Отговори
# 135
# 136
Момичета, и аз си поплаках на финалните сцени.
Мислех си за Шура, за това,  колко загуби е понесла. Изгуби баща си, после родината си, после достойнството си( нали беше метресата на Сеит в Истанбул) . Изгуби голямата си любов, изгуби и  майка си и сестра си, доколкото зная е изгубила и дете. От къде е намерила сили все пак да продължи. Както казва Валя, истинска наша съвременичка, която е намирала опора в самата себе си!
Какво ми харесва в Шура- че носи шапчици , а не забрадка, че може да свири на пияно и да танцува валс! Че има образовано и любящо семейство, без закостенели традиции и бащини повели! Харесва ми , че няма деспотична майка, а такава, която я обича, подкрепя и дава право на избор! Свободни хора.
Харесва ми , че Шура е смела- скочи от влака в прегръдките на любимия мъж. Харесва ми, че е общителна и борбена и самостоятелна- намери си работа, среда.

# 137
фрагман

Последна редакция: пн, 17 ное 2014, 15:01 от dterziiska

# 138
# 139
Терзи, мерси.
Дано имам време довечера да изгледам епизода с руски субки, че и от миналия имам още.
Не ми харесва фрагмана ама никак.......и тези сълзи в очите на Мюрвет никак не ми се нравят. Rolling Eyes
Ех този Петро, нали уж справедливостта винаги тържествува, къде е в случая, Cry че я не виждам!?!
Дано Praynig не пожертват Сеит на финала.
Ще има смъртен случай.
Пише, че е от сцена на последния епизод.
صورة جديدة من كواليس الحلقة الاخيرة

Последна редакция: пн, 17 ное 2014, 15:13 от Neidjal

# 140
# 141
# 142

Хихихихи, ама хич не му е лесно на Петро - я, колко народ му е вдигнал мерника !  Laughing

Ха, добър ден сега !  Hug Пожелавам ви усмихната и успешна седмица, дружки !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Благодаря ви за всичко споделено - инфо, снимки и клипчета !   bouquet

Много се радвам, че имаме толкова много снимки тези дни, но като ги гледам и ми става тегаво и мъчно...
Ще ми липсва филма, ще ми липсват Сеит и Шура, Мурка и Гюзиде, Джелил, Яхя и Али, че даже Петро и Емине - и те ще ми липсват. Sad 

Терзи,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря за фрагмана, мила !  newsm51

Чудя се, за кого ли ще е последния куршум ? За Петро или за Сеит ? Или пък за Аля, а може би за някого, дето изобщо не предполагаме ?! Thinking Даже и не смея да предположа, че знам ли Еджето какви ги е накъдрила като за последно !  ooooh!

Отивам да гледам епизода !  Hug

# 143
Благодаря за фрагмана.    bouquet

Куршумът няма да е за Сеит - той се самоубива, а не вярвам чак толкова да променят историята, защото е по истински случай.  Peace Да го ранят отново - едва ли. Предполагам, че ще е за Петро или Джелил. Peace Може и за Аля. newsm78

Фара е в Баку, днес представят филма й там.  Wink С нова прическа и различен цвят на косата е. Hug

Последна редакция: пн, 17 ное 2014, 18:00 от ·٠•Snejka•٠·

# 144
# 145
Благодаря за фрагмана.    bouquet

Куршумът няма да е за Сеит - той се самоубива, а не вярвам чак толкова да променят историята, защото е по истински случай.  Peace Да го ранят отново - едва ли. Предполагам, че ще е за Петро или Джелил. Peace Може и за Аля. newsm78

Фара е в Баку, днес представят филма й там.  Wink С нова прическа и различен цвят на косата е. Hug

Скрит текст:
Дано Praynig а и ние в сериала сме далееееч от този момент.
Ако имаше още сезони сигурно щяха да стигнат и до там.
Фрагмана на английски.
Tina to Seyit about Şura: she left her home for you. You were her home
Emine to Mürvet: what?? Mürvet what are you saying?
Alya: Where are you taking me you thieves?
Petro: You have reached the end Alya
Emine: God save us

Видео с Фарах. Много е сладка.

http://instagram.com/p/vgaHb5CH0c/?modal=true

Последна редакция: пн, 17 ное 2014, 18:40 от Neidjal

# 146
# 147
# 148
Привет дружки!  Hug
Много ви благодаря за всичко, което сте споделили днес!   bouquet
Имаме си и преведена 20 серия - супер! Сега ще има какво да си гледам!
Фрагмана действително е интригуващ ... но съм сигурна, че няма да умре Сеит - нали ще има деца тепърва  newsm78 Няма време , убитият трябва да е Петро, нали трябва да има справедливост ? Пък и в книгата дава фира този мръсник ... А разговорът на Валентина със Сеит сигурно ще е на пристанището  newsm78 Още малко и ще разберем, нямам търпение.
Хубава вечер ви пожелавам, аз отивам да гледам   love001
един хубав колаж на Сеит и Мурка

# 149
Още едно видео.

http://instagram.com/p/vggS3QI8In/

New Farah Abdullah " Baku Gala "

Общи условия

Активация на акаунт