Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 30

• 58 458
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, аз също съм пациентка на клиниката, но от скоро.Доста дълго чаках да дойде и моят ред на 12 ноември ми беше часа при доктор Шефкетова след цял месец проследяване на овулацията установи, че имам овулация и ми предложи инвитро на ЕЦ тъй като няма причини да не забременявам, но не се получава вече 5 год. Какво ви е мненито за инвитро на ЕЦ имам ли шанс ?
Винаги има шанс! Аз също съм пациентка на др Шефкетова и на своя глава ходих и пусках изследвания, обиколих доста лекари и накрая тя се оказа права - винаги има шанс, колкото и лоши да са резултатите, ще направим всичко възможно. А моите, повярвай ми, са доста зле. АМХ ми е 0.29, а FSH - последно беше 16. Самата тя каза, че са имали пациентки с FSH-100, които са забременявали. Дано и ние УСПЕЕМ! Горе главата!

# 631

Дано, благодаря ти за подкрепата Шакира, аз във петък имам час, каза ми, че ще започнем от този месец, но малко ме съмнява покрай тези празници дали ще успеем. Аз не съм правила никакви изследвания ти имаш ли опити на ЕЦ ?

# 632
Lorry аз също бих избрала естествен цикъл, ако бях по-запозната когато започнах определено щях да пропусна инсеминациите. Доколкото знам от д-р Шефкетова ЕЦ им дава доста информация , ако бъде неуспешен опита. И за твое успокоение да кажа - аз съм пациент на д-р Шефкетова след като се изместих от д-р Стаменов и вече съм в 10 г.с. Затова спокойствие и много вяра .

# 633
Lorry аз също бих избрала естествен цикъл, ако бях по-запозната когато започнах определено щях да пропусна инсеминациите. Доколкото знам от д-р Шефкетова ЕЦ им дава доста информация , ако бъде неуспешен опита. И за твое успокоение да кажа - аз съм пациент на д-р Шефкетова след като се изместих от д-р Стаменов и вече съм в 10 г.с. Затова спокойствие и много вяра .
Hug Hug Hug БРАВО!!!  Благодаря ви момичета за подкрепата и успокоението, просто много се притеснявам и затова търся подкрепа и разбиране тук от вас, не че не ви четях до сега всеки ден

# 634
  • София
Здравейте,момичета! Да е жив и здрав д-р Стаменов и още мнооого бебета да дойдат на бял свят  чрез неговият професионализъм и отдаденост!    bouquet
Да се отчета с цветната снимка в Надежда. Цена с упойка 243лв.Не усетих болка. Прекрасен д-р Цветков и екип от мили сестри и страхотна анестезиоложка.

А сега лиричото отколонение с кафето: hahaha
До тук с прекрасното. След като мина процедурата реших да си взема нещо за ядене и кафе.Часът беше около 15h ,а бях гладна и жадна от сутринта.Та реших да отида до кафенето на първи етаж , а там една намусена,кисела и незадоволена кифла се държа като идиот. Дърпа се,няма добър ден,мята пари...Добре,че бях под влияние на упойката,че ако бях на себе си нямаше да и се разине. Такива хора не заслужават да работят с клиенти. А кафето е 1,20лв , не е подарък.Но възпитание не се имплантира . hahaha

# 635
Моля, нека, който е бил на естествен цикъл да сподели как е било,какво представлява.  bouquet

# 636
Добро утро и от мен!!!

gerda,ето при мен как мина-на 5ден от цикъла отидох на преглед(цикъла ми е 24-25дни),доктор Шефкетова ме прегледа,пуснах хормони ,пкк,и вирусология,дадоха ми прегнил за 7ден в 20ч.,на 9ден сутринта в 7.30ч.бяхме в клиниката,прегледаха ме да видят дали съм си запазила фоликулчето ,в 8-8.15ч.ми беше пункцията.Извадихме една яйцеклетка ,която се оплоди и я върнахме на 3ден.
В общи линии е това. Hug

# 637
Вирусология преди всеки опит на ЕЦ ли се пуска и за двамата партньори ли? Някой може ли също да сподели колко струва?

# 638
  • София
на двамата трябва, валидна е 3 месеца.
за ец мъжа може да я даде като се види че има яйцеклетка.
а за жената може точно преди пункция, пак попричина че може да се е спукал фоликула.
55лв май беше на човек.

# 639
А преди самата пункция може ли да се види дали се е спукал фоликула? Някой беше писал, че е прави пункция, а е нямало фоликул. newsm78

# 640
  • София
обикновенно гледат тия на ец преди да ги качат за пункции.

# 641
Преди пункция ,минаваш преглед за да видят дали фоликула е там,но има случаи ,когато фоликула се пука между прегледа и пункцията.

# 642
И последен въпрос, благодаря за отзивчивостта.  bouquet Признава ли се вирусология за мъжа от друга клиника, имам предвид лабораторията в близост до вкъщи?

# 643
  • София
всякаква вирусология се признава, носила съм дори едни нечетливи написани на ръка.
важното е да покажат че си донесъл като ги проверяват, че преди време им бяха натресли огромна глоба заради тия вирусологии.

# 644
Да признава се ,важи 3месеца.

Общи условия

Активация на акаунт