Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 60

• 36 524
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Влизам с две "малеее"-та и едно голямо благодаря на всички за подкрепата  Hug
Малее номер 1 - Смоук,  Shocked как ще изключи пътеката  #2gunfire  малеее... ужас! Добре, че си невредима  Hug
И Фея, страшно препятствие, браво!  Hug (това е малее, номер 2)

Nuclear, аз да ти кажа освен с децата, тренирането, ученето и домакинството, с друго не се занимава, т.е. не ходя на работа - в майчинство съм. За домакинството - сутрин като стана за половин час - макс. час съм готова, прахосмукирам всеки ден, защото и двамата ядат сами бисквити и сухари и познай какво е под столовете им  ooooh! друго всичко ми е автоматизирано - миялна, сушилня, пералня, прах бърша, но аз нямам много мебели и много неща като цяло, не обичам да се затрупвам - отнема ми място, въздух и се чувствам подтисната на места с много мебели и вещи (като едновременните секции напр.  ooooh!)
Нямам идея кои са Валентина, Милена, (налучквам) т.е. не се интересувам от светски новини, "звезди" и т.н., ако имам време - или чета за хранене и тренировки, или уча, а вас ви поглеждам докато манджата е на котлона, едното спи, другото се е заиграло нещо.. за по 5мин. 2-3 пъти дневно се добирам до комп. С приятелки основно съботно-неделно, т.к. и те са с деца, къщи и т.н. Та общо взето така се оправям. ММ много ми помага, когато си е вкъщи, дори се редуваме - един ден той на зала, един ден - аз. И така се оправям  Peace  Mr. Green

# 91
  • София
Здравейте милички,
Само един запис от мен  Hug
Няма и какво да отчитам, не съм тренирала,  можете да ме изгоните с чиста съвест от темата  Blush
Не съм ви и чела, много изпуснах и не мога да наваксвам.

# 92
ТДИ, не се сдържах  Mr. Green
Скрит текст:
Ето ,че открих още някой, необичащ вещите... Mr. Green....Пречат ми,имам чувството, че многото вещи ме задушават.... Mr. Green....От година и половина сме в нов дом и нямам почти( все още има какво да се изхвърли.. Mr. Green) нищо ненужно.

# 93
А, Вив, какво гонене, много  Hug  Hug  Hug

# 94
Днес отчитам още един почивен ден Mr. Green

Но.... Naughty утре тренировката ми ще е в 05.10. Няма тинтири-минтири Grinning.
Сега ще прегледам какво ми предстои в 90 ДП за събота и неделя. 

# 95
Фея, страхотия  Crazy А я кажи с какво точно се занимаваш, че така и не ми е ясно  Hug

Работя в централата на Tough Mudder. Ето ми бюрото. Махнах стандартния стол и използвам тази табуретка тип "хармоника", откакто в клуба ми правиха тест за стойка в изправено положение.

Скрит текст:

# 96
TDI, това е ужасно, силно вярвам че малката ще се оправи бързо и безпроблемно!  Hug Praynig
За "фитнеса" какво да кажа просто... българска работа. Не мога да си представя какво е да си ходи някакво куче докато съм на земята, а децата без никакъв контрол, кога ли ще се осъзнаят майките им,че не е никак безопасно. Много често явление е в стремежа си да си починат, да ги стоварват децата на някой друг или още по-лошо да се оправят сами.
И евала за това,че не се интересуваш от нашите светски новини и "звезди"! При моите познати това е рядкост, а аз от 5 години някъде спрях да чета простотиите на родните медии. И се чувствам много по-добре отколкото преди, като се натоварвам излишно с безсмислена информация.
RainDanceMaggie, не само че не знаят как се прави, но и не оценяват възможностите, които им се предлагат.
Меги и аз обожавам бяла ряпа, по същия начин я ям като теб  Heart Eyes
MissDreamy и аз съм с вас в 90П, но вървя едва едва  Grinning за днес трябваше ден 33, но правих 37 понеже не ми се правеше 50-минутната, нито хийт.
Би, разбирам те напълно  Sad Hug преди години заради една гадна програма ми се бяха изтрили абсолютно всичките снимки и картинки в компютъра, а те бяха наистина много и за мен много специални.
От вчера отчитам само интервално кашляне и сополи в суперсерии.
hahaha Бързо оздравяване  Hug
Фея, предизвикателството ти изглежда супер, браво! И работата ти е много интересна! И за първи път виждам такъв стол, хареса ми.
Вив  Hug

И най-накрая отчета ми ден 37 и 20-30 минутно разтягане.

# 97
Изчетох ви и се отчитам най-сетне и аз- ден 47  Party
Да тренираш късно вечер (23 h) след лекции и работа си е ужасно. Обичам сутрешните тренировки, ама нямаше как..събота и неделя пак съм на работа и няма да мога да наваксам, а не искам да изпускам  Peace
TDI, дано малката се оправи по-бързо  Peace
Би, знам колко е гадно и на мен лаптопа ми умря преди около месец с всичко в него...ужасно е  Hug

# 98
Добро утро  Simple Smile

Вив много работиш недей така  Simple Smile дано по бързо влезеш в ритъм  Hug

Болните дечица бързо да оздравяват

Фея браво!

Аз днес съм почивка  Simple Smile

# 99
Благодаря ви за отговорите, момичета!
Мама мил , много полезни линкове. Мисля , че в следващата тема е добре да са на първа страница.

# 100
  • София
Хайде да се отчета с една тренировка  hahaha
Ден 47 от РП. Усеща се, че не тренирам, озори ме повече от предишния път, в който я правихме.

# 101
И аз се включвам чак на 7-ма страница Crazy Беше ме тръшнал един грип.. после синузита ми се възпали и  тренитам през 2-3 дни . Слаба работа ...  Embarassed
Днес обаче отчитам https://www.youtube.com/watch?v=IZs2EEnv2d4https://www.youtube.com/watch?v=SmcLB9ObdOM и 15 мин абс на Джани Уорнър Simple Smile   Хубав ден Simple Smile

# 102
И аз най-накрая тук.
Взех си отпуска и се чупих по Родопите.
Красота - Забърдо, Прелик, Персенк.
Приятни тренировки, момичета  Hug

# 103
От фръцкане вчера си прекъснах тренировката на 26-тата минута. Голям грип, голямо чудо! Днес обаче съм гледала клипове на Рой Джоунс, Пулев и Емо Захариев и съм готова да метна едно UFC с хинч кикове, мисля, че ultimate fit champion се казваше.

# 104
Джери , завиждам ти Simple Smile
Аз отчитам сикс уикс  сикс пак 2 ниво. Отказах се от Румяна . Стигнах до извода , че правя тренировките и с досада и все едно нищо не правя така

Общи условия

Активация на акаунт