Напук на мъгливата есен,мамите от ИБ учим с дечицата коледни песни!

• 22 887
  • 702
  •   1
Отговори
# 525
  • shumen
Магнитче,ще го издържа,но косите ми ще побелеят скоро.
Весело изкарване на купона и внимавайте бате да не изяде тортата.

# 526
  • до едно тепе
Нашето днес е върха на чудесията. Сутринта час и половина не иска да стане от кревата и накрая го изкарахме с писъци и крясъци. Са следобед пак същата работа. Какво е това чудо не знам. Подозирам, че е защото снощи му се скарах да заспива след като ми скача един час по главата Shocked
А иначе от 2-3 дена го питам иска ли да си имаме бебенце вкъщи. Одеве в един магазин се похвали на една абсолютно непозната продавачка, че сме щели да си имаме бебенце и то няма да плаче пък ние ще го гушкаме Joy Подозирам, че в понеделник ще знае цялата ясла, и половината квартал  Shocked
Магнет весело парти  bouquet

# 527
  • shumen
Поспаланче,моя от вчера е крив и не знае какво иска.Преди час искаше солети,дадох му,взе да ги хвърля по земята и да скача отгоре им,да не ги иска,махнах ги и рев до небесата.
За Слав си представям как се радва,че ще имате бебенце.

# 528
  • Sydney
имам питане за изследванията за ясла/градина... може ли да не са на куп, т.е. днес да дадем кръв и урина, утре другите неща? и второто - може ли ректалния секрет (акото) да от предния ден взето?

# 529
  • до едно тепе
Бени изследванията са с различна давност. Кръвните и урината важат мисля месец,а паразитите(глисти) и бактериите от акото са 15 дни. Акото ние го взехме сутринта, но той тогава така акаше. Иначе в яслата им правиха веднъж изследвания, предполагам изискване на Хеи и лелите искаха да носим-казаха може да е от предната вечер,но да го държим в хладилник.

# 530
  • София
имам питане за изследванията за ясла/градина... може ли да не са на куп, т.е. днес да дадем кръв и урина, утре другите неща? и второто - може ли ректалния секрет (акото) да от предния ден взето?

Бени,
може. Ние тска направихме и нямаше проблем.

# 531
  • Sydney
pospalancho, ®˙·٠• АлЕкС •٠·˙® Благодаря Ви Simple Smile  Hug
®˙·٠• АлЕкС •٠·˙® вие в коя лаб ги пускахте? в Токуда, където винаги сме я водили нямат пакет и нямали тиксото... мъжът ми не иска в Рамос, евентуално в синево ще звъня в Понеделник...
да знаете как не ми се занимава, но щом няма начин ще ги пусна....

# 532
 benitabeni, ясла ли почвате ? Успех и дано бързо да свикне.

# 533
  • София
Дами,мина партито,беше небрежно,ето я тортата,беше много вкусна

# 534
  • shumen
Бени,може.Аз акото също го взех така и нямаше проблем.Ема да не е приета и да започвате ясла?
Магнитче,тортата изглежда супер.

Последна редакция: сб, 29 ное 2014, 22:09 от danaeka

# 535
  • Северозапада
Магнет, много в е (била) хубава тортата   chef
Бени, аз в Цибалаб ходя.
София е с конюнктивит  ooooh! Като се събуди от следобедния сън имаше едно гурелче на едното око. Уж го махнах, после пак гледам, има. И така до края на вечерта си пролича накъде отиват нещата. Направих отвара от лайка, дано спасим положението  Praynig

# 536
  • shumen
Мравче,сега вируса е такъв с хрема,кашлица и конюктевит.Аз го изкарах миналата седмица и беше нещо ужасно.
Оф,това моето дете заспа,ама така му хърка носа,че направо ми бърка в мозъка.Да идва Понеделник и да видим какво ще каже доктора УНГ за тази бактерия и дано е изчистим,че иначе ще ме побърка с това негово хъркане.

# 537
  • Велико Търново
Магнитче, много хубава торта  Hug
Мравче, сега пък конюнктивит. Дано помогне тази отвара.  Hug

# 538
Чудна е тортата,Магнитче.А Лили как се представи?

Болничките ни дечица бързо да се оправят милите.

# 539
  • до едно тепе
Магнет много е била красива тортата. Такава красота не може да не е била вкусна Laughing
Мраве дано го пребори, но може би няма да се разминете с капките. Миналата година целия ноември го карахме с конюктивит. Явно сезона си е подходящ за този вирус ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт