Напук на мъгливата есен,мамите от ИБ учим с дечицата коледни песни!

• 22 869
  • 702
  •   1
Отговори
# 30
  • NE
Благодаря ви много момичета. Hug
Черпя за своите 29 години и по случай, че вчера черно на бяло станах магьосник (взех си дипломата за магистратурата). Party

# 31
Честит рожден ден, дребсън  Mr. Green  bouquet Последният, започващ с "2" - наслаждавай му се, че после тройката внася едни нови измерения в самооценката  Mr. Green
Ох, тия деца бе - как няма нещо на Шекспир да запомнят и рецитират, ами гадни чалги  Mr. Green

# 32
Хаха тез деца ще ме побъркат  Mr. Green

Феичка честит празник, да си жива и здрава, многл щастлива и обичана мама и жена! И скоро  да нсправите Вилито батко!  bouquet

# 33
  • Северозапада
Фея, ЧРД и честита диплома (с любов да си работиш професията)! Много здраве, успехи и мъжете ти да те радват и обичат!
Рокси, ЧРД на Алекс на патерица! Жив, здрав и все така добричък!
Алекс, бързо да оздравява Ели  HugСофия от понеделник е на ясла. Дано не се разболее скоро  Praynig
И София кукна в 6 ч. и сега заспа  ooooh! Тя също много обича музика. Не е отворила очи още и застава до бюрото с вдигнати ръце. Това значи, че иска да и пусна музика. Слушаме детски песни.

# 34
  • При моето слънце
Поспаланчо, благодарско за темата   bouquet
Фея, честит рожден ден с най-добри пожелания   bouquet
Мишо няма къде да слуша шалга, освен ако в градината не им пускат. Но тъй като гледаме Х фактор, от два дни ни пее "нас нета гонят"  Mr. Green
Хубав петък на всички  Hug

# 35
  • В къщурката на хълма на феите
Ох, тия деца бе - как няма нещо на Шекспир да запомнят и рецитират, ами гадни чалги  Mr. Green
за жалост от никъде не дъни Шекспир така, че да оглушееш, та сигурно затова Thinking

# 36
Цветенце, честит рожден ден, мила! Пожелавам ти много здраве, радости, усмивки, щастие и всичко най-най-хубаво! Честито ти и магьосничество Mr. Green  bouquet

малее, как мразя чалга, такоз' животно у нас не се слуша Twisted Evil

Между другото, Зеленото много ми се губи Thinking

# 37
Вече започвам да се радвам , че не разбирам какво си мрънка Ивката, като слушам какви са модерните бебешки мелодии  Mr. Green

Цвете, честит рожден ден, жива и здрава, много обичана и обгрижвана от твоите мъже.   bouquet много весело да си изкарате

Скрит текст:
На мен ми закъсняваааа..... Thinking

# 38
  • до едно тепе
Прахче  Mr. Green тест
Чалга и вкъщи не се слуша. Това не му пречеше да пее Дърта пияницаааа. Беше я научил в яслата.
А "Къде си брат" не е чалга. Даже и не го знам какво е,но се радвам че още не разбира съвсем текстовете ooooh!

# 39
Прахи да не пуснеш и ти някоя бомба  Mr. Green Накрая да нямаме повече положителни тестове тук, отколкото в Искам бебе....

# 40
Ми чакам и днес и ако не долети лелята ще се метна утре сутрин на тест, а бях запланувала утре да ида да пусна пролактина. От една страна ще е уаууу ако е станало от първият път, направо невероятно би било, ама съм леко притеснена защото пих снтибиотик за ухото и не пия голиева, ще си купя днес с теста, ама.....

# 41
Здравейте мамита!
Хубава тема предколедна......
Малко ви изтървах ,но нямаше как.Понаваксах малко старата.....и
Честито на патерички на бате Алекс на Рокси.Да е жив и здрав и всички пожелания на мама се сбъднат.
Прахче честита ви месечинка.Ще почваш с подготовката май за РД.

И като споменах РД тортичката стана уникална на вкус, не се разкльофна като махнах  ринга  и като я украся с разните му фигурки ,които съм намислила трябва да стане добре  да се радват и хапнат дечурлигата няма да са много 7-8 .Ще има и за големите торта от сладкарницата.

Имам си и мъж.... отрази ме ,че съм отслабнала  ,падари ми парфюм на децата играчки и други отразяванки..... Mr. Green

Охоо и пак рожденник- Флауърче честито да си жива,здрава, много щаслива, обичана. newsm59.
Дано всичко е наред с Арвенчето и всички около нея,че много й се струпа.Някои близки до нея мами знаят ,но това си е нейно прово да сподели хубаво или лошо.

Оп-па ха дано Прахче.Хайде прави го.
И моя ме запита сериозно ли искам трето.И откровенно ми отговори ,че и той иска ама да бил с 4-5 г. по млад да ама....
Хубав ден!

# 42
  • Sydney
Flower Fairy Честит Рожден Ден Simple Smile

и вас не се слуша чалга, дори нямаме и такива канали, защото сме си прели кабелната... но тази песен...  Crazy

# 43
Привет мами Simple Smile
Аз малко се поизгубих,но покрай хубавото време почти не сме се спирали вкъщи и не ми оставаше време за форума.Липсвахте ми.Ние сме добре,растем,хубавеем.Вече сме 68 см,7.54 кг.Още не пълзим,само с дупето се местим напред,много е сладка Simple SmileОт няколко дни бръмкаме усилено и за всеки случай се запасих с мушама за хранене.И ние сме в период на зъбоникнене и засега само яденето ни е проблем.Ядем си сутрин попарата и останалите яденета са мъка.Вече започнах да въвеждам и по-едри частици,че от другият месец мисля да започваме ДК.Имаме се 1 зъбче и очаквам всеки момент 2ротол

Цветенце,
честит рожден ден и тук Hug

Поспаланче,прекрасна новина HugПожелавам ти лека и спокойна бременност

Арвенче,съжалявам за случилото се HugГушкай ТМ и Насето и дано по-леко преодолееш нещата.Милата,нямат ли край твоите неволи

Прахче,дано и ти да ни изненадаш приятно Praynig

Отивам да ви чета,че доста съм назад с информацията

# 44
Честит ден ден на красивото ни Цветенце! Да си много щастлива ! Оценявам почерпката и обедно ще се "натряскам"
Рачето и той много музикален , но тъй като му пускам само детски песни ,той решава да си прави собствени интерпретации от рода " Морковчето Ика Ку-кУ Ри,Ряпата ни вика ку-ку-ри ,Аааааа момата дебелеее"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт