МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 17

• 79 844
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Хайде и аз тук Simple Smile Наближава първата годинка на малката ми и ми е едно носталгично  Crazy  Толкова хубави емоции преживях в тази болница, че си викам да ви следя ей така отстрани и да ви се радвам  Hug

Беберона, честита дъщеричка и от мен!   bouquet

# 46
Някой знае ли д-р Костова утре дали преглежда в МЦ Света София?  newsm78

# 47
Някой знае ли д-р Костова утре дали преглежда в МЦ Света София?  newsm78

В сайта на МЦ-то има колонка за запазване на час, ако съдим по нея за утре при д-р Костова има само един свободен час и той е за 14:15.  Мисля, че в МЦ-то работят до 00 часа, най-добре позвъни там, има още време до полунощ, и попитай, най-точно те ще ти отговорят.

# 48
moly_d, благодаря ти за бързия отговор, сега ще звънна да питам  Hug

# 49
Момичета влизам да споделя набързо, че снощи видях двете черти, бях много развълнувана и се втурнах днес до МЦ Света София като си мислих, че ще мина преглед за установяване на бременност. Момичетата на рецепция бяха много мили. Обясних им подробно за какво иде реч и се оказа, че вълнението ми е в повече. Казаха ми, че е рано за преглед  и е добре да ида поне 10-15 дни след датата, на която трябваше да ми дойде. Тъй че засега ще си чакам и ще се вълнувам, ще се надявам да е истина и тестът да не лъже  Hug

# 50
  • Бургас
Честито мила. Аз отидах 1 седмица след като видях чертичката или 1 седмица след датата на цикъла и бях в 5 г.с виждаше се една точка, сърце се чува след 7 г.с. И тогава може да се каже че е жив плода. Пази се много и не се натоваряай, сега е най голям шанса да стане нещо и затова чак след 12-13г.с те ригистрират т.е 3месец. А ако имаш прецапване също веднага към болницата. сега ти трябва само спокойствие и усмивкии много Simple Smile)) ще чакаме резултати от прегледа. А незнам дали знаеш седмиците се смятат от първия ден на последния цикъл

# 51
  • Бургас
Аз се чудя защо толкова време никой не пише в тема а то имало нова (кой да види). Честити бебчета-да растат здрави и щастливи. Леко бременеене на всички с 2 чертички  Hug

# 52
Честито мила. Аз отидах 1 седмица след като видях чертичката или 1 седмица след датата на цикъла и бях в 5 г.с виждаше се една точка, сърце се чува след 7 г.с. И тогава може да се каже че е жив плода. Пази се много и не се натоваряай, сега е най голям шанса да стане нещо и затова чак след 12-13г.с те ригистрират т.е 3месец. А ако имаш прецапване също веднага към болницата. сега ти трябва само спокойствие и усмивкии много Simple Smile)) ще чакаме резултати от прегледа. А незнам дали знаеш седмиците се смятат от първия ден на последния цикъл

Благодаря ти, мила  Hug

# 53
Добър вечер, искам да пипитам дали проф. Йотов този месец ще преглежда в Бургас, някой знае ли нещо?

# 54
  • Пловдив
Добър вечер, искам да пипитам дали проф. Йотов този месец ще преглежда в Бургас, някой знае ли нещо?

Да, ще преглежда, пишеше го във facebook страницата на болницата.

# 55
  • Бургас
Здравейте момичета , дойде и моя ден да разкажа за раждането си и впечатлението от Дева Мария . На 13.11 постъпих за раждане , нормално , но не се получи  минахме на спешно секцио . В 14,20 проплака моя любим мъж Никола 2450 и 47 см  , беше в интензивния сектор . Огромни благодарности на ДР.МИНЧЕВ младши и старши ,  невероятни лекари . Всички са много мили и усмихнати . Единственото ,  което не ми хареса е , че на детската визитация никой не знаеше нищо за детето ми , трябваше да ходя до сектора за да питам и да моля за информация . Мисля ,   че това трябва да се промени Simple Smile . 2 поредни дни ми казаха , че ме изписват и това не беше много приятно . Предложиха ми да остана един ден повече за да наблюдават  детето , естествено се съгласих , той беше вече при мен и си го кърмих , едва ли някоя майка би си тръгнала след като е молила 5 дни да й го дадат . Този престой - един ден ми струва 150 лв. , без никой да ме предупреди и без обяд . Ами това е . Гинеколозите са перфектни , акушерките също , но  има какво  да се подобри Simple Smile
Леко раждане на всички които чакат и много късмет от мен   Hug

Последна редакция: вт, 02 дек 2014, 09:09 от valia0014

# 56
Здравейте Simple Smile С малкото човече не ми остава време да чета много, но откраднах си малко сега.

TDI благодаря много мила Simple Smile

Да попитам детски ортопед дали има в Девата и дали преглежда с видеозон? Правим другата седмица 1 месец и знам че трябва да минем такъв преглед и ще се радвам ако някой знай какви прегледи трябва да минаваме?

# 57
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile С малкото човече не ми остава време да чета много, но откраднах си малко сега.

TDI благодаря много мила Simple Smile

Да попитам детски ортопед дали има в Девата и дали преглежда с видеозон? Правим другата седмица 1 месец и знам че трябва да минем такъв преглед и ще се радвам ако някой знай какви прегледи трябва да минаваме?

Такъв преглед не може да минеш по ЗК в Девата.Вземи си направление/ полага се/ и заведи детето при Д-р Христов  в неговия кабинет или Д-р Колев в Лаф Хоспитъл за този преглед.Иначе във Ветрен идва проф.Владимиров, който е специалист по детска ортопедия, но прегледите при него са само платени и в определени дни от месеца.

# 58

Да, ще преглежда, пишеше го във facebook страницата на болницата.

Благодаря ти, Горгона, видях че е на 6-ти и даже успях да се вредя за час Simple Smile

# 59
Честито бебче valia0014 ! Да ти е жив и здрав малкия Никола! Наистина е трябвало да те предупредят за сумата за допълнителния ден престой. Дано за в бъдеще да се подобрят нещата, които си изброила, и все пак най-важното е лекарите и акушерките да са добри! А защо се наложи спешно спекцио?

Общи условия

Активация на акаунт