МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 17

• 80 301
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Ваня, и аз съжалявам за това, което си преживяла. Възстановявай се бързо и кураж.
Beauty Madness, напълно подкрепям коментара ти, най-добре е да се доверяваме на лични впечатления, не само на това, което се пише из форумите. Винаги ще има и доволни и недоволни, неизбежно е.  Аз съм доволна от д-р Костова, от д-р Татарова и от отношението, което към този момент съм получила от тях двете. А за цените -  много хубава новина Hug

# 646
Здравейте дами! За 2г.тук нищо не се е променило.. На дневен ред пак е темата за троловете и платените писачи.. Ще помоля за отзиви от първо лице за АГ в болницата, като за начало за преглед, а след това.. живот и здраве.. кой знае.. Simple Smile Май от последния ми престой само д-р Минчев и д-р Хубчев са останали. Дано е за добро!

# 647
  • Поморие
Не смятах да пиша ама реших и аз да споделя мнение.През петте дни прекарани в болницата мога да кажа,че единствената докторка,която ми обърна внимание на визитация беше д-р Татарова,като се има впредвид,че не съм нейна пациентка.Тя нареди да ми сменят превръзката,която не беше сменяна още от секциото,а трябваше да ме изписват на другия ден.Освен това беше единствената,която ми обърна внимание на гърдите.Едната беше тотално запушена и умирах от болка.Тя назначи инжекции окситоцин и ми показа как да  масажирам и цедя и така се пооправиха нещата ,иначе направо си бях предмаститно състояние.В анкетата,която попълвахме накрая също го отразих това.Другите лекари идваха на визитация за по 2 минути и цялата визитация се изчерпваше с един въпрос-Как сте?На всички казвах за гърдите ми  и получавах отговор-Цеди се! А как се цеди камък?Гърдите ми бяха твърди и болезнени,зачервиха се.Пак повтарям ,че единствената докторка,която ми обърна внимание беше д-р Татарова.Аз също съм губила бременност и знам колко е трудно,но не мога да виня докторите,макар че съмнения и колебания винаги ще има в такъв момент .На мене също ми е минавало през ума ,че нещата са можели да протекат по друг начин,но  те не са богове и те правят грешки или просто са безсилни понякога.Така,че нищо лошо не мога да кажа за докторката.Даже да ви кажа честно не я намирам толкова грозна като жена,а просто си е естествена и скромна жена.

# 648
Защо няма да родя във вашата болница?

Искам да направя няколко уточнения
1 не съм платен трол
2 не съм форумен тип
3 да, това е първата ми регистрация,  и първото ми мнение,  за да изразя възмущението си
4 можете да ми видите ай пи то и не се крия

Отказа ме русата лекарка Д-р Светлина Николова,  от училището за бременни,  с това че вместо да води лекции като хората, тя през цялото време говореше срещу частната болница Бургасмед, как била пред закриване,  как били пропаднали, как нямали болни и какво ли още не. Отвратително поведение. Мога да преразкажа още , но е излишно.

Втората причина, моят лекар Д-р Недялков, вече ще работи в Бургасмед,  а аз без него няма да родя! Затова го последвах.

И трето,  препоръчвам на д-р светлина николова,  да отиде на отворени врати в Бургас мед,  да види колко нормални и възпитани хора работят там!

Както искайте,  така ме разбирайте.

# 649
Защо няма да родя във вашата болница?

Искам да направя няколко уточнения
1 не съм платен трол
2 не съм форумен тип
3 да, това е първата ми регистрация,  и първото ми мнение,  за да изразя възмущението си
4 можете да ми видите ай пи то и не се крия

Отказа ме русата лекарка Д-р Светлина Николова,  от училището за бременни,  с това че вместо да води лекции като хората, тя през цялото време говореше срещу частната болница Бургасмед, как била пред закриване,  как били пропаднали, как нямали болни и какво ли още не. Отвратително поведение. Мога да преразкажа още , но е излишно.

Втората причина, моят лекар Д-р Недялков, вече ще работи в Бургасмед,  а аз без него няма да родя! Затова го последвах.

И трето,  препоръчвам на д-р светлина николова,  да отиде на отворени врати в Бургас мед,  да види колко нормални и възпитани хора работят там!

Както искайте,  така ме разбирайте.

Само да уточня, че Светлина Николова не е лекар а е акушерка. Основна грешка на ръководството е, че човешкия фактор за тях не представлява нищо. Може да има пациенти,които да родят заради добрите хотелски условия, но аз не съм от тези. Моят доктор също е д-р Недялков и ще го последвам в която и болница да отиде, защото му вярвам.
Защо се махна и д-р Згурова??? Кой остана от педиатрите???
Бургасмед е добър вариант за раждане. Чисто приятно е. Дали в Девата или в Бургасмед условията са едни и същи. Даже като цени в Бургасмед е малко по-евтино.

# 650
И аз мислех да не пиша, но вече коментарите в темата дори не са ми смешни. Не ви харесва болницата, не ви харесва персонала, не ви харесват условията и обслужването - ок, отивате в друга и проблемът ви е решен. Необходимо ли е да висите в темата на болницата, която НЕ харесвате, да плюете и слагате тебела "ТРОЛ" на всеки, който е имал неблагоразумието да я хареса!? Хубаво е, че всеки споделя мнение, нормално е да има и положителни и отрицателни отзиви, но това плюене и тези обиди според мен минават границата на благоразумното и възпитано държание.
Преди месец и половина родих в ДМ  и смея да твърдя, че благодарение на д-р Ангелов и д-р Костова аз и детето ми сме живи и здрави. Ако не беше д-р Ангелов, който ме прие в частния си кабинет в Ямбол в 12 вечерта и ме прати по спешност в ДМ и д-р Костова, която ме посрещна на входа на болницата, свика спешен екип и извърши секциото, не ми се мисли какво щеше да се случи с нас. А за такова леко и бързо възстановявне след секцио не съм си и мечтала. Имам база за сравнение - първото ми дете също е родено със секцио в друга болница и беше толкова кошмарно, че ми трябваха 6 години да се навия за второ раждане. Страшно съм доволна и от персонала в неонатология, тъй като бебето се роди в 8-я месец и първите дни беше в интензивен сектор.
Това е личното ми впечатление и дори да прозвучи като тролска реклама - ако имам друго дете пак там ще го родя, независимо от цените и независимо от злобните коментари тук.
П.П. А сега къде да си търся тролския хонорар  newsm78?

# 651
И аз мислех да не пиша, но вече коментарите в темата дори не са ми смешни. Не ви харесва болницата, не ви харесва персонала, не ви харесват условията и обслужването - ок, отивате в друга и проблемът ви е решен. Необходимо ли е да висите в темата на болницата, която НЕ харесвате, да плюете и слагате тебела "ТРОЛ" на всеки, който е имал неблагоразумието да я хареса!? Хубаво е, че всеки споделя мнение, нормално е да има и положителни и отрицателни отзиви, но това плюене и тези обиди според мен минават границата на благоразумното и възпитано държание.
Преди месец и половина родих в ДМ  и смея да твърдя, че благодарение на д-р Ангелов и д-р Костова аз и детето ми сме живи и здрави. Ако не беше д-р Ангелов, който ме прие в частния си кабинет в Ямбол в 12 вечерта и ме прати по спешност в ДМ и д-р Костова, която ме посрещна на входа на болницата, свика спешен екип и извърши секциото, не ми се мисли какво щеше да се случи с нас. А за такова леко и бързо възстановявне след секцио не съм си и мечтала. Имам база за сравнение - първото ми дете също е родено със секцио в друга болница и беше толкова кошмарно, че ми трябваха 6 години да се навия за второ раждане. Страшно съм доволна и от персонала в неонатология, тъй като бебето се роди в 8-я месец и първите дни беше в интензивен сектор.
Това е личното ми впечатление и дори да прозвучи като тролска реклама - ако имам друго дете пак там ще го родя, независимо от цените и независимо от злобните коментари тук.
П.П. А сега къде да си търся тролския хонорар  newsm78?

Чист късмет си извадила, че по пътя не е станало нещо. Намирам за крайно безотговорно да те пуснат по магистралите, а да не те приемат в болница веднага...

Аз самата обаче, още задавам въпросите за ортопедията на Девата, но уви, отговор нямам...  Confused

и за да не се наричаме тролки, да уточня че съм в БгМама от 2009 година...

# 652
bett_st, струва ми се глупаво и смешно да коментирам раждането си с човек, който въобще не е запознат със случилото се и няма необходимите компетенции да го прави Laughing.

# 653
Не го приемам лично, видях назад в темата, че нападаш всеки, който има положително мнение за болницата Simple Smile.
Има една много хубава поговорка "Убий глупака с мълчание". Смятам да я приложа и да те оставя да се излагаш колкото искаш  Laughing.

и ще продължа да нападам, докато не получа отговорите си за ортопедията, за която питам вече месеци.

а кой глупав, или кой е умен, то си пролича - да те търкалят часове наред нагоре надолу и да си доволна, че си оживяла, вместо да са те настанили за минути в болницата, при все че в Ямбол си имате болница, а са те ползвали за касичка, като са те изплашили достатъчно, а ти си се вързала... та не знам кой е по-глупавият в момента ...

# 654
Като почнете да си задавате въпросите по форумите, верно ли очаквате отговори?! Болницата си има администрация и то доста отзивчива - говоря от собствен опит.. Отиваш, питаш, получаваш отговор.. И преди някой хейтър да ми лепне етикет "тролка" да ми прочете постовете в темата от септември 2012.. Wink

# 655
Мислех, че само аз съм останала с лоши впечатления от болницата, дето хич не се касае за лекарски прегледи или манипулации Sad Така и никой не ми отговори на въпроса, ама найс...

# 656
Първото ми дете е родено в Девата, сега чакам второ и то ще бъде родено тук живот и здраве. Връщам се в болницата, тъй като съм доволна и от персонала и от условията. Ни най-малко коментари написани целенасочено срещу болницата не могат да ме разколебаят в избора ми, особено от хора които парадират с това че са регистрирани през 2009г., но не са ползвали услугите на лечебното заведение.  По повод Светлина Николова, вие изобщо чувате ли се какво говорите? Това е най-обичаната от мамите акушерка. Аз не познавам жена родила в Девата да не ѝ се възхищава, всяка я споменава само с хубави думи. Еllle право го е казала, че е добре всеки да споделя мнение, но това целенасочено плюене минава всякакви граници.

# 657
  • Burgas, Bulgaria
Аз съм недоволна от престоя  , организацията и  много  други неща. Благодарна  съм от Светлина Николова не знам какво щях да правя  без нея , но с ръка на сърце казвам , че  си нося  горчилката ......

# 658
Тук стават доста спорове . Истината е ,че ако всичко е наред по време на бременността , ако раждането мине успешно , ако майката и бебето са живи и здрави и си се приберат у дома , то те ще са доволни и от лекарите и от болницата. Няма смисъл да се спори. Истината е ,че няма значение коя е болницата , важното е всичко да мине без усложнения.

# 659
Първото ми дете е родено в Девата, сега чакам второ и то ще бъде родено тук живот и здраве. Връщам се в болницата, тъй като съм доволна и от персонала и от условията. Ни най-малко коментари написани целенасочено срещу болницата не могат да ме разколебаят в избора ми, особено от хора които парадират с това че са регистрирани през 2009г., но не са ползвали услугите на лечебното заведение.  По повод Светлина Николова, вие изобщо чувате ли се какво говорите? Това е най-обичаната от мамите акушерка. Аз не познавам жена родила в Девата да не ѝ се възхищава, всяка я споменава само с хубави думи. Еllle право го е казала, че е добре всеки да споделя мнение, но това целенасочено плюене минава всякакви граници.

Да, през 2009 год. съм регистрирана, и не съм родилка.

Важно е да се чуе мнението не само на раждащите за една болница. Светът не се върти около вас, има и други пациенти. Да обявят, че са родилна болница и да престанат да имитират друга дейност, тогава!

Общи условия

Активация на акаунт