Напук на мъгливата есен,мамите от ИБ учим с дечицата коледни песни!

• 22 876
  • 702
  •   1
Отговори
# 570
  • shumen
Петьофка,аз миналата седмица го водих при нея,но не ми даде направление за изследването,а и за УНГ.Каза,че според нея тая бактерия била ясленска(градинска) и нямало нужда от всичко това.Да съм го спряла от яслата и щяла съм да видя,че нямал да се разболява,ако съм искала да отидем с антибиограмата и тя да изпишела нещо друго като опашка и т.н.Е,ами не искам да го разболявам зорлем още и няма да отида само за да му изпише нещо.Сега нямала направлнения,а и първи било.Е,успя да ме ядоса и да и затворя телефона и май ще е сменям,че ми писна да ме върти всеки път.Да час за УНГ имаме днеска за 17 часа и ще си платя.
Проспан на капки имам,но е отворен отдавна и не знам дали още е годен.Сега няма как да изляза с него,че вали и е студено,но довечера ще видя да му взема нещо.

# 571
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Мраве, ЧРД,  nbirthday да си жива и здрава, както и всички покрай теб и най-вече София.Да си ходи здравичка на ясла и да нямаш проблеми.  Hug

Смуси, още ли нямате резултат какво се случва с коремчето на Мия  newsm78 Дано скоро се разбере и да е нещо незначително Praynig За базара не съм те забравила,
Скрит текст:
но освен бижута от ластици, ще има и мъфини, и се опасявам да не се развалят, затова ще ги приготвя в сряда и четвъртък, и в петък (5.12.) ще ти ги изпратя. Мисля, че няма да е късно ако ги получиш на 6.12 (събота). Направо ми пиши на лични да се разберем къде да ги изпратя  Peace

Тортата на Лили е вълшебна  Heart Eyes Heart Eyes

Всички болни да се оправят  Praynig Praynig Hug

# 572
  • София
Добро утрооо,

И ние от днес с нови сили сме на ясла. ММ я заведе до педи и тя казала, че всичко е Ок. Само я притеснявали сополите, които незнам и аз и ММ от къде се появиха, като до днес сутринта нищо и нямаше. И като тръгнали за педката и потекъл носа.

Мравче - Честит Рожден Ден.

Бени - след като няма да я пускате въобще защо ще пускате изследвания?

Дани - за УНГ и ние бяхме с бактерия и на нас нищо съществено не ни каза и не ни изписа.

Меца - да се появи и да докладва Simple Smile

# 573
  • shumen
Алексче,иска ми се да го види все пак УНГ,че на детенце от нашата ясла преди месец му вадиха така копче от носа.Имам чувството,че и моя има нещо и то го дразни.
Аз сега да ви кажа се замислям дали ще има ефект въобще от сироп за кашлица,защото моето не може да изхвърля секретите и дали с него няма да го затлача повече.

# 574
  • В къщурката на хълма на феите
за кУе по-точно newsm78 newsm78

# 575
Мравунче, честито поумняване, жива и здрава да си и много обичана!  Hug

Мързи мЪ Outta Joint, дИтето не яде, искам при мама..мисля, че това е всичко  Joy

# 576
  • Sydney
ant G да, ходихме - 42 лв. с васермана е  Peace утре започвам да вземам ма'триал, хаха
roxanna причината е, че не сикаме изобщо да ходи на ясла (по-точно таткото), а и друга причина имаме, след като я разреша ще споделя... има и нещо друго - аз не пазя мястото, защотъо то така или иначе се ползва от друго дете...
®˙·٠• АлЕкС •٠·˙® защото искат да ги пуснем и аз нз как да го обясня... явно има някакво значение...

# 577
  • София
ЧРД Мраве! Жива и здрава да си!

Данаек, от тия сиропи аз файда не виждам... моя четвърта седмица кашля и тва е, миналия четвъртък пак беше на лекар и нищо.. поне си е вкъщи на този етап, не е на градина та поне и ние се задържахме здрави( пупу) две седмици вече - живо чудо!

# 578
Аз съм доволна от Ен ти тус  Mr. Green Миналият път като бях с бронхит, а Деница кашляше и тя давах такъв сироп. Доста я успокои и премина кашлицата на третия ден  Simple Smile
И мен ме мързи много  Mr. Green
Мравчито, и тук да те гушна, да си жива и здрава  Hug
Тортата е много хубава на Лили  Heart Eyes Ама аз искам и Лили да видя  Mr. Green
Лек ден на всички и без болести  Hug

# 579
Ама ,че понеделник...тъй да ме мързи,май цялата седмица така ще ми отиде  Crazy
Честит рожден ден на нежната ни и красива Мравчица.Да е много здрава и цялото ѝ семейство също!
На Лили тортата е истинско изкушение  Wink
...казах ли ,че ме мързи?

# 580

...казах ли ,че ме мързи?

не, що?  Mr. Green

Такъв хубав сняг вали, така исках да излезем малко, но шушулката реши да яде пак 40 мин и да се тръшка после 20 за смяната на памперс (която ме влудява...сменям я права, с една ръка държа, а с останалата ми такава някак трябва да сложа памперса), после се тръшна за обличането и то мръкна ooooh! Явно днес сме затворници, няма да се излиза Crossing Arms

Чудя се дали да минем вече на Хумана 3 newsm78 Нещо нощно време не я засища вече 2-ката, буди се на 3ч Rolling Eyes Хумана 3 уж я дават след 10-ти месец. newsm78

# 581
Зузко,почвайте с памперс гащите и ще ме споменаваш с добро  Mr. Green За АМ не мога да се изкажа,защото не съм ползвала.3-ката май беше с вкус на банан и ванилия  newsm78 Току виж и допаднал вкуса  Wink

# 582
  • Sydney
моето дете дава егати отпора за вземането на урината, представям си утре какво ще е за тиксото.... защоооооо, защооооооооооооооо  ooooh!

# 583
  • В провинцията ..
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=712938735449497&set= … ype=1&theater
Нямам възможност да пиша ,но ви чета от време на време. Ние сме ок, здрави, усмихнати, палави и много щастливи! Вчера бяхме рожденици а днес сме затрупани от подаръци. Честито и на останалите малчугани празнували тези дни и на именниците и на мамите рожденички, Господ само здраве и радост да ви носи бъдете щастливи и обичани   bouquet

# 584
СтелчИта, кви са тези памперс гащи Whistling Чудя се кУ не й допадне вкуса на ванилия и банан Mr. Green Тя сега яде всичко, стига да има към него хляб или сухар ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт