Напук на мъгливата есен,мамите от ИБ учим с дечицата коледни песни!

• 22 877
  • 702
  •   1
Отговори
# 555
 benitabeni, къде ги продават, в големите магазини има ли ги? Да не ги поръчвате ? Не съм срещала май.

# 556
  • Северозапада
Дани, помисли за преграда за легло, ако имаш възможност.

# 557
  • Sydney
Niq_23 имат магазин, ето тук  Peace
http://www.berghoff.bg/bg/news.php

# 558
# 559
  • София
pospalancho, ®˙·٠• АлЕкС •٠·˙® Благодаря Ви Simple Smile  Hug
®˙·٠• АлЕкС •٠·˙® вие в коя лаб ги пускахте? в Токуда, където винаги сме я водили нямат пакет и нямали тиксото... мъжът ми не иска в Рамос, евентуално в синево ще звъня в Понеделник...
да знаете как не ми се занимава, но щом няма начин ще ги пусна....

Бени,
аз в рамус ги пусках. 25 или 30 лв ни беше пакета с вкл. васерман.

# 560
  • shumen
Мравче,преграда имаме,ама сложим ли е пак не иска да ляга.Тази вечер с нашите си мислехме да слагаме раклата между двете легла,ама пак не става,защото няма да ме вижда и пак ще реве и се върти докато намери начин да стане.
Оф,моя сега заспа,ама много се дави от секретите ли,какво ли и аз не знам.Утре за 17 часа имаме час за УНГ и дотогава направо ще лудна.

# 561
  • Велико Търново
Ния, аз имам тиган на Тефал с тефлоново покритие - доволна съм. Обаче по едно време се зашумя, че точно това покритие било канцерогенно или нещо такова. Не съм задълбава в подробности, но можеш да потърсиш инфо. Иначе керамиката си е ок.

# 562
  • Северозапада
Добро утро!
Пускам скромна почерпка, че днес поумнявам  Blush

Иначе София пак е стационар, и съм я довела в офиса поне до обяд
Хубав ден!

# 563
  • Sydney
ant G Честито ти поумняване Simple Smile да си много здрава и щастлива Simple Smile
(оздравяване на София Simple Smile иии - в цибалаб имат ли пакет за ясла?)
®˙·٠• АлЕкС •٠·˙® моя мъж не иска в Рамус  Rolling Eyes

# 564
  • shumen
Мравче,честит рожден ден.Да си жива и здрава.
Аз вече се чудя какво да го правя това моето дете.От сутринта се дави от секретите.Звънях на педи и за направление за УНГ,но ми отказа.Ще платя като поп 30 лева и повече няма да се занимавам с нея.За кашлицата да съм му вземела Проспан или Ен титус сироп.

# 565
  • Северозапада
Бени, имат пакет за ясла, ок. 30 лв. беше.

# 566
  • Сливен
Здрасти и успешна нова седмица  Hug
По повод това, че Бени беше написала, че само си пазят мястото - днес четох някъде, че тази практика ще бъде преустановена. Аз и не виждам полза от нея, при условие, че друго дете би ходило, но Бени сигурно си има причина.
ant G, Честит Рожден Ден, пожелавам ти много здраве и щастие   bouquet
Дани, Ивка спи вече три месеца на голямо легло, не е падала, в началото слагах една табуретка, но вече - не. Мина засега периода със страха, заспиването на лампа и пр., изпива две шишета мляко и заспива, на изгасена лампа. Тя нали и сука дълго, та и киселото мляко трудно ще откажем. Ама той и батко и пиеше по две шишета до 3г., това не ме притеснява. Сега ме притеснява единствено това, че не иска да ака в гърнето, стиска ли се и аз не знам - на ден пишка по сто пъти, направо за забавление го има, че и на голямото гърне, а не е акала почивните дни. Веднъж се изака малко преди да заспи в памперса.  Дано и това отмине.
Чакаме Меци да се разпише вече от вкъщи  Hug
Хубав ден  Hug

# 567
  • При моето слънце
Добър ден,  Hug
Дани, аз нещо се обърках  newsm78 Нали щеше да го водиш днес в 17:00 часа на УНГ? Миналата седмица педи не ти ли даде направление? Как така сега ще ти откаже?! А за сироп Ен Ти Тус изобщо не си давай парите, по-добре Проспан (може и на капки да му вземеш, имат ефект и са по-дълготрайни).
За спането на голямо легло и Мишо доста падаше, докато свикне  Mr. Green И на мен ми беше дерт, но бързо свикна. Слагаш някакви възглавници да омекотиш удара, а при положение че спите в една стая, ще ставаш и да го вдигаш. В вслите са в кошари (поне при нас), но в градините са на нормални легла и е желатно да свикват по- от рано.
Моят хубосник как ме ядоса днес. Затръшка ми се, че не иска на градина. Знам, че се пробва, ако мине номера, но 5те минути (лигав) рев адски ме изнервиха. Усещам, че хормоните яко ме бият  Crazy
И това време ме побърква, искам или да пече слънце, или да вали сняг, ама да натрупа 2 метра  Crossing Arms
Хубав понеделник на всички  Hug
п.п. чудих се какво забравих. Мраве, честит рожден ден! Много здраве, щастие, обич и безброй усмивки! Бързо оздравяване и на София  Hug

# 568
  • NE
Мраве Честит рожден ден!  bouquet С пожелание за много здраве, щастие и любов на теб и цялото семейство. Hug
Скрит текст:

Честит първи сняг, който го вижда за първи път! Вилито вече почна да отваря шкафовете и да пренарежда. Laughing

# 569
  • до едно тепе
Петьофка най-искренно ти съчувствам. В събота моето ме изкара от нерви много яко. Първо крещях, после се разревах от яд. Час и половина не иска да стане от кревата, и през цялото това време го виках през 5 мин. Накрая ми избиха чивиите и го извлякох пищящ и крещящ от леглото. Хептен зле стана когато и отказа да се облече и не ми даваше аз да го облека. По принцип ми е трудно да понасям мрънкането, рева и пищенето, но сега ми е двойно по-трудно. Особено баща му като му се кара, а той крещи насреща му и се тръшка. Иде ми да забегна от вкъщи и да се прибера след едни 4-5 години,когато няма да има такова тръшкане. ooooh!
Мравче Честит Ден Ден. Много здраве и щастие ти пожелавам. И много здрава София  bouquet
От мен толкоз засега. На работа съм,имам да свърша много неща,а не мога да си събера акъла и имам чувството че всеки момент ще заспя седнала Crazy

Общи условия

Активация на акаунт