Снежка,

Да не говорим, че изобщо тези сериали не е задължително да възтържествува справедливостта, хич не им пука какви послания остават след себе си ! Да не би да беше справедливо да убият Халил ?! Или пък в КГ да оставят ненаказани Баръш и Симай ?!
В романа, Петро изобщо не стигна до Истанбул, но тук им тровеше дните до последно . А и не само по отношение на линията Петро-Сеит се отдалечиха от историята, та не знам... Ще видим !

Изгледах 18 епизод с български буквички - отново благодаря на нашите преводачки за удоволствието, което ни доставят !

Някак цялото ми същество възнегодува, виждайки Сеит с мрежите в ръка, да си обува домашни чехли...

Сърцето ми се скъса от мъка и за Шура..... и на нея не и оставиха капчица самоуважение. Сега, с превода, сцената в кухнята, след като стана свидетел на сватбата, ми беше абсолютно куха и излишна ! Та в нея капка кръв не беше останало, едва що не умря, обаче се самонавива - щяла да се стегне, да го забрави, очите и нямало повече да го видят .....дрън-дрън-дрън ! Мигар, като не го виждаха очите и, та го забрави, все едно не спря да мисли за него всеки Божи ден, да я боли сърцето всяка минута...
И този толкова закъснял разговор в бижутерския магазин - защо чак сега ?!
Сеит, обаче, беше абсолютно прав в едно - независимо колко пъти и каза, че я обича, независимо от това, колко пъти тя очакваше от него само две думи, тя нито веднъж не му повярва, сърцето и не му вярваше. Недоверието, съмненията вече я бяха отровили, бяха попили в нея чак до сърцето и...Какво значение вече има какво ще и каже, какво като и каже, че я обича или че ще я обича до края на дните си ?! Късно е либе за китка !
Мурка и тя много ме подразни - ми и тя съща майчуна - не млъкна бе !

Нещо много се разприказвах и пак ще ме заболи ръката !

Отивам да си търся 19 епизод с руски субове, има го нали ?
Фарах много сладка на снимките и видеото ! Много ми харесва с този цвят на косата !