Отговори
# 60
припадам  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

# 61
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Айде котака е кастриран вече, бая му виси главата в момента, Профче туй нормално ли е  ooooh!

Да! Остави го да е долу на земята на тъмно, топло и закътано! Докато се освестят от упойката са замаяни, могат да паднат лошо, студено им е и светлината много ги напряга и дразни. Peace Под стол, под бюро, в някой тъмничък ъгъл с топла постеля ще си полежи и после ще се оправи. Но поне половин-един ден, ще е такъв замаян и ще залита като ходи.

# 62
Скрит текст:
Свинарник. Около дългото корито са се наредили прасенцата и скоростно мляскат топла помия.В края стои розово свинче, бавно яде от помията с лъжица и старателно забърсва зурла със салфетка след всяко гребване.
-Ти какво бе, Ентелегент -промърморва свинята майка -да не мислиш, че вместо на наденица ще те направят на тирамису, а?
hahaha hahaha hahaha
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Joy Joy

# 63
  • У Диспансера ...♥♥♥
Joy Joy Joy Joy
Проф, ама хич  не мога да го гледам такъв пууууууу милия ми той, ама не иска да е сам, все край нас се върти и лежи, иначе яде, което е сравнително успокояващо  Thinking Thinking
Зорлем го накарах да се мъчи животното  ooooh!

# 64
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 65
Малеее, човек да е извън кондиция за няколко дни и тия пак изписали света  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
 Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 66
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ин  Heart Eyes Hug  какво им стана в последните дни, тотално изтрещяха  Joy Joy Joy

# 67
Ин  Heart Eyes Hug  какво им стана в последните дни, тотално изтрещяха  Joy Joy Joy

Ирчони  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Не знам какво им става, няколко дни не бях в час

# 68
# 69
# 70
# 71
# 72
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тия от съдбите пък, тая с учителя си се взела и се омъжила за него, че и бебе и направил и 30 години разлика имали

# 73
Ми знам ли може да е пропущила Laughing и кво кат си казала Laughing
Еми ще дойдем за твой ужас  Mr. Green

На Зизунчи   love001  love001  love001  love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Добра вечер на всички  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Тери Hug Heart Eyes, страхотна темичка  smile3501, за теб

Скрит текст:

Попрочитам от време на време какво става, и не разбирам почти нищо Joy Joy Joy, ма то щото съм от кандидат Ентелегенцията Mr. Green

# 74
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ооооо Джейно  Heart Eyes Hug
Ми като не си от редовните как да разбереш я  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт