Напук на мъгливата есен,мамите от ИБ учим с дечицата коледни песни!

• 22 890
  • 702
  •   1
Отговори
# 510
  • Северозапада
Благодаря. Аз от месец давам солите. Последното разболяване или го хванах навреме с терапии, или вече и те имат ефект, но сякаш по леко го кара.  Praynig

# 511
И според мен по-леко ги изкарват. Тя сега е с ангина, но я изкара много леко. Играе, тича - само в понеделник и вторник като вдигнеше Т и се оклюмваше, но като спаднеше - все едно нищо не е било. Баба й каза, че тя я е изкарала по - леко, в сравнение с братовчед й.

# 512
  • shumen
Да наистина солите помагат много.Аз също съм доволна.Предният път давах 4 за хремата и изчезна много бързо.Аз вече два курса с Имунобора направих,но ефект не видях.Затова пак казвам сега мисля да пробвам и със Самбукуса.
Аз сега преди да легне такова чудо изтеглих с аспиратора от носа му,че нямам думи.Не знам къде се беше събрало всичко това,но сега диша по леко и спи.Не знам,но много рева и комшиите сигурно си помислиха какво ли го правя,ама поне сега спи и дано да е така,че предните нощи бяха тежки.

# 513
Леле, като чуя за запушен нос ми настръхва косата, а като знам какво ни чака занапред с тези боледувания ooooh!
Моето чедо ми спря тоците днес, от сутринта крива, снощи не спа, цял ден блъска, тръшка, нервничи, реве ей така за спорта, ужас. По обяд бяхме на ДК, дълго ще ни помнят там след този рев, който изрева Joy Пак яде с кански мъки и адски нерви и за капак заспа в 23ч. Поне напипах 2 пробили зъба и още два, които до дни ще пробият. Голям зор ooooh!
Хоризонтирам се, докато не е ревнала пак. Лека нощ  Hug

# 514
Сигурна съм, че само моето дете не спи сега, а тя е така вече няколко месеца  Joy Нощна птица ми е тя  Joy

# 515
Лека нощ и от нас  Hug

# 516
  • София
Ния, Жорко ми беше така, заспиваше след 00, как направихме Лили още ми е чудно Grinning, но това е период, ще мине, сега в 21 е отмъркал за сметка на сестра му Twisted Evil която днес и тя ми спря тока. Има реакция от ваксината, убоденото се зачерви и има буца и не знам дали това бе причина, но близо три часа привечер място не си намери и рева. Оф аз не спя, че женски болки ме мъчат, а и тя пак поцоква от време на време, та хептен сън ме не лови.

Данаека хайде да се оправя хлапето, дано сте здрави за дълго, това важи за всички ни, де!

# 517
  • Сливен
Иначе сме добре, здрави, делник на работа, уикенд на лекции, шетане и готвене по нощите .... не ме питайте как издържам просто, няма такъв мазохист като мен  Crazy
има , има  Hug и аз като Дани се бях сетила за теб, че се губиш нещо.
Аз нямам аспиратор, не че ми трябва, но дори с баткото , който първите 3 месеца на яслата боледуваше, не считам, че е нужен. Ама като не съм ползвала да не се изказвам неподготвена .
Хубави почивни дни  Hug

# 518
Здравейте и от нас!
Нещо напоследък работа, подготовка за базара и съм луднала Mr. Green
Миа и тя нещо сополи, кашлица, температура имаше и накрая някакъв обрив по гърба се появи. Ходихме на лекар казаха, че гърдите са чисти и само Ериус да даваме, дано да мине.
Иначе аз нещо се обзаведох с цикъл през 10 дена и за другата седмица съм си записала час в Щерев да видим, че нали и за второ дете се борим.
Миа с нейния корем няма напредък и май ще ходим във Варна, че там била най-добрата гастроентероложка.

# 519
  • Варна
Смуси, тук единствения детски гастроентеролог е доц. Георгиева, да наистина е добра, но нашите проблеми не ги откри на време.

# 520
Момичета, мога ли да давам на Сияна витамин С, но от този, който е на хапчета и ако да  - по колко?

# 521
  • При моето слънце
Съвсем спокойно можеш  Peace За профилактика аз давам по едно, ако видех, че започва да се разболява - по 2 на ден. Сега вече давам и по 3 на ден. Отделно давам и цитруси и чай от шипка.

# 522
  • shumen
Стани,и аз мисля,че може.Аз от него не съм давала,защото ме е страх да не се задави.
Магнитче,благодаря.Не знам само как ще го издържа още 3 дни в нас това дете.Направо побеснява и само мрънка без да знае и той защо.

# 523
  • София
Е Дани, ще го издържиш. Аз даже свикнах да съм да съм сама с двамата и се оправяме Simple Smile Мисля да го пусна за ден- два на градина и край до след НГ, но. На никакви масовки няма да ходи. Дядо Коледа ще дойде в нас така или иначе Simple Smile

Мацки после ще ви пусна тортата, днес ни е купона, чакам мъжете да се върнат от пазар, да стане мацката и да се оправям. Живо чудо е, че тортата е още жива, Жорко се върти около нея като котка пред месарница и само повтаря, че той ще духа свещичките, не Лили!

# 524
  • Sydney
Живо чудо е, че тортата е още жива, Жорко се върти около нея като котка пред месарница и само повтаря, че той ще духа свещичките, не Лили!
Милото, как си го представих около тортата, хахаха... хайде весело Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт