Интериорен стил по аматьорски - 27

• 57 160
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Rallichka, не държа на образцов дом, само на номерацията.  Wink

Suede, златна си!  Hug

# 466
...
Сега търся такава табелка с номера - http://prikachi.com/images/229/7750229W.jpg ...

Такива търсих лятото, единственото, което намерих за България са цифрите на Емилиян Беляшки.
Скрит текст:

Снимката е от тази статия . За съжаление нямам координати. Може би организатора на събитието може да помогне.

P.S Не съм видяла поста на Suede. И аз благодаря Simple Smile

# 467
Rallichka, не държа на образцов дом, само на номерацията.  Wink
Сладурски са, даже и образцовия дом, върна ме в едни детски времена  Hug

# 468
  • София
съпружка, различни цифри изработнат в по-големите ключарски ателиета също. В тези на Интеза, Бриколаж със сигурност.

# 469
  • Русе, България
Идвам да ви дам малко наслада за очите, поне на мен така ми подейства този интериор. Много уютно ми изглеждат тъмните стени, с тъмните врати и тъмните мебели. Същевременно не страда от липса на цвят. Вижте: http://nicety.livejournal.com/1614398.html.

# 470
  • София
Идвам да ви дам малко наслада за очите, поне на мен така ми подейства този интериор. Много уютно ми изглеждат тъмните стени, с тъмните врати и тъмните мебели. Същевременно не страда от липса на цвят. Вижте: http://nicety.livejournal.com/1614398.html.
Прекрасно  Heart Eyes Светлата секция до тавана във всекидневната много отваря. Също виждам до модерната кухня доста самоделки или преправяни мебели - масата, диватчето, лампионът, щорите дори. Аз бих сложила килим с повече цвят и се нанасям веднага  Wink

# 471
Pyjamka  Hug  Бих се нанесла.
Само в спалнята раето не ми е тип,
но целият е супер. Има си всичко, премерено, ясно и "просто".

# 472
Много хубаво жилище. Всичко ми харесва в него. Ще си го запазя в папката за вдъхновение, може все някога да се престраша за тъмни стени.

Не се сдържах - знам, че много от вас харесват такива мебели и поствам този - хубав е, наистина!  Wink

http://olx.bg/promo-tsena-420-lv-starinen-shkaf-unikat-i32406779
Аз харесах този шкаф. Далеч съм от мисълта, че е антика, а и не държа. Дори се бях свързала с продавача. Идеята ми беше, ако е възможно да махна безумните крака и горната част и да го ползвам в хола и на него да стои телевизора вместо да правя онзи червен шкаф. Отказах, се защото нямам възможност да го видя наживо и може да не се получи така, както искам.
Ако му махнеш краката или смениш с други, махнеш горната част и го боядисаш в онзи червен цвят, ще стане супер.
Точно такива мебели са перфектни за преправяне. Няма да му е жал на човек да маже боя отгоре.

# 473
  • Русе, България
Аз все още гледам снимка след снимка и не мога да му се нарадвам.  Embarassed И получих вдъхновение! Очаквайте тези дни и от мене нещо.

# 474
  • В сърцето на любимия човек
Хубав е апартамента, но е много тъмен за моя вкус. Обърнете внимание, че всички лампи са светнати за снимки през деня. Лично аз бих се чувствала като в пещера.
Една - две тъмни стени за акцент е супер, но такъв тъмен интериор за цял апартамент, на мен лично, без да ангажирам никого с мнението си, ми идва в повече.

Последна редакция: пт, 28 ное 2014, 22:37 от пънче-мънче

# 475
Пънче, те мисля са ги светнали, за да акцентират, а не защото е чак толкова тъмно. Хубав е апартаментът, въпреки че продължавам да не харесвам източни декорации, хм докога ли? Обаче съм влюбена в тъмно-сивите кухни и май следващата ми ще е такава, може пък да взема и да готвя в нея.
Ако му махнеш краката или смениш с други, махнеш горната част и го боядисаш в онзи червен цвят, ще стане супер.
Точно такива мебели са перфектни за преправяне. Няма да му е жал на човек да маже боя отгоре.
Блу, с две ръце подкрепям Ема, само цената не ми харесва.

# 476
  • София
О, много е хубаво! Точно мой тип. Стените в дневната ни са подобен цвят, само за бял диван още не мога да се прежаля с малката хала.

# 477
  • Отвъд алеята зад шкафа
Страхотен апартамент. И аз бих си спестила раето в спалнята + източните декорации. Всичко останало е по мой вкус. А за интериорни снимки е правило да се светва всичкото налично осветление, дори да е ден.  Прави се за акцент и по-хубави снимки, а не поради липса на светлина. Ето за пример бял апартамент, в който отново всичко свети, даже и свещи са запалили - http://nicety.livejournal.com/1609886.html

# 478
Украсихме елхата  Simple Smile

Последна редакция: сб, 29 ное 2014, 13:29 от ДХ3

# 479
gadamer, мерси, че събра всички снимки на едно място! (Но нали имаше и кухня?) Най-сетне успях да разгледам внимателно. Да кажа, че страшно се зарадвах на дръжката на душ-кабината. Елегантно и с мисъл, много обичам такива неща! Simple Smile А за тънките плочки като лентички, пак там, да питам една по една ли се редят или се продават наредени върху мрежичка като мозайките?

Блу, с две ръце подкрепям Ема, само цената не ми харесва.
+ още 1. Simple Smile

ДХ3, на едната снимка (27 от 63 снимки) диванът изглежда черен, това ли е истинският му цвят? На мен ми харесва черен! Peace

Идвам да ви дам малко наслада за очите........
Вижте: http://nicety.livejournal.com/1614398.html.
Интересно тази кухня... Точно днес забелязах в един друг блог тази. Wink
Библиотеката в хола са Икейски Billy с вратички и два реда надстройки.
А разпределението на спалнята е точно същото като на стаята, която ще правим наша спалня! Също толкова мъничка, вратата е на същата стена, прозорците (при нас са врата към балкон), леглото ще разположим по този начин, на същото място при прозорците ще има масичка... Crazy Crazy Нашата спалня също я мисля тъмна, но няма да залагам на райе.

Общи условия

Активация на акаунт