Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 60

• 36 516
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Благодаря момичета, за думичките за блога, знаете колко ценя вашето мнение  Hug
Обмислям уикенда пак да пусна нещичко, този път за хранене  Peace

Малката ми е с отит и 2 нощи подред не спим, тя милата пищи, извива се, боли си я, а пък плаче, че чак трепери, един отчая плач  Cry  От вчера пак на АБ ... брат ми е глухоням след отит в ранна възраст, т.е. той така и не е проговорил, не че има мед. причина за това... и като чуя отит... представяте си. Но снощи бяхме по-добре, пак се буди, но не като предните нощи, мисля, че има подобрение.

Та снощи не ми стигнаха силите да се оплача  Laughing  Направо си копирам мнението от другата тема  Crazy
Аз днес пак ще тренирам, абмицирала съм се да си изхабя картата, която си купих вчера  ooooh!  и да не стъпя повече в този фитнес  Crossing Arms
Фитнеса е собственост на едно момче, което познавам, но го отдаде под наем на една "кака" и сега там стана  ooooh! "каката" идва с един пинчер, който обикаля цялата зала и ако легнеш на пода за някое упражнение, неминуемо се вре в теб  Sick и понеже тя е наемателката, т.е. като шефка един вид, няма и на кого да се оплачеш. Другото, което ме дразни е, че идват разни майки с деца - преди няколко седмици си тренирам аз с 5-ците и изскача едно детенце - бяга между уредите и ми се хили и си викам "леле ако бях го ударила с 5-ците щеше да си е до там", след което майката - правеше бедрено повдигане от тилен лег с диск върху таза, та майката влиза в съблекалнята и зарязва детето, без да си прибере диска, при което детенцето (момиченце) отива, ляга на подложката и се мъчи да си сложи диска на коремчето  Shocked и аз ходя и викам "Не, миличка, недей така" и то се засрами.
И вчера беше вече върха - исках да направя 1 час кардио, да видя как ще ми е, заради развилата се дискусия в другата тема и идва какта с кучето и ми вика "ти нали ще слизаш скоро"  #2gunfire  слязах на 50' и си тръгнах. Обаче понеже съм дала едни пари - не че са много, ама мъжа ми си къса д-то за тях, ще си изхабя картата и после отивам в Pure  Crossing Arms  И без това от самото начало мислих там да ходя, 200м. по надолнище ми е, за същите пари ще мога да посещавам и класовете... ама - на, да ме пита човек  Tired

# 61
  • UK
TDI, прегръдки за теб и малката! Сигурна съм, че всичко ще е наред!  Praynig

Аз идвам да се запиша в новата тема - нямате изчитане, така е само отгоре-отгоре видях какво сте писали. Отчитам снощи една много хубава силова тренировка за горна част + 10 мин. кардио за загрявка преди нея. Днес ще почивам, но ми се очертава ходене под екстремен дъжд (ужас, още е тъмно като в нощ) - броя го за кардио.

Фея, тези "сърмички" от нори много ми харесаха  Mr. Green

# 62
Здравейте

В едно вече съм 100% убедена - хората в БГ не знаят как се прави бизнес (Не, че аз знам, съм бизнесмен и т.н, но е елементарно като изкаш да изкараш пари от хората да ги караш да се чувстват добре, нали, а особено в някакви квартални бакалийки нещата направо излизат извън контрол)

Отчет от мен - уоркаут 12 от БР

Снощи ходих на кино да гледам Интерстелар и имате вдигнати палчета от мен за филма, жесток е. Не го изгледахме до края защото ни изкараха заради пожар в мола (в този с  фитнеса, който мислиш да посещаваш, Теди  Grinning) Спойлер, който не е гледал филма и мисли да го прави да не чете
Скрит текст:
и стигнахме до момента, в който Матю Макхонъхи попадна в онази черна дупка, върна се назад във времето и се оказа, че той е призрака зад библиотеката, което мен ме устройва като финал, защото всичко се завърта в кръг и придобива някаква мисъл, един такъв финал би бил гениален по моето скромно мнение. Според мой приятел истинския финал обаче бил много плосък и за това се чудя сега дали да ходя да го доглеждам  Mr. Green
За човек като мен, който филми не обича да гледа, особено пък такива с продължителност 2,5 часа щом през цялото време бях  Shocked не пропусках и миг, филма наистина е добър. Май ще си възвърна вярата в киното  Grinning

