Напук на мъгливата есен,мамите от ИБ учим с дечицата коледни песни!

• 22 861
  • 702
  •   1
Отговори
# 45
  • Сливен
Цветенце, честит рожден ден, пожелавам ти много здраве и щастие  Hug  bouquet

# 46
  • shumen
Цветенце,честит рожден ден.Да си жива,здрава и щастлива.
Прахче,да не ни изненадаш и ти сега.
Аз да се оплача,че за седмица и половина в нас моето дете е станало скато скачено за мен.Тази сутрин понеже имах работа и нали се наложи да го гледа една приятелка такава истерия спретна,че го оставям,че е ревал сигурно половин час след мен.Не знам,но в Понеделник,ако е добре е на ясла и си представям там пък какъв рев ще е и как ще го вкарат вътре.
Днеска му взех и Шуслерова сол,Алиум Цепа 9СХ и сребърна вода.Искам да питам обаче понеже на сребърната вода пише,че се разрежда 1:2 вие разреждате ли е и алиум цепа по колко гранулки се дават,че сега като стане да го мятам пак.

# 47
сребърна вода не разреждам.

# 48
 danaeka, сребърната вода не я разреждам.
Честито на всички рожденици, всичко най-добро   bouquet
 Звезден^Прах, дано е това което искаш  Simple Smile

# 49
  • shumen
Благодаря.Сега като стане го мятам и дано успеем да се преборим с гадната хрема най-после.

# 50
Сребърна вода пръскам в носа без да разреждам ,добавям само клеева .
Алиум цепа на нас винаги ни е била изписвана по 5 гранулки 3 пъти на ден и намалявам като видя подобрение

# 51
  • Варна
Цветенце и тук да ти честитя празника ! Бъди много щастлива  Heart Eyes   bouquet

Момичета, при мен нещата завършиха зле... На 11 - ти вечерта получих много силни контракции и на 12 всичко приключи, според док.става въпрос за някакъв вид тромбофилия, сега ще пускам изследвания, има вероятност заради това да е била толкова проблемна предната ми бременност. Още тогава е имало някои малки неща, на които не сме обръщали внимание или сме си обяснявали по друг начин. Ще се справя и този път, даже съм доволна, че най - накрая ще получа отговори. Пиша от телефона, съжалявам че не мога да скрия текста. Благодаря ви много за подкрепата !

# 52
  • Сливен
Арвенче  Hug съжалявам за този развой при теб, дано поне наистина се открие проблема  Hug

# 53
  • Габрово
Арвен Hug Hug.

Феич, честит рожден ден   bouquet. Всичко най-хубаво ти желая.

Момичета понеже доста от вас са по неволя спецове по антиалергичните, да ви поискам мнението за Ериус и по-точно има ли странични ефекти, колко дълго сте го ползвали /непрекъснато/ и дали ако се пие без нужда може да навреди? ЛЛ го изписа на Ика заради упорита прозрачна задна хрема, от която кашля, че чак се дави.

# 54
Арвенче ... силно прегръдки  Hug
Дано разберете защо е станало така  Praynig

Честито на всички празнуващи  Hug

# 55
Арвенче, много прегръдки и целувки от нас!  Hug

# 56
  • до едно тепе
Арвенче  Hug Дано разберете защо се е получило така и следващия път да имаш една прекрасна и незабравима бременност Praynig
Ивапче не сме пили ериус. Ние сме на Зенаро. Но когато ни е изписван АХ винаги е бил за поне 10 дена. Последния път го пи 40. Нищо му няма,само дето беше по-здрав докато го пиеше Rolling Eyes

# 57
Ние сме пили ериус, страничен ефект сънливост може да се появи. Пила го е моята точно 3 дена и й го спрях, беше изписан заради обрив.

# 58
Арвенче, и тук да ти кажа колко много съжалявам, че трябва да намериш някои отговори по възможно най-тежкия начин  spoko

# 59
  • Габрово
Поспалане, Ния, благодаря за отговорите. Щото, нашата ЛЛ го изписа за 4 месеца. Така трябвало да се приемат антиалергичните, че да имали ефект.

Общи условия

Активация на акаунт