Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 60

• 36 515
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
Мери, мерси за темичката, а Зузка е неотразима!
Сладурки, пишете със скоростта на светлината, прелиствам по 2-3 странички напред-назад горе-долу да схвана какво се случва в темата.
Аз съм се завряла като едно книжно плъхче, че имам много работа и трябва да я свърша. Цяла седмица съм почти денонощно пред компа, но важното е че е за добро, дано да си бера плодовете скоро. Grinning

Аз много не разбрах Дана какво точно работиш, може ли пояснение, но относно Intersteller-
Скрит текст:
възхитена съм, един много нов поглед върху насоките, върху които трябва да си размърда мозъка човечеството, а не да се чуди къде да избухва поредната война. Много ми хареса едно изречение "Те вече не правеха оръжие, а строяха космически кораби".

Момичета, тук сте ми като много близки приятелки, не ми харесва нито да има спорове с остър тон, нито пък някой да не смее да се изкаже и да прикрива какво мисли. Пожелавам си от една страна да сме по-внимателни какво и как казваме и от друга да не сме пък чак толкова обидчиви, големи хора сме. Аз лично май всеки ден си го набивам това в главата, щото хич не ми иде отръки ни едното, ни другото. Blush
Фъстъче, от подобна амбиция да вдигна тежестите, не ми мина през ума миналата зима да намаля клековете и оттогава си разбутах колената и още не мога да се оправя. Внимавай!

Последна редакция: чт, 13 ное 2014, 14:20 от !Diva!

# 31

Мацки, дайте идея за брюкселско зеле? Хич, ама ХИЧ не обичам, но мъжо е купил, та реших да му дам шанс отново... та как да го сготвя/приготвя тъй че да ми хареса?!

На мен това зеле вечно ми горчи  Sick
Но иначе - леко го бланшираш, за да му излезе точно тази горчивина - във вряща, подсолена вода + лъжица лимонов сок/оцет, за да запази цвят. Отцеждаш добре - може да го сложиш върху кърпа да поеме водата.
После взимаш бекон/шунка, аз предпочитам първото. Увиваш всяко зелченце в беконче и на шишче. Цялото това нещо го мяташ или на грил тиган или на сух тефлон, или във фурната на горен нагревател  Peace

Същото става много хубаво с аспержи - увивате ги в беконче, по-стегнато и печете на грил/фурна  Wink

# 32
  • Canada
Мери, благодаря за новата тема !  Hug  Peace

# 33
  • Сливен
Би, честита ти рожденни(ка и от мен, с голямо закъснение, да ти е жива и здрава, много радост да ти носи   bouquet
Да ви почерпя и за моя рожденник - синът ми, става на 9г.
Скрит текст:
, това ще е тортата за партито му в събота, разбира се с неговото име ще е надписана.
Да ми е жив и здрав, и все така послушен и добричък.
От две дни не мога да ви изчета, имало е пак страсти, там няма да се изказвам, всеки си знае какво и как тренира, но като цяло 3ч. 6 дни в  седмицата са много, дори и само от гл. точка на самото време - просто не виждам как се отделя толкова време  за тренировка.
Фъстъчка, и мен ме кефят твоите тренировки  Hug
Дана, страхотно е това, което споделяш  Hug
Аз си продължавам с БР, снощи бях на прослувутото кардио3, наистина изчежда силиците.
В последно време малкото ми диваненце е много зле със съня, вечер се буди по сто пъти и толкова ми се спи, че просто не е истина, освен това ходя на работа, уча, като се съчетае с домакинство и неспящо ревливо дете, картинката е страшна. Не ми пречат ангажиментите, добре ми е да съм натоварена, но пустата липса на сън, това ме смазва просто.
Хубав следобе на всички.

# 34
Diva аз клек правя малко, колкото да не е без хич, защото сега съм се съсредоточила върху дупе и задро бедро и залагам повече на мъртва тяга, добро утро, хип тръстери, напади, бг клек и т.н, а и внимавам де ако не ми е ок нещо променям Simple Smile  Peace

# 35
Да се включа и аз. Продължавам си с 90 дневното предизвикателство, като същевременно си трупам идеи за след приключването му.
С храната не съм много стриктна, та затова постиженията ми взеха да зациклят.

# 36
  • Пловдив
Дива, мерси за Интерстелър. Четох и друхаде,че е шедьовър и ше го гледам уикенда задължително!
ЧРД на сина ти, рокси!! Жив и здрав, много послушен и многп да те радва!

# 37
Мери, благодаря за темата!

ДБ, оправи храненето, за да видиш намаление на подкожните тлъстини.

ТиЛи, в рецепти arrowroot обикновено се използва като сгъстител, защото е с висото съдържание на скорбяла. Можеш да го заместиш с царевично нишесте или тапиока.

Дрийми, ако искаш да ти е вкусно брюкселското зеле, не го готви. Яж го сурово. Като всяко зеле, и това върви добре с кисело (лимонов сок, оцет, домати). Режеш зелчетата на 1/2 или 1/4, овкусяваш и си облизваш пръстите. Хем вкусно, хем наистина полезно (за разлика от убитото готвено, горчиво и смръдливо брюкселско зеле...)

Роксана, честит рожден ден на малчугана ти! Той ли си избра подаръка или ще е изненада?

Днес закъснях за прецизираното бягане. С две минути, но закъснях. Е, така или иначе бях в клуба, нямаше да си тръгна нетренирала. Та сега отчитам Джо Дилън.

Колкото и да го мразех сутрешното трениране, сега все едно ми е пъпна връв с живота. И аз като Тяна не спя по много. В най-добрия случай събирам по 7 часа през работната седмица. Миналият вторник не тренирах. Отидох направо на работа. Мале, едвам оцелях. Щях да заспя на бюрото си. Ужас! А като съм тренирала, съм първа пушка.

# 38
Ехее успях да ви догоня, че никак не обичам да се изказвам неподготвена значи  Mr. Green

Ама много са ви мили пожеланията и ме стоплиха и развълнуваха. Тортата вече я няма (еднорога поне за сега е запазен цял), рожденничката намачкана и нацелувана от всички ви  Heart Eyes

Юли, хубави картички твориш, аз правех календари със снимки на деца преди в свободното си време Hug Занимавах се с дизайн и предпечат.
Давайте да измислим нещо, даже и благотворително - ние с Бобченка ще правим тортите и украсите, Юли картички, Фъстъка оригами ли правеше  newsm78, на Тяна левента ща готви, Смоуки ще ни промотира  Grinning

Тяна, виждам от къде е наследил момъка този чар. И симпатичен и умен и готви... да ви е жив и здрав  Hug

Рокси, честито на рожднника! Да е много здрав и весело парти  Hug

Дана, винаги си толкова мила. Поздравявам те и аз за успеха и благодаря че го сподели с нас  Hug

На мен тона на Елън ми хареса и много би ми било приятно да се върне при нас, както и темата да се обогати с много и различно трениращи хора.

Вчерашно отчитам силова за цяло тяло от 21 DAY FIX (горна+долна част), което се получи прилична тренировка около час с 10кг.

Последна редакция: чт, 13 ное 2014, 17:02 от ~Би~

# 39
 Sad Пак ме повали някакъв вирус и не мога да се отчета с нищо.

# 40
  • У дома
Честито на Би и Рокси за малчовците!!!

Друго не видях, но не съм влизала в темата много отдавна. А как ми липсвахте....
И не съм много редовна напоследък, но се връщам при вас за стимул.
Днес - Джо Дилън. Довечера йога с малката мамуна.

Прегръдки!!!! Спорен ден на всички!

# 41
  • UK

Мацки, дайте идея за брюкселско зеле? Хич, ама ХИЧ не обичам, но мъжо е купил, та реших да му дам шанс отново... та как да го сготвя/приготвя тъй че да ми хареса?!

Ауу и аз много мразя брюкселско зеле и от него се получават газове, сготви му го на мъжа ти ама ти не го яж  Joy

hahaha hahaha hahaha

Мерси, момичета, за съветите, като го приготвя и опитам ще кажа кой колко е ял Mr. Green

Миналият вторник не тренирах. Отидох направо на работа. Мале, едвам оцелях. Щях да заспя на бюрото си. Ужас! А като съм тренирала, съм първа пушка.

Същата съм и аз!
След сутрешна тренировка целия ден съм ток и жица - планини премествам, на всякъде огрявам... ако не тренирам сутрин цял ден ме мързи леглото да оправя! Whistling

# 42

Ауу и аз много мразя брюкселско зеле и от него се получават газове, сготви му го на мъжа ти ама ти не го яж  Joy

А ако е стъпил на криво - яж само ти, да му е гадно на мъжа ти. Повече няма да помисли да купи.

# 43
Отчет! За днес крака и корем в гигантски сетове, с плио движения. Отне ми около един час. Рапорт даден!  Mr. Green
Мери, благодаря за новата тема, но къде е твоя отчет за деня!  Naughty
Юлинга, преди два дни точно си купх фъстъчено масло, но още не съм го отворила.  Twisted Evil
Фея,и аз съм като теб. Ако не си направя тренировката преди да започна деня си, се чувствам в безтегловност.
Елан, надявам се да размислиш и да продължиш да споделяш.
Аталанта,и утре пак с отчет!  Hug
Големи хора сме. Надявам се да продължаваме да споделяме ценен личен опит, натрупан в повечето случаи в резултат на проба-грешка, да практикуваме толерантност и да продължаваме да бъдем приятна част от ежедневието една на друга( макар и виртуално  Mr. Green ), както до сега.  Hug
Как забравих! Рокси, да ти е жив и здрав рожденика!
Лек ден!

# 44
Мери, благодаря за новата тема   bouquet
Би, страхотни сте, ти и куклите ти, да са ти живи и здрави!
Тяна, страхотен млад мъж си отгледала,а щом и готви отсега грешка няма да има!
Рокси, да ти е жив и здрав рожденика! Много готина торта и аз ги обичам миньоните  Grinning
Дана и аз се развълнувах,а представям си ако бях част от всичко това! Благодаря,че го сподели с нас.

За днес ден 32 + половин час йога.

Общи условия

Активация на акаунт