Напук на мъгливата есен,мамите от ИБ учим с дечицата коледни песни!

• 22 880
  • 702
  •   1
Отговори
# 540
  • Северозапада
Ние от такова чудо със сестра ми не сме боледували.  За пръв (втори) път се сблъсквам с него  Confused Ако не се подобрява , мисля, че поне не се е влошила от снощи. Предния път на втората сутрин беше постоянен теч на секрет от очите, сега няма такова нещо  Praynig

# 541
Честит имен ден на всички, които празнуват днес. Много здраве и късмет. Hug

# 542
  • shumen
Честит имен ден на всички именници днес.Да са живи и здрави.
Мравче,аз досега не бях се сблъсквала с такова нещо,но този път и аз го изкарах.
Дени вече е добре.Хремата и тя почти изчезна,но носа му продължава да хърка.Май АБ капките подействаха и поне хремата спря,ако не друго.

# 543
  • NE
Магнитче Страхотна торта. Hug
Мравче Дано бързо се оправите. Hug

Честит празник на всички именници.  bouquet

# 544
  • При моето слънце
Честит имен ден на всички празнуващи! Да са здрави, щастливи и обичани!
За конюнктивита имайте предвид, че понякога започва и с лека температура 37-38 градуса. Последният път при Мишо бе 2 дни такава температура без никакви други симптоми и на третия ден му се зачервиха очите. Имайте предвид, че това чудо е заразно и в градината децата си го прехвърлят.

# 545
Извън темата съм, но да питам какво мислите за тенджерите и тиганите на Тефал? Сега са на промоция и се замислям да взема  Simple Smile

# 546
  • NE
Ния Мъжо само Tefal признава. Последно взехме един уок тиган преди 2 г. и не е мръднал. Peace

# 547
 Flower Fairy, мерси и ние го загледахме този тиган. Гледам и тенджерки има, тефлоново покритие, керамично покритие, и някакво ново покритие  newsm78

# 548
  • Sydney
magnet_for_happiness йеее, Хелоу Кити Simple Smile
ant G конюктивит има начин на лечение без разни лекарства, но е леко гнусен (с първата урина на детето минаваш очичките и пада всичко, гурел и тнт)
danaeka приета е още мин.година през системата на второ (лотарийно) класиране, но моя мъж не дава да я пускаме... сега вече ни казаха да пуснем излседванията, иначе не могат да я запишат, иначе мястото й се ползва от друго дете...
Niq_23 ние ползваме бергхоф, керамични са  Peace

Последна редакция: нд, 30 ное 2014, 16:16 от benitabeni

# 549
  • shumen
Да се оправят всички болни скоро.
Бени,ако можеш си е задръж зимата и напролет е пусни на ясла.Аз хич не искам да го пускам сега като оздравее,ама няма как.Дано поне като изтрепем гадината в носа да се задържи по дълго здрав.
Аз пък да ви питам вашите деца спят ли още в кошарите или искат на голямото легло.Дени от 2-3 дни не иска в кошарата,нищо че е без решетка и снощи го пробвахме на леглото.Лошото е,че там спи и много се върти и пада.Сега на обяд пък аз съм задрямала преди него и взел,че станал и добре,че го усетих навреме и го върнах обратно.Преди малко пък така се завъртя и събори всички възглавници и през табуретката,който уж съм сложила за преграда и пак се озова с главата надолу.

# 550
  • NE
Дани Една идея ... защо не доближиш спалнята до стената и от външната страна да спиш ти. Така няма да пада. Когато бях малка спях при баща си по този начин, че майка ми беше в плен на сестра ми, а нямаше място за трите на тяхното легло, че бяхме и големички.

# 551
Мравче, малкия често ми води такива гурлясали очи от яслата.  ooooh! Слагам веднага Тобрадекс капки и вечер мажа с Тобрадекс крем за да не залепват миглите през ноща  Hug Бързо оправяне  Praynig

# 552
  • shumen
Фейчка,нашите са на спалнята,а ние сме на ъглови легла.Сега спи на едното сам,ама такова въртене и падане,че нямам думи.

# 553
Момичета, чета ви, но нямам време да пиша. Малкият сладкиш почна да спи по-малко и закъсвам с времето... все гледам да посвърша нещо. Но много ми липсвате - да знаете...  Hug
Честито на именниците!!! От здраве да не се отървете!

# 554
  • Sydney
danaeka сигурно изобщо няма да я дадем... за кошарата - моето отдавна не иска там  Peace

Общи условия

Активация на акаунт