"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 38 тема

• 31 208
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
2:21:08  #Crazy Ай сиктир драги зрители!  ooooh! ooooh! ooooh!

# 421
  • В Града на Липите
2:21:08 Ай сиктир драги зрители!  ooooh! ooooh! ooooh!

Хич не съм ги усетила  Joy само дето врата ми се схвана  Joy
Другия път трябва да си осигурим по един масажист.

# 422
к'во съм пропуснала за саами бей

# 423
Е как каква полза,Хриси?Ако той е човек от мафията какво по-добро всичко да се потули.За него е детска игра да обработи Елиф в момент когато е емоционабно уязвима.

# 424
Хриси,Селфи, благодаря!Страхотни сте! smile3525 smile3525

Благодаря на всички за коментарите!  Hug Hug Hug

# 425
  • В Града на Липите
Забравих да вметна, че Йо го изписаха след 3 дни от болницата  Peace
Не се е възстановил с магическа пръчка, нито от отварата на Ел, нито от хубавите й очи и любовни приказки.  Grinning

п.п. Не вярвам Сами да е от мафията.
Смятам че решението е изцяло на Ел. Досега Сами с нищо не е показал, че иска да възпрепятства делото, напротив, прави всичко възможно да помага на Йомер.

# 426
к'во съм пропуснала за саами бей

Нищо не си пропуснала.  spoko Просто си разсъждаваме. Аз например мисля, че макар и началници на отдели Али и Хю са дребни риби. Мисля, че трябва да има някой по-скрит и по на високо в йерархията. Затова го държа под наблюдение Сами бей.  Sunglasses Да не се изненадам неприятно на по късен етап.  Crossing Arms

# 427
Момичета,страхотни сте!Хриси,за емоционалния превод smile3525 smile3525 smile3525
Тук в темата трудно можем да бъдем изненадани дори със сценария.Ето и днес предположенията се потвърдиха и за раняването на чиче,и за финала м/у Ел и Йо.Големи дедективки сте Peace

# 428
Ще видим,ама Елифче и Нилюфер оттеглили жалбите и цяла вечер хапват,пийват и нито дума за това пред Йомер.Много кофти,много.Е сега пак ме замеряйте ,но много егоистично от страна на Елифче. Peace

# 429
Сами няма връзка с решението на Ел , тя се поддаде на думите на Хю и се изплаши , затова е взела това решение  Peace

# 430
105 Потребители и 140 Гости преглежда(т) тази тема.

Хриси  newsm51 превода ти беше отново на ниво . Толкова образно написа как Хю се спъва в самосъжалението си на вратата на реанимацията, Joy че почти го видях пред краката му като праг bowuu

Хареса ми серията, особено самоициативата на Арда да сложи снимката на Хю в албума с престъпниците thumbsup

Ох,Комисарио го закъса.Такъв ултиматум-просто не е честно.
Селфи,то и аз го подозирах,ама на приливи и отливи,а сега съм почти убедена,че не му е чиста работата.

Велияна, Нервакова Peace може да й се дразните на Ел, но в този случай Ел действа първосигнално като всяка влюбена жена. Иска любимият й да е до нея жив до края на дните им. Да, егоистично е, но мисля, че след шока който преживя от раняването му и болницата след това, + думите на Хю за това, че това е нормално за тяхната професия, тази нейна реакция е съвсем логична Peace
А Туба и Енгин отново бяха на висота yes
Но това с реакцията на Йо след като дойде на себе си е направо голЕм гаф. Никой няма как да проговори, когато е тръба в гърлото Mr. Green

# 431
Ще видим,ама Елифче и Нилюфер оттеглили жалбите и цяла вечер хапват,пийват и нито дума за това пред Йомер.Много кофти,много.Е сега пак ме замеряйте ,но много егоистично от страна на Елифче. Peace

Направо те замервам!  Mr. Green Hug Те празнуваха изписването на Йо. Искаш да развалят празника ли? Ел не възнамеряваше да казва за решението си все още, но Йо като хукна при Мето и тя изплю камъчето.

# 432
Що беше тая вечеря у Йо ,цял ден тропаха тенджери ,тигани ,то рецепти....и накрая наредени на масата и само се гледат и се подсмихват....само тийн ханъм се "облажи " с бижу....вай,вайййй истина за фемилито като изтрещи като гръм ,Йо що ще чини ......бильмам

# 433
  • В Града на Липите
Сами няма връзка с решението на Ел , тя се поддаде на думите на Хю и се изплаши , затова е взела това решение  Peace

Мда, и аз така мисля  Peace

Ел действа от любов, ама това не е оправдание.
Как ще реши на Чиче да му се размине и да продължи да убива невинни деца, да си пере парите и да си вее байряка а те с Йо да заживеят в бяла спретната къщурка мирно и щастливо  ooooh!  ooooh!
Ами опитвам се да й съчувствам, много се уплаши, не разсъждава адекватно, ама... оффф млъквам.  Grinning

# 434
Добре,замервай ме,но не можеш да обичаш някого и да пренебрегваш това,което е смисъла на живота му.Или го приемаш такъв или сбогом. Peace

Общи условия

Активация на акаунт