Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 60

• 36 524
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте  Peace
Днес съм една идея по-добре от вчера, няма да се дам на този грип. Отчитам ден 59- тренировките 10/10 определено са моите фаворити. Имам МТ на бедра и дупе, но още не мога да разбера от кои упражнения точно или от това, че съм болна.
Имам въпрос относно тахана- днес пробвах с мед, ужасна вкусотия е. Но четох някъде, че се използва, когато искаш да качиш, пък аз не искам? Ако хапвам от време на време по 1 лъжица с мед, какъв ще е ефекта му? И също вие преди или след тренировка го консумирате? Съжалявам, ако въпросите ми са глупави  Peace

# 526
  • София
Дилянка, тахан с мед е комбинация от бърз въглехидрат с мазнина. И двете дават енергия на тялото. В 1 гр. мазнина има 9 калории, а в 1 гр. въглехидрат има 4 калории. Толкова много енергия би ти била полезна преди тренировка  Peace

# 527
Привет, мили дами!

Много ме радвате, когато видя , колко много сте изписали!
За вчера не съм тренирала, ако не броим 1,30 часа подскачане от един крак на друг, с цел светване на лапма с фотоклетка, понеже МП трябваше да монтира новата ни пейка пред сградата, след 17часа. Голям смях падна, точно в центъра на града в пиковия час, когато всички се пребират от работа, аз скачам като ненеормална и махам на фотоклетката за да се включи лампата.

За днес ден 44, много леко ми ,дойде, не знам дали, защото вчера почивах. Днес съм много разочарована, качих се нан кантара и пак съм +, тъкмо бях започнала да свалям. Надявам се да се дължи на МЦ, който ме навести от вчера. След 2-3 дена ще видим резултатите дано са радостни.

И на мен слънцето ми липсва, изпадам в ужасни дупки, което се отразява и на общуването ми с хората, дори и с най-близките, ставам ужасно нетърпима и отвратително заядлива.

Успех на всички и скорошно оздравяване на болните!
ХУБАВ ДЕН!

# 528
Тили, ти си правиш кисело зеле вкъщи ли? Аз още не съм се наканила да слагам туршии в чужбина.

Ооооооо, не, разбира се! Аз и в Бг като съм си- пак не слагам. На пазара има страхотен избор и предлагане, не ги обичам аз тези хамалогии покрай зимнината  Laughing Само чушки пека и няколко патладжана   Peace  Но първо, че аз от няколко месеца само съм в чужбина, второ- тук намерихме и туршии, и зеле, трето- за Коледа ще съм си в Бг, но менюто тази година ще са джолани.  Peace

¤´¯`*•.¸MEGI¸.•*´¯`¤ , живо си те представих с тази фото клетка  Joy

# 529
  • Пловдив
Дилянка, аз през лятото ходех да плувам и преди това всеки път хапвах по 1 лъжица тахан, понякога и с масло.  Crazy Даваше ми чудесно енергия за плуване 30-60 мин без почивка почти и после за дълга разходка до вкъщи, без да прегладнея, докато се прибера.  Peace

Днес нещо не ми се получи тренировката, смотах я. Хич не обичам., когато 1 рунд го повтарят по безкрайно много пъти - супер досадно ми става и никога не откарвам докрай... Confused

На всички, които са в унило настроение, изпращам позитивна енергия за повече слънце в душата! Heart Eyes

# 530
  • UK
Ден 45. Айде преполовихме предизвикателството и кантарът категорично показва -2кгPeace Още 3 (не повече от 4) до  целта! Crazy

Смоуки, благодаря ти за съветите. Със сигурност ще включа повече от тези упражнения!

Мерида, успех! Дано постигнеш точно това, към което се стремиш!

# 531
Ден 45. Айде преполовихме предизвикателството и кантарът категорично показва -2кгPeace Още 3 (не повече от 4) до  целта! Crazy

MissDreamyPeace! И аз имам още толкова до целта.
Тази сутрин се претеглих и отчетох 53,5 кг. Половинката я слагам условно, но съм под 54 кг, което много ме радва. Дали не се дължи на това, че от няколко дни не съм хапвала хляб? newsm78 За сметка на това днес одънках 2 филийки "Бонус" за закуска. А вероятно и на това, че постната храна е доста по-ниско калорична. До момента се одържам да не ям сладко и много хляб, но и с плодовете съм умерена. Много ми се иска да ги стигна тия 50 кг и това си е Crossing Arms

Днес си купих дългоочакваните гирички и една постелка за упражненията от лег.
Компромисно си взех 3 кг. гирички, защото се хващат по-лесно заедно и на ренегатското мога да работя  с 6 кг (3+3) Grinning. Нямаше никаква промоция и направо ми се сви сърцето на касата Mr. Green (да не говорим, че тези от 4 кг бяха още по-скъпи). Пробвах се и на тези от 5 кг, но странично изобщо не успях да ги дигна до нивото на раменете. Непосилни са ми.

Отчитам почивен ден, ако не се смята мъкненето на гирите, които ми дойдоха доста нанагорно, при условие, че бях натоварена и с други покупки. Паркирала съм ги в центъра на стаята, но нямам сили дори и да ги пробвам с някоя серия ренегатско или гоблет. ooooh!

# 532
Симпатикония, бива ли да си с такъв аватар?! Тъкмо ядох и като видях банана и овесените ядки и ми се прияде такъв бъркоч с фъстъчено масло....  Crossing Arms и едно кафенце, мммм. Оф  Crossing Arms Ще си направя пък! Grinning

# 533
 Mr. Green

Колко съм лоша, нали?
На това в купичката не държа много (освен ако не е със сиренце), но виж, кафето ми е от най-любимите неща сутрин. За днес съм изпила вече 2 Grinning, едното от които в Карфур, за да събера сили и да мога да домъкна покупките до вкъщи.

# 534
  • UK
simpatikonia, при мен кантарът показва малко под 53кг. И аз гоня 50, преди да забременея бях 49, но в никакъв случаи не искам да падам под 49, че лошо Naughty
Честити гирички! Party

АЗ между другото си тренирам само с 2кг гирички и ми идват перфектни, само тягата я правя с 8 кг лост, ама щото съм си дребничка, а лесно правя мускули с тежести... Трябва и аз да си снимам фитнес инвентара... Mr. Green

# 535
MissDreamy, наистина не ни остава много до целта Peace!

Като спомена за снимки - мен хич ме няма по снимането, иначе спокойно можех да снимам и споделя днешния си обяд - почти а ла Фея (салата от спанак, морков, целина, червен лук и варен нахут) Grinning.

# 536
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Брее само аз ли съм нощна птица? Ей по това време едвам гледам, ама едва.... и като се стъмни съм АЗ  Twisted Evil
Като взема баткото от градината и ги водя двамата по площадките да играят на парково/улично осветление  Crazy Но докато се стъмни така ми се спи  Tired
Аз днес почивка  Peace 

# 537
Брее само аз ли съм нощна птица? Ей по това време едвам гледам, ама едва.... и като се стъмни съм АЗ  Twisted Evil
Като взема баткото от градината и ги водя двамата по площадките да играят на парково/улично осветление  Crazy Но докато се стъмни така ми се спи  Tired
Аз днес почивка  Peace 

Когато тренирах в по-късните часове и аз се чувствах така. Цял ден съм летаргична, но стане ли време за тренировка направо възкръсвам.
Не можах да си изпълня отчета за вчера. Ще го изпълня днес.
Предложение за сурова салата - червено зеле, цвекло, червена чушка на тънки ивици, морков, нар.

# 538
Момичета- с вас съм - връщам се назад да чета. Продължавам си с народните танци, много ходене и упражнения за разтягане. Както се казва- 'Нищо, ама от сърце'

# 539
мен хич ме няма по снимането, иначе спокойно можех да снимам и споделя днешния си обяд - почти а ла Фея (салата от спанак, морков, целина, червен лук и варен нахут) Grinning.

Hug Жалко, че не си снимала. Много красиво ще да е било.

Засега отчитам само прясно направени любимите ми сурови млека от кашу и от лешници:

Общи условия

Активация на акаунт