"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 38 тема

• 31 227
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
все пак това май е серията с най-много екранно време за двамата заедно, пък и пельо най -сетне и тя клекна, малко, така че ШЪ изтърпим

# 406
А дано сеньорина Хриси  Hug

# 407
Значи за мен Сами е високопоставения предател-проми мозъка на Елиф да си оттеглят жалбите и всички доволни. Sick

# 408
Голям октопод е чиче.Започна да си пуска пипалата и пак да ги лови при себе си .Метин го прилъгва с  писмото,Хю със записите.А аз си помислих за момент,че Хю ще премине на страната но Йо.

# 409
101 Потребители и 134 Гости преглежда(т) тази тема.

# 410
айде бееее де е фаянса че мм ме чакааааа

# 411
Привет! Серията ми хареса, макар че това възстановяване за 3 дни ми се видя твърде бързо. И аз си мислех, че Елиф ще се откаже,но от Йомер. Wink Ами това не е живот за всекиго, да мислиш на всяко дежурство дали ще се върне жив.  Sad Невин позна Хюсеин и дано го потвърди пред Арда. Това е следа, и то каква!

# 412
Двете свати - Мелике/Аслъ хич не се дишат.  Naughty Тая пък Мелике и тя излезе задръстена. Не можело да спят в една стая Ел и Йо.  ooooh! Елван излезе най-големия пич.  Peace Демет излезе клептоманка, а малкия сваля кака си НиЛо.  #Crazy

# 413
И сега започват повторенията. Фатих излиза, погва Нилюфер, Елиф отива и почва да реве на Йомер да спаси сестра ѝ. Той хваща Фатих и... И пак гонки, Йо си пада на главата от високо.... комоцио. ... Ел реве..... Нилюфер си оттегля жалбата.....
Йетер.
Хипер тъпо.

# 414
  • В Града на Липите
Оффф, много се разстроих  ooooh! ще си налея 4-та чаша вино, а утре ако имам махмурлук, незнам кой ще го отнесе  Joy  Joy

Кескинова, Хю, както винаги си е на неговата си страна  Grinning

Направо, такъв шамар му заши Ел, че сърцето ме заболя и за двамата. Ама тая вечер повече за него.
Нея ще я съжалявам после, като реве по нощите на прозореца 

Фентъзи в грешка си. Йо няма да пада на главата си, а Ел да катастрофира  Peace
Чиче няма да я остави ей така.

Последна редакция: чт, 13 ное 2014, 01:14 от hrissi_sz

# 415
Значи за мен Сами е високопоставения предател-проми мозъка на Елиф да си оттеглят жалбите и всички доволни. Sick

А кой ме упрекваше, че го подозирам?  Wink Ще излезеш и ти костенурка галиба?  Wink Grinning Hug Hug Hug

# 416
Такава простотия от Ел не очаквах , хубаво страхува се ама на един мъж поставиш ли му ултиматум все едно му викаш отивай там където не трябва , умна сеньорина пък сглупи тоя път  ooooh!

# 417
Ох,Комисарио го закъса.Такъв ултиматум-просто не е честно.
Селфи,то и аз го подозирах,ама на приливи и отливи,а сега съм почти убедена,че не му е чиста работата.

# 418
Много абсурди в този епизод..... newsm78 newsm78,то никакво убедително развитие на действието,дано с превода да се"намести" замисъла на сценаристите....

Комисарио ,ако е кОмсер на място трябва да си свърши работата до край , а ако наистина е заслужил да бъде обичан от тази жена ,то непременно ще бъде щастлив....

# 419
  • В Града на Липите
А защо Сами да е виновен.  newsm78
Той каква полза има Ел да оттегля обвиненията  newsm78
Това възпрепятства делото.
Или толкова малко познава Йомер, че ще реши, че това ще го спре.  newsm78
Според мен, просто не е успял да я разубеди. Можеше да се постарае повече, между другото  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт