Напук на мъгливата есен,мамите от ИБ учим с дечицата коледни песни!

• 22 865
  • 702
  •   1
Отговори
# 60
  • Sydney
Arven_89 всичко ще се нареди за по-добро  Hug

# 61
Момичета,имам останали запаси от замразена кърма.Не я яде в попара.Не иска и домашни пюрета,в които да я сложа.Не иска и да пие.Някой може ли да даде рецепта за някакво кремче,грис или макарони.Опасявам се,че като я сложа,десертът може много да се втечни,както става при кашите.

Арвенче,много съжалявам.Дано бързо намерите разрешение на проблема и следващият път нещата да приключат с едно прекрасно бебче Hug

# 62
  • до едно тепе
Ивапче 4 месеца е много дълъг период. На Слав алерголожката го изписа за 40 дена. И пролетта така му го бяха изписали 35-40 дена и след това по няколко дни при нужда. Ако решиш да го дадеш опитайте за 10-15 дни. То ще си покаже дали върши работа или не. Но пък може да си поискаш и направление за УНГ. Там да проверят дали не е случайно трета сливица, че май към започва да прави проблем Peace

# 63
 ivap, наистина много дълго е изписан, на мнението на pospalancho съм да го даваш 10-ина дни и то ще стане ясно има ли ефект.

# 64
  • Варна
Насето е на Зиртек от 5 месеца... Днес се установи, че р с АБКМ. Другия месец ще ходим в София при д-р Мустаков, който е алерголог. Тук във Варна няма никой надежден ...

# 65
  • до едно тепе
Да за особено тежки случаи съм съгласна,че понякога се налага да се приема непрекъснато. Но за едни прозрачни сополи 4 месеца без прекъсване ми изглеждат ужасно много. То като се замисля предишната ми лична лекарка искаше да ми изпише ериус по 4 хапчета на ден заради един сърбеж по кожата и даже спореше с дерматоложката, че видиш ли един търговски представител така бил казал. Ми аз от едно яхвам възглавницата понякога какво остава от 4. Направо щеше да ме нокаутира директно. И затова,освен останалите дивотии вече не ми е личен лекар ooooh!

# 66
  • Варна
Уффф, място не мога да си намеря  Crossing Arms Как пък 9 месеца не можаха да разберат, че детето е с АБКМ, къде ли не ходихме, а си имаше и типичните симптоми.

# 67
Арвенче, кураж  Hug
За ериуса ние сме пили за 20 дни, ама не мога да преценя дали се повлия от него. За бистрите упорити сополи ни спасява цинабсин. 4 месеца са много и според мен, опитайте за 15-тина дни, мисля че ще можеш да прецениш.

# 68
Ивапче,Ериус сме пили 30 дни.Той действа един вид с натрупване,но пък 4 месеца са множко...
Ние ще сме на Ксизал 1 месец без прекъсване,а според дерматоложката (новата) Това бил най-изчистеният АХ препарат и има случаи на  деца ,които са го приемали  години , без по никакъв начин да е натоварил черния дроб.Паралелно Вит Ц ампули и Калциев глюконат и без никакви кремове (само хидратиращия) .На диета без риба,банани,орехи и други ядки,мед,паскови,кайсии и още куп неща с които ще се захранваме наново ,когато засегнатите участъци са в период на ремисия  Crazy

# 69
  • shumen
Ивапче,и на мен сега педи ми изписа противоалергично на малчо,но аз не го взех.Ние нямаме алергия и така и не разбрах за какво му го изписа сега като беше болен.
Ние днеска след обяд ходихме на контролен и педи каза,че вече е добре и от Понеделник мога да го пусна на ясла.За нея тези прозрачни сополи и тази кашлица са остатъчни и не са проблем.На мен обаче ми се иска да изчезнат и те,че не искам да ме гледат накриво другите майки и да мърморят.Утре вече каза да пробваме и без сироп за кашлица,че да видим да не би и той да му предизвиква кашлицата още и затова да не спира.
Арвенче,съжалявам за случилото се.

# 70
  • Велико Търново
Арвенче, много съжалявам за развитието на нещата.  Hug И дано наистина се открие проблемът, за да бъде решен.
Маги, за съжаление не мога да те посъветвам нищо. Simple Smile

# 71
  • Габрово
Още веднъж ви благодаря за мненията, момичета. На мен също ми се видя прекалено много 4 месечния срок, при положение, че ЛЛ не е алерголог, нито УНГ, а просто предполага.
Ще й давам 20-тина дни и толкоз. Между другото тя и кортикостероиден спрей изписа, ама него го прескачам директно.

Дани, на Мишо също са изписвали антиалергично - Ксизал при упорита задна хрема, преди операцията от трета сливица. Допуска се, че дори да няма доказана алергия упоритата хрема може да се причинява и от механичен дразнител - алегрен + някой вирус.
А, за градината точно за да не плаша другите родители си поисках бележка от ЛЛ, че е клинично здрава и незаразна. Вече я държах 5 дни  вкъщи за всеки случай и от понеделник ще ходи.

# 72
Отчет днес- менструация- цък4 ден закъснение/. Тест , отрицателен, пролактин 470.... Идея си нямам ко стааа  newsm78  Crossing Arms доктора ми е в почивка до Понеделник тъй, че съм в стенд бай позиция

# 73
Много неспокойно спи малката, спи 4 часа, после става, стоим 2 часа, после пак спи два часа. Има много лош сън. Мога ли да й давам нещо хомеопатично, не съм говорила с лекар? Имаше нещо дормикинд, някой давал ли е и ок ли е да й давам без да е изписано? По колко се дава?

# 74
Ния, аз не бих давала нищо, което не ми е изписано от хомеопат, но опитен такъв, особено пък за проблеми със съня. Радина вече 3-ти месец е на хомеопатия за лош сън, подскачане, рев по време на сън, кофти зъбоникнене, рев от возене в кола, количка и т.н. и сменихме вече доста лекарства, докато попаднем на нещо, което да "работи". Преди обаче да "заработи" се минава през малко кофти етап - засилват се симптомите и после малко по малко всичко си идва на мястото..та мисълта ми е, не експериментирай.

Общи условия

Активация на акаунт