Отговори
# 180
# 181
Снежке може и да си права, и да има скок във времето. Съдя по прическата на Фахрие/Мюрвет.
Много съм доволна, че чрез този сериал открих две прекрасни турски актриси Фарах и Фахрие, които по свой си начин ми станаха много симпатични(имах само бегъл поглед върху тях преди КСШ) и като цяло симпатизирах на героините им в сериала.

# 182
Снеже, за да разберем, дали Сеит е научил Мурка да се облича,
Скрит текст:
трябва да я съблечем.  Wink

Не те разбирам, ама карай! ooooh! Crossing Arms

Снежи, да видим шалварки или дантелени гащи, мила!  Joy

# 183

Знам, че тази снимка е качвана но я повтарям за да акцентирам върху нещо, което ми направи впечатление.
Скрит текст:
Копирайки линка й на друго място виждам, че срещу Сеит са Мюрвет с новата прическа и Емине а в скута на Бинназ има малко момиченце с руси косички(това се вижда и без да се копирва адреса на снимката) та във връзка с това, и не само, и аз започвам да си мисля като Снежка, че може би, ще има скок във времето, и ще покажат двете им дъщерички.
За тази снимка, която също като и с е копира линка извън маммата се вижда в целият й размер казват, че този срещу него е брат му Махмут.
,,,frame from the last episode...καρέ από το τελευταιο επεισόδιο !!
they claim this his brother Mahmut !!!...λένε οτι ειναι ο αδερφός του ο Mahmut!!
Скрит текст:

# 184
Снежи, да видим шалварки или дантелени гащи, мила!  Joy

Ааа, аха.  Joy Joy Joy Ама аз имах предвид само горните дрехи, щото и те са различни, а и я няма кърпата на главата й.  Mr. Green

.

Ето тук пак е с модерни дрехи Мурка, предполагам, че е тя до Емине. Освен това ми се струва, че пред Къванч има глава на дете.  Peace Може е да някоя от дъщерите им.  newsm78 Виждате ли нещо или си фантазирам? Thinking

П.П.: Значи не ми се привижда! Peace

# 185
Не си фантазираш и не ти се привижда Снежи, и аз видях същото, даже сме писали с теб почти по едно, и също време.
За снимката с ръката с пистолета казват, че е на Петро.

# 186
# 187
Nermin Bezmen
Yesterday at 4:57pm ·

Скрит текст:
DEAR FANS OF KURT SEYİT & ŞURA, THANK YOU ALL SO MUCH FOR YOUR GREAT SUPPORT WHICH IS SO TOUCHING FOR ME. BUT UNFORTUNATELY THE RATING SYSTEM IN TURKEY CREATES VERY HARD TIMES FOR SUCH QUALITY PRODUCTIONS. THE PRODUCER DID EVERYTHING TO KEEP THE STORY GO ON, EVEN HARDER THAN ANY OTHER COMPANY COULD AND THEY DID NOT HESITATE TO GO ON SPENDING FOR THE SAKE OF THE NEW EPISODES BUT ALAS! THEY ALSO CAME TO AN END WHERE THEY STAND FOR. AND I AM MOST GRATEFUL TO AY YAPIM FOR THEY HAVE NOT CHEAPEND MY FAMILY STORY JUST TO GET SOME MORE RATING BUT THEY HAVE RATHER ENDED IT IN A NOBLE WAY. HOPING THAT YOU'LL BE ABLE TO READ THE NOVEL IN YOUR OWN LANGUAGES SOON, I SEND MY VERY BEST WISHES TO ALL OF YOU.

Chastity Grace
thank YOU, our dear Lady Nermin for your novel and for sharing with us your family's epic story, like a fairytale! indeed, you are too polite!...AyYapim the least they should do was to give a descent end to the series and give a noble finale as you mention, ... AyYapim should also remain to their initial target, ie. a high standards project addressed to the abroad markets and not focusing to the local audience and their ratings..which way unfortunately decided to select in the middle of the series, paying no respect at all to the faithfull KSvS fans/audience, out of your country borders...should ΅Ε also thank AyYapim for giving a finale as they owned?..I wonder... WE, the fans give our kudos to the series people --actors and crew-- what a pitty not to get what they deserved..!!! ..we appreciate they gave their best, despite all the war and the mud surrounding them...we will always support them!!! and once more we thank you for your novel..your story...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=804108796321875&set= … 387340&type=1

