса ми Мелике с нейните много обикновени, но не и злобни думи. Хареса ми походното легло на Ел и това, че се ограничиха с целувка по бузата за лека нощ Blush. Хареса ми Нилю - мъничка, нежна, чувствителна, по детски наивна и невинна. Затова попадна и в лапите на Метин. И май не се сещам да е ревала в тази серия Joy. Хареса ми и Хю, как не му даде сърце да види брат си на болничното легло, за пореден път разкъсван между себе си и него. Не се изиграва лесно такава роля, трябва си голям талант Naughty! Мога да продължа още все с такива малки, но запомнящи се моменти...
Обаче, за мен сцената, която е най, сцената, която ме накара да се разплача за първи път от началото на сериала е тази в болницата межди Елиф и Йомер! Силен момент.. smile3501! Господи, какъв талант са и двамата! Туба показа на какво е способна. И точно така е, както тя го показа - сълзите се отключват после. Когато най-лошото вече е минало, когато си осъзнал какво е било и какво е можело да стане. До тогава си само в очакване....
И сега да си кажа мнението по последната сцена. Да, не е много логична, но е закономерна. За да продължи сериала, за да минат Ел и Йо през условностите, за да стигнат до безусловната любов, може би и за да оставят лошите сами да се издадат и да се изядат.  За да излязат и още много други факти наяве... Naughty А и разбирам Елиф, иска да го съхрани, да го запази. Нооо, тук вече мога да се съглася, че искането и да се откаже той от делото е малко егоистично, защото да не забравяме, че Йомер тръгна да разследва всичко това не заради Елиф и семейството и, а заради Сибел. И той се закле, че ще намери убиеца и. И понеже е полицай с принципи, няма как да се откаже от това...

# 597
Охх, ама вие нямате настигане.  ooooh! ooooh!

Здравейте елмазки.

Снощи ме нямаше на онлайн гледането, та сега ви изчетох.

Хриси, благодаря за страхотния превод.   bouquet Hug Hug

Благодаря на Лили, Мерием и останалите момичета за преведените части!  newsm51

Решението на Елиф ме изненада, аз не очаквах да е това.  #Crazy Отдавам го на емоционална реакция, иначе не мога да й намеря оправдание.  ooooh! Този случай е адски важен,, Йомер й каза, че нямат доказателства и могат да разчитат предимно на нейните показания и тези на НиЛо. Просто няма логика. Стглана съм с Димони и другите момичета, които споделят, че като обичаш приемаш човека до теб с професията му, личността му, идеалите му и няма никакъв смисъл да се опитваш да ги променяш, това е една от най-големите фрешки, които може да направи човек. За Йо да бъде полицай не е само професия, това е призвание,  кауза. Няма начин да го откаже. Според мен Ел сама ще осъзнае и то много скоро колко глупаво е постъпила.

Ако е план, съгласуван със Сами, съм по-склонна да гом приема.

Аз само да попитам как разбрахме, че Арда вече знае, че Хю е костенурът, след като Невин не реагира и не потвърди като видя снимката.  newsm78 newsm78

# 598
  • В Града на Липите
Цитат
Аз само да попитам как разбрахме, че Арда вече знае, че Хю е костенурът, след като Невин не реагира и не потвърди като видя снимката.  newsm78 newsm78

По пътя на изключването в подозренията на Арда остана само Хю. Затова и първо сподели с Пело, и добави снимката му сред тези на престъпниците.
Невин може да не потвърди, но погледа й беше достатъчно красноречив.
Аз смятам, че няма да го посочи от страх.
Но това няма да спре Арда, вероятно ще почне да го следи.

# 599
mamsityHug  newsm10

Фантазия, има и снимка извън бараката с ръкава и ръкавицата, снимка, в която горе долу може да се прецени ръста и стойката. Отделно самото почукване с тази ръка на колата е абсолютно почукване от мъж. Напълно излишно е да има още един убиец, това не променя нещата. Когато Йомер разбере истината за брат си, която и да е част от нея, това за него ще е достатъчна драма, неговата представа за семейството ще рухне. Аз не се притеснявам за реакцията на Елиф в случая. Той ще има нужда точно от нея, за да повярва отново в човешките ценности. Сега може тя да постъпи супер глупаво, поне така изглежда в момента (не се знае какво обяснение ще дадат в следващата серия и дано дадат, защото не се връзва хем да е умна, хем глупава), но тогава Елиф ще направи разлика между Йомер и Хюсеин, няма да прехвърли вината на лошият върху добрия, ще лекува раните му. Вярвам в това.

Общи условия

Активация на акаунт