Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 60

• 36 518
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
TDI, "мизерен" е най-грозният епитет, който може да се лепне на един фитнес. Веднъж тръгне ли такава слава... Мисля, че за наемодателя има значение кой и как стопанисва помещението, което е дадено работещо и в добро състояние.

Да, Лидси, права си. Ще говоря с наемодателя, с него ще се разбера със сигурност  Peace 

# 76
ТДИ, малката бързо да оздравява - имала съм като дете отит и знам колко е болезнено за детето и стресиращо за родителите  Hug При нужда търсете лекарска помощ, защото при мен имаше и усложнения, които пък наложиха операции и сега съм с намалена чуваемост на едното ухо.

За фитнеса - разбирам те отлично. На децата мястото им НЕ Е във фитнес залата  #Cussing out
Вдигала съм откровени скандали на такива майки. Докато тичах на пътека с над 12 км/ч едно такова обикалящо хлапе ми дръпна щепсела - щях да се убия, а не ми се казва, какво ми идваше да му направя на него. Отделно в зоната с лостовете - ходят, шматкат се, седят по лежанките - е, не мога да се оглеждам всеки път като тръгна да клякам, дали няма да отнеса нечия глава. Да не говорим, че имат навика да минават плътно до теб, когато правиш упражнения. Последния път трябваше да се моля да се махне една девойка, защото ме беше страх да правя глутеус ритници.

Разбирам, че някои родители няма къде да си оставят децата, но и в двете зали, в които ходя има зона с мека мебел, където могат да седят, да рисуват, цъкат на таблет и т.н. А и като видя майките им, които са по-скоро на приказка и селфи-сесия, а не на тренировка, лошичко ми става. Слава богу едната зала е с основен контингент мъже и там 6-5 няма.

# 77
  • UK
Фея, суровите ти палачинки изглеждат страхотни, имам и всички състваки и още днес за вечеря ще ги пробвам... е хумусът не е пикантен и кълновете са мунг, но все пак Mr. Green

Мама мил, рецептата за брюкселското зеле ме спечели.. просто на картинката изглежда страхотно - планувала съм го за съботния обяд утре Mr. Green

ТДИ, радвам се че детенце се оправя! Hug

Дана, 100 на 100 ще ти лиспва кака Джилиан след БР, но може да направиш шреда с повечко тежести както беше предложил някой, или Ripped in 30. (това е пак нейна стара програма за 4 седмици, около 35 мин е тренировката! Simple Smile

Меги, май с теб вървим заедно с 90ДП и аз днес отчитам ден 33 Peace И ми се струва, че още някой също е в крак с нас, ама кой newsm78

За мен тренировъчната седмица приключи Crazy сега спокойно ще се насладя на уикенда и децата! Поздрави, момичета! Flutter

# 78
Дочетох ви, но съм в ужасно настроение.
Скрит текст:
Вчера личния ми компютър си замина, а заедно с него (последни надежди да не съм права) и твърдия диск с цялата ми информация от последните 4-5 години. Имам записани и спасени само снимков материал за времето, но много работа, обработки и какво ли още не си останаха там... Направо ми се реве. Не, не ми се реве, откачам. Има малка надежда нещо да може да се спаси, дано.
И тъй като оставам без папката с тренировки (малък проблем) ще тренирам временно основно с Кристин, ФБ, и други качени клипове.

Теди, миличкото то, дано всичко мине бързо и без никакви усложнения  Praynig Hug

Игги, палците ми винаги са стиснати за такъв борбен юнак  Heart Eyes Peace

Деца в зала - не. Намирам за напълно нередно, както и домашни любимци там  ooooh!

# 79
ТДИ, душичката мъничка! Радвам се, че вече е по-добре!

Би, бели кахъри са това. Важното е да сте здрави.

# 80
МисДрийми, страхотно предложение за Ripped in 30, благодаря! Аз си мислех да почна пак шреда с по-тежки гири, както казваш, все пак не е като да ми беше лек.

Би, стискам палци да спасиш нещо, но най-важното не хаби нерви за нещо, което няма как да върнеш. А ако имаш нужда от линкове на тренировки, свиркай, ще помагаме.

Момичета, на обяд една приятелка ми разправя как са се опитали да я зарибят за Метаболик баланс. Това била някаква нова програма, с много засекретен кръвен тест, по който определяли каква храна му харесва на тялото ти и какво не. С такава точност, че примерно дори вида риба се различава. Вие имате ли мнение?  Laughing Аз само я попитах какво точно се изследва с този кръвен тест, че искам да ми се обясни научно на мен. Никой не знае, някакви маркери в кръвта са. Фирмена тайна, дет' се вика. Rolling Eyes В крайна сметка май се основава на нисковъглехидратна диета, така че нищо ново под слънцето с нов маркетинг концепт.

# 81
Всички тези кръвни тестове и бла-бла са си чист маркетинг за хора, които нищо не отбират  Peace
Хранене според кръвната група - my ass, както се казва.

Най-големият хит - бонбони, които ядеш и като се потиш миришеш на ягода, зюмбюл и люляк  hahaha hahaha Ми как да не ги купят хората като трябва да се върнат иначе в основното училище да си припомнят как функционира тялото, отделителните процеси и т.н. А ако след 1 бонбон се изпотиш и замиришеш на ягода, то сериозно трябва да се замислиш, дали въобще си струва да го ядеш този бонбон или трябва да ти платят солидни пари като за тестова единица

# 82
  • София
Искам да си избера тренировка от ФБ, ама не мога да разбера кое са силови? Някой са ми ясни какви са ама може ли някой все пак да напише коя каква е, моля  newsm17

Training Type
 Balance/Agility
 Barre
 Cardiovascular
 HIIT
 Kettlebell
 Low Impact
 Pilates
 Plyometric
 Strength Training
 Toning
 Warm Up/Cool Down
 Yoga/Stretching/Flexibility

# 83
 Едва ви изчетох, момичета, толкова емоции последните страници! Няма да се опитвам да коментирам всички спорове и новини, че все нещо или някого ще пропусна.

Аз в сряда бях на един концерт, където компенсирах липсата на тренировка с много танци, скачане и голяма разходка на любимите ми "ботушки", които сами по себе си са едно малко фитнес уредче  Laughing
От вчера отчитам само интервално кашляне и сополи в суперсерии. Загубих битката с грипа и след работа директно в леглото - даже не си отидох на тренировката в залата   Sad
Днес уж съм по-малко зле, но мисля пак да почивам. Опитите да се лекувам с тренировки очевидно не помогнаха.

# 84
  • UK
Искам да си избера тренировка от ФБ, ама не мога да разбера кое са силови? Някой са ми ясни какви са ама може ли някой все пак да напише коя каква е, моля  newsm17

Training Type
 Balance/Agility
 Barre
 Cardiovascular
 HIIT
 Kettlebell
 Low Impact
 Pilates
 Plyometric
 Strength Training
 Toning
 Warm Up/Cool Down
 Yoga/Stretching/Flexibility

Strength training! Peace

# 85
Отчитам се с Кристин - 35 Min Body Weight Workout  Wink

# 86
Чак сега забелязвам, че темата е юбилейна. Да ни е честито!

Само да ви кажа, че днес официално се открива поредният World's Toughest Mudder. За разлика от обикновения Tough Mudder, това е състезание, в което се излъчват победители.

24-часово състезание.

Ще има и предавания на живо.

https://toughmudder.com/wtm-live

И, ако позволите да се изфукам, преди няколко месеца спечелих първо място с идеята за това препятствие, което ще бъде използвано в калните ни бягания през 2015:

Последна редакция: пт, 14 ное 2014, 19:43 от Фея Кръстница

# 87
За днес отчитам кръгова тренировка за горна част.  В 4 кръга, по 10 повторения на упражнение. Отне ми 30 мин. За днес толкова. Mr. Green Скоро трябва да прегрупирам мускулните групи и да вкарам нови елементи. Може и да дам още 1 месец на този сплит, който правя в момента. Харесва ми, а и сега като съм поизчистила храненето, ще мога да определя по-точно какви резултати дава.
ТДИ, бързо да се оправя малката.  Hug
Фея, поздравления за идейността!   bouquet
Би, дано успееш да спасиш ценната за теб информация.
Лек ден!

# 88
  • София
Днес 3 км бягане навън.

Фея, страхотия  Crazy А я кажи с какво точно се занимаваш, че така и не ми е ясно  Hug

# 89
  • here, there, everywhere
Ех Фея, ти каниш ли се на състезанието?

Честито на всички празнуващи и по вода да върви на вас и на дечицата ви.

ТДИ, бързо да се оправя буболечката. Моят син като бебе го изкара това чудо, абсолютно разбирам чувствата ти. А кога смогваш с всичко не знам. Честно.

Аз днес бях в отпуска и си направих шарк атак от ЮФС и малко по-късно половин час Джо (Фея   bouquet). Установих, че ръцете ми са много заслабнали откъм мускули и трябва да занисля как да възстановя и малкото мускул, дето имах.

Pepi_mdi, strength training са силовите тренировки ( виждам, че са ме изпреварили), но ако имаш пудовка също можеш да я включиш  (kettlebell). Много добре се отразява и за сила, и за издръжливост.

Ох, гладна съм, а половинката още не се е прибрал. Опитвам се да се омая с чаша вино, но май само ми обостря апетита. Ако още малко се забави имам подозрения, че чинията му ще е празна, а аз ще се облизвам като котарак на дивана.

Общи условия

Активация на акаунт