Много спам, много нещо, извинявайте, но се почувствах длъжна да споделя.
Диана аз вчера докато четох тук в темата с какво се занимаваш и не бях запозната с това, което се е случило, за това не коментирах, но вчера по едно време ми попадна статия и много се зарадвах, та ти си част от историята вече  Hug Сигурно усещането е невероятно.

ТДИ  Hug

Мери мерси за темата, супер оформление както винаги   bouquet

# 63
  • Сливен
Благодаря на всички за пожеланията за моето момче  Hug
Фея, подаръкът от нас с ММ беше колело, общо взето си го избра сам. Другият голям подарък беше нов мобилен тел. от баба и дядо, останалите подаръци утре на партито.
ТДИ, бързо да се оправя малката  Hug
Игги, успех на състезанието  Hug
Отчета ми от снощи - уоркаут 9 от БР, последно време започнах повече да се разтягам след тренировките и се чувствам идеално така.
Хубав петък  Hug

# 64
Без отчет, като си свърша работата тогава ще се отдам на тренировки, сега ми е притеснено и натоварено.
 Само на бързо да гушна TDI  Hug Мъника ще е ОК, най-важното е да запазиш самообладание и никакви лоши мисли.
Хм, иначе за залата много кофти да не можеш да тренираш пълноценно ами все да се оглеждаш да не повредиш я пинчерчето, я някое детенце.
Меги, добре дошла в отбора на Интерстелърките  Laughing, шегувам се, чакам Любчето след почивните дни си каже и тя мнението. Ако намериш линк към тази статия, моля те дай я насам да четем.
Роксана, честит ти рожденник, да ти е жив и здрав!
Бобче, извън темата, вчера във фейса ми попадна песен на едно невероятно норвежко дете, което пее джаз, Angelina Jordan, тя ще участва ли в детската Евровизия?
Iggy, стискам палци за твоя малчуган и да си изкарате прекрасно!

# 65
Хоп да се похваля, че нищо ми няма на зъбкитеее happy happy  Simple Smile иии закъснявам за работа...

# 66
  • София
Рокси , да ти е жив и здрав рожденика   bouquet
Игги, успех на състезанието, стискаме палци и после да кажеш как е минало  Party
Теди, дано всичко да е наред с малката  Hug
Отчитам снощи една клубна тренировка, днес ще почивам че ще имаме гости

# 67
Добър ден, спортни!

Днес вече се записвам с отчет ден 33, но не цялата. Тези дни ще съм с кратки тренировки.
Закусих две бъркани яйца със сирене и настъргана ряпа. Тези дни преоткрих бялата ряпа и не мога да се спра със салатки и си я гриза като ябълка. Страхотна е. Салатка си правя с комбинация от настърган морков с малко зехтин, лимон и сол, идеално!
ТДИ, дано всичко е ОК с малката  Hug

Хубав ден !

# 68
  • Sofia
Днес нещо ме мързи, НО отивам да изкарам поне едно кардио от БР, че събота и неделя обикновено няма време за спорт.  Tired

# 69
^Liya^, като външен вид най-много ми допадат вторите. Но като знак при мен колко трудно е избирането на каквато и да било обувка, по-добре да не ме слушаш Simple Smile
TDI, всичко ще е наред с детенцето. А за фитнеса - най-полезно ще е и за собственика, и за наемателката да им го обясниш това преди да си тръгнеш.
Отчет - Body beast: Chest and tris.

