МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 17

• 80 340
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Д-р Димчева е общ хирург, а Доц.Калинова - детски хирург и тя е гостуващ специалист, не е щатен лекар на болницата, идва за 2 дни в месеца.Само като уточнение.

# 136
Ще попитам, благодаря ви момичета. Имам обеца на езика от 7-8 години, но иобщо не съм я погледнала през последните 2 месеца, поради това че станах мама. Ония ден я погледнах и се оказа че топчето отдолу ми е влязло в езика и е се е затворила дупката.т.е. в езика ми има топче. За това си мисля че съм за лицево - челюстен хирург, за да ми го цепне за да мога да махна обицата Sad

# 137
Имам въпроси относно процедурите по секциото!!! Прави ли се клизма преди операцията??? И изобщо какво се случва преди самата упойка? След операцията слагат ли болкоуспокояващи??? Моята операция ще е със спинална упойка.

# 138
  • Пловдив
Имам въпроси относно процедурите по секциото!!! Прави ли се клизма преди операцията??? И изобщо какво се случва преди самата упойка? След операцията слагат ли болкоуспокояващи??? Моята операция ще е със спинална упойка.

Не, не се прави клизма.Отиваш гладна, жадна и без да си пила и кафе.
Преди упойката се прави запис на тоновете, на мен ми сложиха и катетъра тогава/ аз бях с пълна упойка обаче/, записват избраните имена за бебчето също.Разбира се,че слагат болкоуспокояващи, в реда на нещата си е.Всичко ще е наред  Hug

# 139
  • Бургас
Не се тревожи секциото ще мине бързо и безпроблемно и музичка ти пускат и те предразполагат и ти говорят постоянно. Аз бях със спинална бях яла преди 2-3 часа и ми сложиха системи да ми прочистат сигурно червата. Но както й да е про мен беше извънредно де. После като видиш бебчо всичко забравяш Simple Smile))

# 140
Момичета, четох за тази услуга интензивна женска консултация http://www.devamaria.com/bg/news/view/2/7632 и ми стана интересно някоя от вас ползвала ли я е, имате ли отзиви  newsm78 Че се чудя дали да не си платя и аз за една такава карта, ако наистина ехографиите след това са неограничени.

# 141
  • Бургас
Аз! Много останах доволна и си заслужава, всеки път ме гледаше на ехограф безплатно както е Сс така и в ДМ, заслужава си ако не искаш всеки месец да даваш пари за ехограф . Защото май по ЗК са само два прегледа

# 142
  • Бургас
И май и други неща включваше прочети и питай следящия те бремеността

# 143
Здравейте, да питам тези, които вече са раждали, по колко са в стая? И когато не е индивидуална стая имали възможност за придружител?

# 144
  • Пловдив
Здравейте, да питам тези, които вече са раждали, по колко са в стая? И когато не е индивидуална стая имали възможност за придружител?

По 2 или 3 , зависи колко са леглата в стаята.Ако стаята не е индивидуална, придружителят ще може да остане само през деня май..Най-добре звънни на рецепция за по-сигурно.

# 145

По 2 или 3 , зависи колко са леглата в стаята.Ако стаята не е индивидуална, придружителят ще може да остане само през деня май..Най-добре звънни на рецепция за по-сигурно.

Благодаря за бързия отговор.

# 146
Момичета, четох за тази услуга интензивна женска консултация http://www.devamaria.com/bg/news/view/2/7632 и ми стана интересно някоя от вас ползвала ли я е, имате ли отзиви  newsm78 Че се чудя дали да не си платя и аз за една такава карта, ако наистина ехографиите след това са неограничени.
И аз го ползвах, наистина си заслужава. При всеки преглед те гледат на ехограф, тоновете - също.

# 147
Здравейте.
Искам да попитам слагат ли катетър ако раждаш секцио със спинална упойка и дали е задължително това прочистване на червата със система? Говоря ако секциото си е планирано...

# 148
  • Бургас
След като премина и моето секцио,мога да споделя тук в темата, колко доволна останах от това,че избрах да родя второто си дете в Дева Мария!Условията в болницата  и отношението на всички работещи там е на високо ниво!
Бях със спинална упойка  и операцията премина учудващо за мен добре.Т.к. имам предишно секцио с пълна упойка в Окръжна болница мога да отбележа ,че разликата за мен е от небето до земята.
Благодарности на всички работещи там,от лекар-до санитар  bouquet Нямам никакви забележки!

# 149
  • Бургас
Здравейте.
Искам да попитам слагат ли катетър ако раждаш секцио със спинална упойка и дали е задължително това прочистване на червата със система? Говоря ако секциото си е планирано...
Аз бях планирано секцио със спинална упойка.От вечерта не бях консумирала нищо и не са ме прочиствали със система.Катетър ми сложиха след като ми биха упойката в гърба(усеща се леко боцване) и съответно легнах и ми сложиха катетър,без да усетя изобщо нищо. Peace
Катетърът се маха на следващия ден (безболезнено е),когато се раздвижиш и можеш вече да ставаш от леглото.

Общи условия

Активация на акаунт