Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 30

• 58 517
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Имам час за снимка но ме тревожи факта,че този месец МЦ не беше обилен,а съвсем слаб- на капки.Чудя се дали да не отложа за следващия месец? Имали ли сте подобен проблем?

# 526
  • Навсякъде и Никъде
Здравейте момичета,клиниката отново ме разочарова.В подготовка за стимулация съм а се оказва,че няма да правят този месец.Мисля,че са били наясно още ноември за това,че няма да смогват до нова година нарочно ме забавиха и сега отлагат за януари.

# 527
  • София
А има ли тел. за контакти с ембриолозите или не мога да се чуя направо с тях?

# 528
Dreams_come_true, azjenata    bouquet  bouquet  bouquet

# 529
  • Плевен - Велико Търново - Милано, Италия
А има ли тел. за контакти с ембриолозите или не мога да се чуя направо с тях?

0887701927 въпроси, свързани с ембрионите

# 530
  • пловдив
Здравеите момичета има ли някои на смесена стимулация с хапове аримидекс и менопур инжексии  как се  чувствйте

# 531
  • София
donna forte   bouquet

# 532
Здравеите момичета има ли някои на смесена стимулация с хапове аримидекс и менопур инжексии  как се  чувствйте

Аз бях на смесена стимулация,имаше моменти на топли вълни и нямах сила,но всеки организъм е различен и различно приема стимулацията.Успех ти желая  Simple Smile

# 533
  • на морето
Аз отново да попитам - някой да е правил ЗЕТ, замразени на 3-ти ден?
Викат ме на преглед на 11, 12 или 13-и ден от Ц, приемам естрофем и се чудя какво следва.

# 534
  • София
много хора са правили зет на замразени на 3 ден.
аз не разбирам какъв ти е въпроса всъщност  newsm78
пиеш си хапчетата, ходиш на прегледи и в подходящия ден правят трансфер.

# 535
  • пловдив

Аз бях на смесена стимулация,имаше моменти на топли вълни и нямах сила,но всеки организъм е различен и различно приема стимулацията.Успех ти желая  Simple Smile

Благодаря за отговора значи е от това а аз мислех че е някой вирус . Притесни ме ихаповете на тях пише че са за рак на гърдата и потискат естестрогена а аз мислех че трябва и те да са стимулиращи

# 536
  • В сърцето на любимия човек
Ами той и Клостилбегит-а е антиестроген и "накарва" хипофизата да произвежда повече ФСХ и ЛХ, което от своя страна стимулира яйчниците да произвеждат повече яйцеклетки и фоликули.
Не се притеснявай от това, щом яйцеклетките започнат да узряват започва да се секретират достатъчно естрогени, за да нарастне и лигавицата  Peace

# 537
# 538
  • София
хубаво са дали график на лекарите, ама ембриолозите например дали ще са там.
някъде се писа, че не почват стимулации  Rolling Eyes

# 539
Момичета, на кой ден се ходи при доки за започване на стимулация с клостилбегит при МЦ 26-27дни ?

Аз съм започвала на 2 или 3 ден. Няма значение дължината на цикъла мисля.
Благодаря !

Общи условия

Активация на акаунт