# 70
ТДИ- бързо оправяне на малката. Hug
За фитнеса- не ги оставяй така нещата. все пак си си платила. Не те ти правят услуга,а ти. Изискай си елементарните условия. Ако не- да ти връщат остатъка от парите и изчезваш на мига.
П.П. В нашия фитнес също имаше някои неуредици. Но,когато обяснихме на собственика,че така губи клиенти, взе мерки и всичко е ок.  Peace

# 71
  • София
Liya, нямам опит с нито един от показните чифтове. Моите маратонки за бягане са също Nike и съм доволна, но вече бих се насочила към някоя от по-предпичитаните марки специално за маратонки за бягане - Асикс, Мизуно, Инов и т.н.
Мама мил ти е дала много добри насоки. Като цяло при избора на маратонка за бягане се гледа пронацията на крака, терена, по който ще бягаш и километража, който ще навърташ. Най-добре е да мериш на място, не да поръчаш по интернет. И в зависимост от дистанцията ти трябва поне номер по-голям от реалният ти.

Фея Кръстница, страхотни снимки!   bouquet
TDI, стискам палци бързо да се оправи малката  Hug А за преживяванията ти във фитнеса защо ли не съм изненадана? Подкрепям момичетата, че трябва да си кажеш защо напускаш, може пък и да се вслушат. Ако не - ще имаш нова история за нас Simple Smile
¤´¯`*•.¸MEGI¸.•*´¯`¤, ряпа никога не съм яла, но може и да пробвам след твоята реклама Simple Smile

# 72
Момичета, благодаря много за хубавите думи за моята не толкова вълнуваща работа, но с вълнуващи моменти. Heart Eyes
Рейн, за Интерстелар сте били почти на финала. Спойлер:
Скрит текст:
според мен от тази гледна точка не си струва да даваш пари отново да го гледаш, защото малко ви остава. Въпреки че на мен МатЮ толкова ми хареса как играе, и то някак в последствие дойде прозрението, че не бих отказала отново да го видя. Пробвай ако може да си го стрииймваш отнякъде, за да видиш хепи-енда и какво става с дъщеря му и него.

Благодаря на Фея за простичката рецепта. Имам един пакет с кашу и ще му видя сметката. Тук е момента да споделя, че и на голямата българска тиква й видях сметката и цяла седмица съм на тиквено менЮ, но няма по-голяма сладост за мене.

Доброто ми настроение се държи от снощи, когато за първи път успях да направя кардио 3 без спиране и доста успешно! Ще ми липсва Джилиян като мина БР, още от сега го усещам.

ТДИ, кураж с малката и фитнеса. Рокси, честит рожденик на патерици!

# 73
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Благодаря момичета, малката за сега е по-добре от вчера  Peace
А за фитнеса - не знам дали има смисъл да си хабя думите и времето с наемателката - котка на амфети я описва най-добре. Страшно хамено е, веднъж ми даде ключ към шкафче, в което имаше дрехи на друг човек. Явно имат по 2 ключа ли, не знам.  ooooh! Мислих да кажа на момчето, което го дава под наем, ама той какво ще направи. Ще си изхабя картата и ще ходя другаде. Да ви кажа само ще влезна в конфликт, отсрещната страна няма да разбере изобщо какво й се говори, ще стане някакъв голям панаир и накрая нищо няма да се промени, а всеки ден минавам оттам, на отсрещния тротоар ми е. То е тъпо да говоря така,
Скрит текст:
ама мацката кара кола за четвърт милион, до колкото разбирам фитнеса го плаща мъжа й, за да си има и тя занимавка. Оказа се, че имаме общи познати, то Бургас е едно село... Та не е човек, който се бъхти да изкара няк'ъв лев и едва ли не да има нужда от този бизнес, че да й помагам  Rolling Eyes А вие знаете, че аз винаги бих помогнала, ако мога  Rolling Eyes

# 74
TDI, "мизерен" е най-грозният епитет, който може да се лепне на един фитнес. Веднъж тръгне ли такава слава... Мисля, че за наемодателя има значение кой и как стопанисва помещението, което е дадено работещо и в добро състояние.

Общи условия

Активация на акаунт