Отговори
# 45
Аз изпуснах почти целия епизод и ще помоля, който знае къде качват серията, накрая да сложи линк в темата! Praynig Praynig Praynig
Аз знам тези.

http://www.bolumizle1.com/

http://www.fulldiziizleyelim1.net/

http://www.startv.com.tr/dizi/kurt-seyit-ve-sura/bolumler/sayfa/1

# 46
Снежи, защо искаш Фахрийе да е до Сеит?
Тя и без него прекрасно изглежда и много добре си играе ролята. Аз в КСШ я харесвам дори повече, отколкото в Чучулигата.

# 47
Снежи, защо искаш Фахрийе да е до Сеит?
Тя и без него прекрасно изглежда и много добре си играе ролята. Аз в КСШ я харесвам дори повече, отколкото в Чучулигата.

Добре, хайде, да не е до него, ама тя и сама толкова се появява.  ooooh! Като все пак я покажат, вече написах какво прави - чисти леща, боб или пък свива сарми.  Peace Иначе, когато е в сцена, различна от чистенето на лещата и прането на килими, се представя прекрасно, така е.   Peace В актьорските й умения нямам съмнения.  PeaceКакто и да е, това са си мои разочарования. Sad

Наде, благодаря.  bouquet

# 48
Значи Мурка няма да изпраща Шура, както си мислеха някои дружки тук ... това беше кошмар. Ама няма нищо случайно - Сеит , като припадна Шура в ръцете му, всичко се върна  ooooh! той я обича , както и преди, напразно се опитва да я забрави ... Но, мисля, че обикна и Мурка. Какво ли и говореше, та тя отново се гушна в него  newsm78 Много са сладки един до друг, беее ...а тя има такава обезоръжаваща усмивка, страхотна е!
Снеже  Heart Eyes а ти какво очакваш да прави Мюрвет, освен да чисти и готви  newsm78 А вечер да  ляга до мъжа си  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Много ми е любопитно какво и разказа Аля за Шура ... май и каза как я е защитила пред Били ... постоянно повтаряше кешке ... Боже, как ме е яд, че не разбирам езика   smile3511

# 49
Значи Мурка няма да изпраща Шура, както си мислеха някои дружки тук ... това беше кошмар. Ама няма нищо случайно - Сеит , като припадна Шура в ръцете му, всичко се върна  ooooh! той я обича , както и преди, напразно се опитва да я забрави ... Но, мисля, че обикна и Мурка. Какво ли и говореше, та тя отново се гушна в него  newsm78 Много са сладки един до друг, беее ...а тя има такава обезоръжаваща усмивка, страхотна е!
Снеже  Heart Eyes а ти какво очакваш да прави Мюрвет, освен да чисти и готви  newsm78 А вечер да  ляга до мъжа си  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Много ми е любопитно какво и разказа Аля за Шура ... май и каза как я е защитила пред Били ... постоянно повтаряше кешке ... Боже, как ме е яд, че не разбирам езика   smile3511
Настръхнах на тази сцена.
Сеит каза на Мюрвет да му вярва, защото няма да я лъже а тя каза, че се страхува за него(нещо такова).
Дааа оказа се ужасен кошмар на Мюрвет.
Ахя заминава сам, май е наясно какво става и може да и поиска развод.

# 50
Айдеееее стана тя каквато стана. ooooh!
Вместо да му даде писмото им каза, че на другия ден заминава и им пожела щастие.

# 51
Фенче, не знам какво съм очаквала и аз, но определено не точно това. Peace

Лека нощ! Hug

# 52
Тина защо не замина с нея newsm78 а остава?!

# 53
Не ми хареса епизода, като за последно отделиха минимално екранно време на Шура Cry и дваж по-малко на Мюрвет. Rolling Eyes
Тръбяха, че, ще е голям финал но въобще не го почувствах. Tired Нищичко не изпитах като гледах заминаващата Шура и изпращащият я Сеит.
Жалко, че в последно време редиците ни съвсем уредяват по време на сериите, лека Ви вечер.

# 54
Айдеее ... Шура замина ... ама как и олекна, че все пак Сеит дойде ... много ми стана мъчно за двамата, особено за нея  ooooh! А май, че Мюрвет му каза да отиде да я изпрати  newsm78 Ех, все пак очаквах да се прегърнат за сбогом  Sad Cry макар, че почти нищо не разбрах, серията ми хареса много. не разбрах как минаха толкова часове ... Наде, за какъв финал говориш? Ще има още една серия ... На мен пък ми хареса!
Лека и синеока, дружки!  smile3524

# 55
  • София
Аз изпуснах почти целия епизод и ще помоля, който знае къде качват серията, накрая да сложи линк в темата! Praynig Praynig Praynig

Kurt Seyit ve Şura 20.Bölüm

Kivanc Tatlitug ve Farah Abdullah Backstage - https://www.youtube.com/watch?v=fFKnnucOEhQ

Последна редакция: пт, 14 ное 2014, 01:26 от zarani

# 56
Добро утро. Hug Hug Hug

Скрит текст:

Зари, благодаря.  bouquet

Приятен ден!  bouquet

# 57
Добро утро, дружки !  Hug
Да е хубав и спокоен денят ви !  Heart Eyes

Скрит текст:

Аз понеже се заканих мрела-гинала да гледам епизода с вас, та разсмях Господ, дето се вика ! Точно десет минути преди началото, изгасна тока ! Много бързо отново светна, но за съжаление, инернет нямаше !  #Cussing out Много се ядосах, ама много ! И още няма, синът ми каза, а аз се включвам набързо от работа, за да ви видя ! Много се радвам, че ще има още един епизод !  Hug
Благодаря на Зари  Heart Eyes за това, че е споделила този !   bouquet

Хубав ден, дружки !  Hug

# 58
Още малко красота от Париж ! Страхотна двойка са !  Heart Eyes

# 59
 wavey

28KURT SEYIT VE SURA ISTANBUL STAR TV 22:39:49 24:44:281.937.20

http://www.egitimsistem.com/sbt-reyting-sonuclari-135sf.htm

Общи условия

Активация на акаунт