Отговори
# 705
А нищем Самара да ни дере паркетя моля моля  Naughty

# 706
Mr. Green тя па ще те пита дали искаш  Mr. Green

# 707
  • У Диспансера ...♥♥♥

Я да ви поздравя с една песен, че от месец не съм слагала  Mr. Green

# 708
Днеска има Стрелата.

# 709
па вчера у КПА-то , комисаря едвам мърдаше и ония се беха притеснили да не го изджингастри Елифче понеже спаха у една стая и тя спа на земята, вика му без сватба не можело  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 710
бана не?  Mr. Green  аз не го гледам  Mr. Green

# 711
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Тери, нимой у 21,21. Който гледа Милост, свършващ къде 21,30, да има 3 минути да сложи едни пуканки в микровълновата и да пика, и да седне подготвен на компа.  hahaha

# 712
тоя Енгин Акюрек има по-хубави ръце от моите  ooooh! Crossing Arms

# 713
Тери, нимой у 21,21. Който гледа Милост, свършващ къде 21,30, да има 3 минути да сложи едни пуканки в микровълновата и да пика, и да седне подготвен на компа.  hahaha
ааааа , ясно  Laughing

# 714
отивам до магазина, че ще го отнеса  ooooh! Joy

# 715
  • в подножието на планината

Ирче, Hug Heart Eyes може ли да ми дадеш линка за добавката, където блокира рекламите, че сега съм на компа в ДГ и ме дразнят... Rolling Eyes

# 716

Ирче, Hug Heart Eyes може ли да ми дадеш линка за добавката, където блокира рекламите, че сега съм на компа в ДГ и ме дразнят... Rolling Eyes

Да, да и аз щях да моля за това, че смених компа и сега не знам как да ги махна. А то това става ли и за рекламите, които почват преди да започне клип в ютуб, че  ми иде да  #2gunfire

Иначе, привет на целия двор!  Hug Hug Hug

# 717
е, едно нещо да му е убаво Whistling Laughing

# 718
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Илде, ако си с Мозила горе в Инструменти отваряш и има добавки. Peace То те праща в нов прозорец, там вляво натискаш разширения (зеленото пъзелче) и виждаш най-първо Адблок плюса.

# 719
Помислих, че е Сера и е започнала да коленичи по земята rotfImao rotfImbo но тя е на конска опашка на път Mr. Green а тя била Мерием. ooooh!
Ми що му не целуне краката...... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт