МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 17

• 80 321
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, предстои ми раждане в Дева Мария. Може и да е обсъждано някъде в темата, но какви неща ще са ми нужни при постъпване в болницата? Има ли някъде публикуван списък на нужните вещи  Simple Smile

# 106
  • Пловдив
Здравейте, предстои ми раждане в Дева Мария. Може и да е обсъждано някъде в темата, но какви неща ще са ми нужни при постъпване в болницата? Има ли някъде публикуван списък на нужните вещи  Simple Smile
На първа страница са необходимите документи.За себе си носи
 зарядно за телефона
Тоалетни принадлежности
Хавлия и чехли
Твоя нощница ако държиш
За бебето нищо няма да ти трябва
Може би само биберон и помпа за кърма.

# 107
На първа страница са необходимите документи.За себе си носи
 зарядно за телефона
Тоалетни принадлежности
Хавлия и чехли
Твоя нощница ако държиш
За бебето нищо няма да ти трябва
Може би само биберон и помпа за кърма.
Много благодаря за отговора Simple Smile   bouquet

# 108
ddfoteva, в моя багаж бях сложила хавлия за баня, за лице, нощница, крем за зърна, тоалетни принадлежности, зарядно, дамски превръзки, подплънки за кърмачки. Най-отгоре бях сложила всички изследвания да са ми на лесно. Леко раждане и на финала прекрасно и здраво бебче да гушкаш  Hug

# 109
ddfoteva, в моя багаж бях сложила хавлия за баня, за лице, нощница, крем за зърна, тоалетни принадлежности, зарядно, дамски превръзки, подплънки за кърмачки. Най-отгоре бях сложила всички изследвания да са ми на лесно. Леко раждане и на финала прекрасно и здраво бебче да гушкаш  Hug
Много благодаря   bouquet

# 110
  • Бургас
Момичета, през изминалата година прекарах доста време тук, така че не мога да пропусна да ви пожелая успешна нова година, здраве, мир и любов на всички! Благодаря на екипа на "Дева Мария" за това, че остави прекрасен спомен в най-смисления ми "проект" в живота, благодаря и на вас, момичета, че бяхме заедно и усещах подкрепа през цялата бременност и пожелавам на всички бъдещи майки също да се чувстват толкова уютно и спокойно- и в темата, и в болницата Simple Smile

Светле, не знам дали четеш форума, обаче ОЩЕ КЪРМЯ! Simple Smile))) Няма ден, в който да не съм ти благодарна! Simple Smile

# 111
  • Бургас
Присъединявам се към твоя поздрав Крис, пожелавам на всички бъдещи мамчета една успешна нова година изпълнена с бебешки глъч, много радостни моменти и да не съжеляват че са избрали екипа на МБАЛ Дева Мария! Всички сте прекрасни и благодарение на вас сега се радваме на здравите си бебенца!
И Крис не си пишем често щото моята маймунка не ме оставя Wink)) като се стопли времето ще правим разходки из морската Simple Smile
Весело посрещане на Новата Година и нека голям бебевалеж да донесе на всички новата година:))))

# 112
Момичета и на мен би беше изключително приятно тази година да си споделям трепетите с вас. Благодаря ви за всички съвети и препоръки. Благодарности на екипите на болницата, че оставиха само положителни спомени у мен след раждането и от престоя там. Всички в болницата са прекрасни от санитарки до лекари. Весело посрещане на новата 2015-та и нека тя донесе на всички най-вече здраве, и разбира се много прекрасни бебчета   ura

# 113
За много години, момичета! Здраве, щастие и мир за семействата ви през 2015-та!  Hug

# 114
За много години!Всичко най-хубаво на бъдещите,настоящите мами и на целия персонал на болницата.Нека всички бъдем живи,здрави и по-добри през тази година

# 115
Здравейте момичета!Искам да попитам има ли мами с правен серклаж от д-р Недялков?Моля ви да споделите как минава самата процедура,тъй като на мен ми предстои следващата седмица направата на превантивен такъв и малко взех да се притеснявам?Благодаря ви предварително Simple Smile

# 116
Аз искам да попитам за багажа в родилното, понеже много пъти се обсъди какво трябва да се носи, но ме интересува в какво е най-удачно да се сложи. Дали в малко куфарче или в сакче, защото аз сега ще трябва да купя нещо че нямам абсолютно нищо в малък размер

# 117
Аз използвах стандартен сак, побра ми всичко  Peace

# 118
И аз бях с малко сакче, съвсем спокойно побра необходимите вещи.  Peace

# 119
честита нова година на всички Simple Smile
Искам да пожелая на МБАЛ Дева Мария, да продължават да бъдат човечни, защото те са преди лекари -  хора! Нека новата година им донесе много бебета, за да могат да виждат грейналите лица на майките им, знам че това ги прави щастливи професионалисти!
Моя багаж го носих в пътна чанта, средна на размер. Всичко ми побрах, даже и някои излишни неща  Hug

Общи условия

Активация на акаунт