"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 38 тема

• 30 917
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Е аз не си спомням при разстрела на Ахмед да се водиха разпити,ама може наистина да не са го дали този момент.Иначе след убийството при разговора с Чиче Хю подхвърляше в ръце торбичката,но кога и къде я е взел за мен си е загадка. newsm78

# 91
Добро утро,красиви Hug
С една дружка си говорихме и тя ме подсети да питам какво стана с парите,които откраднаха от сака на Елифче newsm78 СЦ дали не го забравиха този момент Thinking Така и не се разбра кой беше.Но има и друго,което ме вълнува:с каква цел дадоха Демет да краде нещата на Елифче newsm78 Дали няма сега като е в къщата,да ги види?Сигурно ще и стане неприятно.но няма да каже на Йомер.Едва ли ще го занимава с дреболии(според нея).Аз мисля,че искаха да ни покажат,че крушата не пада по-далеч от дървото Peace Историята сигурно няма да е с продължение Peace
Снимката ми хареса Peace Явно Елифче ще се установи за по-дълъг престой в къщата Peace Няма да е COK AYIP щото Йомерко е ранен и тя си има оправдание Wink
П.п.Диамантите са истински,просто аби няма шанс да ги продаде без сертификат,затова е опрял до Чиче Peace

# 92
  • В Града на Липите
Детелинко, аз мисля че парите останаха в семейството.
Т.е. или Аслъ или Танер ги свиха.   Thinking
Малко са тези с достъпа до касата, а точно тая част от Денизерови, все мрънкаше за пари по това време.
Позабравила съм доста детайли, но не арестуваха ли Аслъ за кражба в магазин в тоя период  newsm78 а мъжа и спешно стягаше чеиза за бягство с Пънар  newsm78

# 93
Добро утро, дружки!
Ринка, благодаря за новата тема.  newsm51 smile3525

Синьорини, засрамете се. Naughty Да не видите нова тема - изяждате я с парцалите.

Мира, Hug благодаря за музикалния поздрав. Провокира ме днес да съм на тази вълна и връщам това изпълнение: http://www.youtube.com/watch?v=khznWuH3VTs

Аз отдавна им загубих края и на диамантите - чии са, що са, фалшиви, истински  newsm78

Само се чудя какво стана с майка Невин. Няма ли да разпознае Хю newsm78

Да питам аз какво е мотото довечера? Под мото разбирайте- ядене и пиене  Laughing

# 94
Те поради смъртта на Зерин забравиха да разчепкат и къде е миткала през нощта на убийството,но нейсе както се казва. Joy

# 95
  • В Града на Липите
Те поради смъртта на Зерин забравиха да разчепкат и къде е миткала през нощта на убийството,но нейсе както се казва. Joy

Скоро си го мислех същото, но това стана заради внезапното напускане на НЧ
Вероятно бяха замислили нещо интересно и за нея, но тя не пожела да го изиграе  Grinning

# 96
  • Once there was a Hushpuppy...
http://karaparaask.tv/mobile/photo?page=21 ето ви музика за телефонче Laughing аз съм си я сложила отдавна Joy няма как да сбъркам, като звъни моят. Joy

Много яко! Peace

Добро утро на всички в тази прекрасна тема! Hug
И разбира се един страхотен сериал Heart Eyes

Отивам да чета, че ако оставя и хайде на 20стр. ще ви заваря Joy

# 97

Скоро си го мислех същото, но това стана заради внезапното напускане на НЧ
Вероятно бяха замислили нещо интересно и за нея, но тя не пожела да го изиграе  Grinning

Мда, така е. Ето зад кадър НЧ в първи сезон. Пълна апатия струи от нея.

# 98
# 99
Скрит текст:
Добро утро, дружки!
Ринка, благодаря за новата тема.  newsm51 smile3525

Синьорини, засрамете се. Naughty Да не видите нова тема - изяждате я с парцалите.

Мира, Hug благодаря за музикалния поздрав. Провокира ме днес да съм на тази вълна и връщам това изпълнение: http://www.youtube.com/watch?v=khznWuH3VTs

Аз отдавна им загубих края и на диамантите - чии са, що са, фалшиви, истински  newsm78

Само се чудя какво стана с майка Невин. Няма ли да разпознае Хю newsm78

Да питам аз какво е мотото довечера? Под мото разбирайте- ядене и пиене  Laughing
на диета съм , само моркови и вино  Wink

# 100
Все си мисля, че едните диаманти са фалшиви. Може би, тези при Метин, има сертификати, но диамантите всъщност са при Хюсеин.  newsm78 Ама Тайяр защо се ядоса, като не ги откри в касата си?  newsm78 Заради сертификатите, ли?  newsm78

Ще се разбере, надявам се...

# 101
# 102
  • Once there was a Hushpuppy...
Е, защо да са фалшиви диамантите на Фатих Thinking Разсъждавам си...
Аз си мисля, че той не е за подценяване. Предполагам, че ги разбира тия работи повече от всеки друг, поне такъв образ му изградиха. Освен, ако не искат да си противоречат сценаристите, което няма да е нещо ново под слънцето Laughing

Нервакова, ще ме умориш ти с тия диети Crazy

# 103
# 104
Нова публикация в пресата

http://www.gazetesok.com/haber/elif-ve-omerin-donum-noktasi_221495

Elif ve Ömer’in dönüm noktası

Интересен превод на гуги  Simple Smile

Елиф и Омар повратна точка
Туба Бююкюстюн и Енгин Акюрек с участието на Черно Money обичам тази седмица се борят с любов за изцеление на емоционалните сцени ще се появи Omar Елиф ...

Общи условия

Активация на акаунт