Последна редакция: вт, 18 ное 2014, 22:14 от Neidjal

# 188
# 189
# 190
Привет дружки!  Hug Hug Hug
Много, много ви благодаря за всичко споделено!   love001
Прочетох мненията ви и с някои неща съм съгласна, с други категорично не. Съгласна съм, че обещанието, което даде Сеит на баща си, когато за пръв път говориха за жени в Алуща му тежеше извънредно много ... именно то спираше през годините Сеит да се ожени за Шура, той смяташе, че така ще предаде паметта на баща си  ooooh! Ако Мирза беше жив, щеше да говори отново с него, дори и отново да не го разбереше, той щеше да се ожени за Шура. Ноооо , вече мъртъв и без благословията му е друго ... може за нас това да е някакъв псевдоморал , но за мюсюлманите не е  ... И въпреки това, Сеит щеше да се ожени за нея тъкмо 2 пъти , но не успя. Вярно, че Али го накара да осъзнае в какво положение поставя Шура първия път, но думите, които и каза, бяха самата истина - тя е единствената жена, която той искаше за съпруга ... после знаете какво се случи ... Втория път, когато Шура най-после открито му каза какво очаква от него да направи, той веднага се зае да потготвя сватбата им . За зла участ, онази гадина Петро чу и стана тя, каквато стана ... пък и Шура достатъчно се постара и тя, за да няма сватба  Laughing И двамата се правиха на велики и какво постигнаха ? Разделиха се толкова нелепо ... Но Сеит действително повярва, че Шура е сложила край ... на колко хора го каза ? И тогава реши, че е време да изпълни повелята на баща си ... Междувременно беше харесал Мюрвет,тя не беше първата срещната жена, за която се ожени ... В никакъв случай не мисля, че Мюрвет е проста, глупава и прочие ... никак даже не е глупава, има характер и успя да го накара да я хареса, успя да привърже към себе си Сеит, именно заради характера и той се впечатли от нея ... да не говорим колко е красива ... Казвате, че само Шура обичала истински в тази връзка, Сеит се оставял да го обичат ... категорично не съм съгласна с това. Обичаше я и то много ...Пък и хем  не я обичал, хем щял  да се пръсне от напрежение и желание да се сбогува както си трябва с Шура  newsm78  Че той можеше да го направи и по-рано, докато бяха сами ... а той си тръгна, защото се страхуваше, че никога повече няма да я пусне, ако още веднъж я прегърне ... права си е Мурка, че не ги остави да се сбогуват, от тези двамата можеш да очакваш всичко  Joy Joy Joy Joy Аз мисля, че си се държа съвсем достойно при срещата с Шура.  Съвсем нормално е да ревнува, коя на нейно място не би ? Пък и  онази кобра Айшето постоянно и говореше гадории ... Честно казано, когато той и целуна ръката, аз помислих, че тя му е казала да отиде да се сбогува с Шура, че така е редно  ... а то, друго било ... Значи той сам е сметнал за нужно да отиде, но не посмя да я прегърне за последен път, защото нямаше да я пусне, не би могъл ... затова се показа в последния момент, когато вече беше късно ... Важното е, че го направи.В очите на Шура видях такова облекчение ... сякаш се увери за сетен път, че той я обича ... А с Тина не вярвам никога да се разбере Сеит ... той никога няма да забрави какво го принуди да направи тя,когато му забрани да се види с Шура в болницата, нито пък тя някога го е харесвала ... идея си нямам защо беше толкова против него още от самото начало  newsm78
Сигурна съм, че няма да убият Сеит на финала ... трябва да умре Петро - така е справедливо, а и е самата истина ... Дали Махмут и Хава няма да дойдат в Истанбул  newsm78 Нали Сеит се виждал със семейството си ? А само те му останаха ... Ще видим, още малко ни остава да чакаме ...
Тина беше решила още преди да се развали сватбата с Петро, че няма да напусне Истанбул ... не го направи заради сестра си във всеки случай,за да бъдела с франсето ... А Шура отново ме изуми ... за да не е сама се хвана с Петро, сега пък заминава със Серж  newsm78  ooooh! ooooh! ooooh! Нямам идея защо не заминаха двете, но така са решили  ... Във всеки случай, този сериал ми хареса ужасно много и ще ми липсва, определено!  Peace
Наде  Heart Eyes благодаря!   bouquet Даааа, феновете по света са много, само, че не зависи от тях рейтинга  ooooh!

# 191

Лека и синеока!  smile3524

Последна редакция: вт, 18 ное 2014, 23:23 от queen_fenka

# 192
Мили дами, аз знам, че съм малцинство, но съм свикнала.  Wink

Много ми се иска да споделям общия възторг по новата екранна двойка Сеит-Мюрвет, но уви, не мога.,
Мюрвет е толкова прозаична, толкова обикновена, толкова олдскуул. Кухнята, печката, децата, боба, лещата, ориза и баницата. Не че това е нещо лошо, напротив, домашният уют е много важен, но душевният не по-малко.

Сеит го написа вече няколко пъти. Шура е Родината, спомена, Алуща, морето. Той проектира върху Шура своята загубена Русия. Шура е поезията, Мюрвет е прозата. Родината, поезията, миналото отпътуваха с онзи кораб и Сеит сега потъна напълно в Анадолата, олицетворявана от простоватото добродушие на хора като Лютфи и Хакъ, от свадливото грачене на турската кадъна като Емине и овчедушното покорство на турската съпруга - Мюрвет. Разбира се, че Сеит е обичал съпругата си, свикнал е с нея, привързал се е. Нормално е, логично е, но не ТЯ е била в сърцето му. Романът се казва "С Русия в сърцето", нали?

# 193
  • София
Едже се е развихрила днес.

http://instagram.com/p/vjsj-NizdG/

http://instagram.com/p/vjtLi8izSO/

http://instagram.com/p/vjnNy0izSP/

Последна редакция: ср, 19 ное 2014, 00:32 от zarani

# 194
Добро утро. Hug Hug Hug

Скрит текст:

ФенчеHeart Eyes нямам какво да добавя.  Hug С всичко съм съгласна. Hug

Филипова, не е необходимо да ни споделяш възторга, имаме го за десетима.  Wink Поне аз, айде да не пиша от името на другите.  Grinning Лошото е, че спират сериала. ooooh! Само не разбрах къде видя овчедушното покорство на Мюрвет??? #Crazy Даже Шура беше по-покорна от нея. Peace

Зари, благодаря.  bouquet

Приятен ден, момичета.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт