Напук на мъгливата есен,мамите от ИБ учим с дечицата коледни песни!

• 22 867
  • 702
  •   1
Отговори
# 15
  • София
  bouquet гол запис

# 16
Поспаланче мерси за темата  Hug   bouquet

# 17
  • NE
Поспаланче Мерси за темата.  bouquet
Стелчо Като се докопам до компютър ще почерпя и с градусовото.
Зузи На сайта на Кларкс има и хубави ботушки, но са цифра. Съвета мк е щом сте улучили буйките карайте с тях. Peace
Меци Според мен си струва да пробваш с атипаските, поне с нокътя ще решиш проблема.
Фейти, Алекс, Дани Да се оправят малките. Praynig
Арвенчето ще е добре, но и трябва време. Сега се гушкат с Насето.
Рокси Честит рожден ден на твоето послушно детенце.  bouquet

Ние побъркахме Вилито, милото едвам издържа на пътя, лудницата и вниманието на приятели. За капак успях да разрева шестмесечното бебе на приятелка, а то от кротките. Rolling Eyes

# 18
Ах, м*ма му стара, Арвенчето тези дни трябваше да е на преглед..дано не е това Praynig

# 19
Ехооооооо  Hug
Благодаря за темата  Hug
Рокси, честит рожденик, от здраве и късмет да не се оттърве  Hug

# 20
# 21
  • shumen
Запис.
Поспаланче,хаха,Слав вече ще приспива теб,а не ти него.
Алексче,утре като излезна ще взема и шуслерова сол да пробвам и с нея и ако вече не спре тая хрема не знам.В Понеделник го пускам на ясла,защото туй дете изтрещя в нас цяла седмица.Тази вечер направо беше неудържим и беснееше яко-скача по диваните,хвърля се върху нас и още куп лудории.
Утре до обяд ще го гледа една позната,че аз ще ходя да си сменям личната карта и искам да говоря с адвоката ми по издръжката дали мога да обжалвам и да искам повече пари,защото днеска говорих с една позната и тя с нейните 500 лева плаща 100 лева,а той с 1000 и пак толкова му присъдиха.

# 22
  • Велико Търново
Поспаланчо, благодаря за чудесната тема   bouquet
Рокси, с малко закъснение - да е ти е живо и здраво момчето!  Hug
Феичка, честит рожден ден! Дните ти да са изпълнение с любов, Вилизарски усмивки и много, много здраве!  Hug Heart Eyes

# 23
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Юхууу банда, тука една ненормалница бачка посред нощите  Crazy

Поспалане, тенкс мила Hug

Рокси, да ти е жив и здрав Алекс, чрд  newsm59, все така послушен и добър батко  Hug

3 дни без АХ и резултата е налице.Започнахме да се изриваме, обаче повече АХ не давам, а включих само витамини - калций и вит.Ц, и има подобрение слава Богу.Да мине малко време и ще видим какво ще се правим  Crazy
В този ред на мисли, четох за алергиите, че единствено се лекуват (т.е. не само симптомите) с имунотерапия - нещо като ваксини от алергени се вкарват в организма периодично, та прочетох за една нестандартна и много кефска  имунотерапия с много голям успех.Ето да прочетете и цитата:
Скрит текст:
Една нестандартна форма на имунотерапия, особено при така наречената "сенна хрема", преминаваща много често в спастичен бронхит или астма, е съжителство с кученце от породата Йоркширски териер [1]. Особената структура на козината, много близка до структурата на човешката коса, както и липсата на подкосъм (микро власинки, които при другите дългокосмести породи се сменят пролет и есен) действа при пряк контакт с човека - при гушкане или игра като "алергична ваксина". Важно е обаче кученцето да се вземе като бебе - около 45-50 дни. Въздействието е както при малки деца, така и при възрастни, като първите положителни резултати се забелязват още в края на първата седмица, а симптомите отшумяват напълно след 3-4 месеца. Ефективността на метода е над 90%.

# 24
  • Северозапада
  bouquet

# 25
  • Сливен
Благодаря на всички за пожеланията  Hug
Снощи Ивка спа добре, т.е. заспа бързо, защото казах на леля и да не я слага да спи на обяд (леля и е от Плевен, тази седмица ни е на гости и се гледат  с Ивайла), не че не се буди два пъти до сутринта, оставих я да спи, с инструкции към леля отново да не я слага на обяд.
Петеса, много интересно е това, което си написала за алергиите.
Хубав петък  Hug

# 26
  • до едно тепе
Петеска това е така наречената десенсибилизация. Знам че се прави за дом.прах и полени. Възможно е и за други алергии да се прави не знам. Преди много години Маркова ми го предложи, но така и не събрах куража да ходя 2 пъти седмично да ми тряскат инжекции в ръцете Praynig Сега доколкото знам има и някакви френски май с капки, ноо не съм се интересувала скоро Rolling Eyes Хах са остава си купя и Йорки. Мъжо ще е "очарован" hahaha
Фейче Честит Рожден Ден!Много здраве и мъжете ти много да те слушат  bouquet

# 27
  • В къщурката на хълма на феите
Бени Слав крещи Къде си бааат,тъся те из целия гааад Laughing
любимата ни песен .. и понеже не можем да говорим, само до слуха ни да достигне дори частица от нея и почваме да се друсаме като при земетресение Mr. Green

Петеска да разбирам ли, че смяташ да се сдобиете с бебе йоркширски териер? Flutter

# 28
  • Sydney
"чудно" време.... но пак в мола - не!... вчера един "татко" такъв скандал направииии  ooooh! само защото го питахме дали детето му, което кашляше ултра много, е болно, защото беше при нашите на един батут... за малко до охрана да се стигне....
днес Ема е станала в 06.22! секси ми хайъ, аааа....  Laughing
pospalancho има и по зле - чула от някъде някаква брутална чалга "зънгър, зънгър" и само крещи" хайде всички заедно зънгър,зънгър"....

# 29
  • В къщурката на хълма на феите
чула от някъде някаква брутална чалга "зънгър, зънгър" и само крещи" хайде всички заедно зънгър,зънгър"....
Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт