Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 30

• 58 447
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Пийте фолиева киселина преди опит, желателно е да се започне поне 3 месеца по-рано? Кети, пила ли си ?

# 661
  • В сърцето на любимия човек
Пийте фолиева киселина преди опит, желателно е да се започне поне 3 месеца по-рано? Кети, пила ли си ?

Мислиш ли, че всяка от нас не пие  newsm78
Понякога откровено ме учудваш  Rolling Eyes

# 662

Да, но само след двете ми неуспешни инсета като подържаща терапия на лутеалната фаза.

# 663
По-добре пий преди опит, но си купи неофолик мета, ако случайно си с генотипа, дето не усвоявал фолиевата к-на.  Peace

# 664
ОК, явно аз не съм в час  Rolling Eyes
Фолиевата не е за поддържане на лутеалната фаза, а за подобряване качеството на яйцеклетките и най-вече за предпазване на плода от спина бифида при формиране на невралната тръба.

"Неофолик мета" е търговска марка на метилизирана филиева киселина (такава, която се усвоява по-лесно от организма). Такава е и ABOPHOLIC META

# 665
 hahaha
простете, не се сдържах.

# 666
hahaha
простете, не се сдържах.
Така е Сигме, толкова е просто - пийте фолиева и ще си оправите яйцеклетките. Защо ли се тъпчем с един куп добавки като е толкова просто  Whistling

# 667
По-добре пий преди опит, но си купи неофолик мета, ако случайно си с генотипа, дето не усвоявал фолиевата к-на.  Peace
Благодаря Maraya not Carey, ще си взема МЕТА вариантът.Мислиш ли че има шанс да се подобрят яйцеклетките при по продължителен прием

# 668
А не на това. А че се впрегна на потребителката, на която определено не е в час.

# 669
kеtti - ако наистина искаш да си подобриш качеството на яйцеклетките се обърни към лекаря си, за да ти предпише подходящите за теб добавки.
Някои пият DHEA, други метформинови препарати, трети Овабууст, различни антиоксиданти и групи витамини. С едната фолиева няма да стане. Аз я пия от 3 години, някакъв ефект започна да се появява когато добавих още неща към фолиевата.

Сигме - То явно и аз не съм в час вече  Joy

# 670
А не на това. А че се впрегна на потребителката, на която определено не е в час.

Съжалявам, така ми бе обяснено от лекаря ако визираш мен Сигма

# 671
Кети - това беше за мен, спокойно  Peace

# 672
Аз съм на 34 год. и забременях на ЕЦ при д-р Персенска.Това ми беше първи опит.Не възлагах големи надежди, но стана. Нищо не пречи да опиташ.Щом ти го предлагат явно са преценили, че има шанс да се получат нещата по този начин.  Много момичета са забременели така.

# 673
Аз съм на 34 год. и забременях на ЕЦ при д-р Персенска.Това ми беше първи опит.Не възлагах големи надежди, но стана. Нищо не пречи да опиташ.Щом ти го предлагат явно са преценили, че има шанс да се получат нещата по този начин.  Много момичета са забременели така.
Гал, а имаше ли някакви  проблеми при вас

# 674
Момичета,при 1 от опитите ми имах некачеств Я и др Перси ми изписа инофолик,по 2 сашета на ден. Отделно аз реших да се изследвам за инсулинова резистентност и се оказа,че си имам такава,та и ендокринолог също се намеси.

Общи условия

Активация на акаунт