Напук на мъгливата есен,мамите от ИБ учим с дечицата коледни песни!

• 22 845
  • 702
  •   1
Отговори
# 660
Мерси, за благодарност ще кача няколко снимки, даже ММ още не ги е виждал, топли-топли  Hug

# 661
и аз давах Туя-та като Магнитчето Peace

Стелчо, Ила кака да та бацнИ по челото Mr. Green Mr. Green Начи родих се с тез памперс гащи, честно, сега пея и сменям гащи, не се гоним, не ревем, не пищим...супер Mr. Green Много ти благодаря, чедо! Само дето още не мога да открия марка, по-евтина от Памперс, но ще търся Mr. Green

Това моето яде само сухари, бисквити, хляб и банан ooooh! Това през деня, а нощно време яде АМ по 2 пъти, като новородено..ще ми побелее косата, понякога едно хранене отнема час, че и повече ooooh!

# 662
  • В къщурката на хълма на феите
Поспалане ние нямаме инхалатор и не съм работила с такъв, но моя приятелка има и казва, че при нейното щерче, винаги първите 1-2 инхалации й докарват повече кашлица и чак след това настъпва подобрение .. само дето при тях няма проблем с алергии и не знам, ако при вас е на алергична основа дали това е показателно за нещо или не ..

# 663
  • Sydney
и аз давам 15 Туя...
sigma оказа се, че ДГ е в Младост 4, не в Гео Милев, защото таткото работи там и му е по-лесно да го води/взема... сори, че не можах да помогна... кажи как сте?
pospalancho дано минава бързо истеричния период  Hug
roxanna много ми е гадно за такива дечица, защото ти се опитваш да ги възпиатш и да му създадеш нормални навици и ценности и накрая се сблъсква с простачетата, където родителите им "обръщат" внимание чрез предмети... мен това ми е основния проблем, личностен, че не мога да се примиря с манталитета и простотията и за това сме все единаци, с изключения  Confused

ох, дадохме всички изследвания - кръвните (и на Ема и на баща й са ок), урината също, остава другите  Tired

# 664
  • Северозапада
Добро утро!
Ние нали сме вкъщи и почти не се добирам до компютъра. Успявам само да ви прочета.
Моменце, дано скоро сбъднат мечтата си твоите познати! И аз имам такъв случай, но живи и здрави, сега двойката чака момченце за Коледа  Praynig София не е реагирала на ваксини, даже почти не ревеше след тях. 1-2 пъти съм давала Панадол превантивно.
Ние всички сме болни  ooooh! ММ е с гнойна ангина и казва, че не си спомня да е боледувал така. Май и ние ловим всички градински вируси.
Днес ходихме до градината да и направят снимка с Дядо Коледа. Не се е разплакала, но сигурно не е и разбрала какво точно и се случва. Иначе Дядото е предизвикал масов рев в групата.  Laughing
Пф, ние цяла седмица сме вкъщи и София се скъсва от кашлица, но чак днес се сетих, че имаме инхалатор  smile3537
Рокси, много хубаво, че Алекс има желание да поддържа такова приятелство. Аз също имам приятелка от много малка, от ДГ. Разделихме се в 3-ти клас, когато ние се преместихме. Виждахме се през ваканциите, но в тийн годините бяхме позагубили връзка. Сега не сме така близки, но все още имаме контакт. А това с хулиганите в училище не знам как може да бъде избегнато. Наистина сякаш напоследък е най-престижно да са хулигани, да се бият, да не уважават никого и т.н. Накъде отиваме?  Tired
За храненето само аз ли не се тревожа!?  newsm78 То вярно, че е болна София, но яде "като Врабче". На закуска - 5-6 ч.л. попара, към 10 още толкова, на обяд 3 ч.л. супа и 2 бейби моркова на пара. Към това малко кърма за приспиване сега.
Малко разпокъсано ми идват мислите, ама ще приключвам, че и да поработя малко докато София спи.
Този пост го пиша от 8 сутринта  Mr. Green

# 665
Ние сме с ешерихия коли,чакам и втората проба стерилна урина да излезе и ще се чуя с доки да видим какво ще правим,то е ясно де-антибиотик трябва да се пие,пу да му се не види.Мрън

Поспаланче,
чакаме те с прекрасни новини,имаш палчета от нас Hug

Моме,не се тревожи от ваксините,не е задължително да имате някаква неприятна реакция от тях.При нас всичките досега минаха без проблем.Слагала съм кул пач на боденото място и съм давала панадол след ваксината.Марти е голям сладур

Зузи,и аз съм на път да побелея покрай яденето на Дари.Никой друг освен мен не може да я нахрани и не мога да разчитам и на бабата за това.То не че и аз понякога не успявам.Дано, като преборим бактерията,се оправят нещата

Ние днес ставаме на 10 месеца,кога мина това време не знам.Да ми е жива и здрава голямата вече принцеска

Почерпете се за наше здраве

Скрит текст:

# 666
  • В къщурката на хълма на феите
Иначе Дядото е предизвикал масов рев в групата.  Laughing
Joy Joy Joy добре, че ние няма да се снимаме с него в яслата, че вероятно ще трябва през 9 планини в 10та да я гоня мойта мома Mr. Green Mr. Green направо имам чувството, че от срам понякога, може да й окапят и мигли и вежди и всичко .. как можа точно тая черта на баща си да наследи, не знам ..

# 667
  • NE
Зузи Виждала съм на турският памперс, но не знам колко струваха Peace
Маги Честита 10-та месечинка на Дари.  bouquet
Тази ешерихия много ви измъчи. Дано бързо се оправи Дари. Praynig

# 668
  • shumen
Зузи,аз взимам някаква измислена марка на 7 лева(20 броя)или за 4.50(10 броя),но ги ползваме само за сън.
Мравче,и аз си мисля,че моя ще реве в яслата като ги снимат с дядо коледа,но ще видим.
Рокси,наистина има и много големи хулиганчета и направо изпадам в потрес.При нас в яслата има едно ромче(не искам да обидя с никой това),но то отсега се бие,хапе,щипе и още куп лоши неща и понякога госпожите казват,че едва го удържат далече от другите деца,за да няма инциденти.Тази сутрин на това въпросното дете бабата каза,че нямат пари за подарък и дори като разбра,че има майки,който ще носят в яслата за там играчки или имат за изхвърляне направо си поиска за тях.Не знам как ги взимат такива деца и как си плащат таксата като за записани и ходят,а нямат пари да платят.
При нас днеска ги снимаха за календари и ще видим как е излязло моето дете.
Поспаланче,моя също влезе с голям рев в групата,че чак се наложи лелята да го вкара на сила.После понеже изчакахме госпожата да дойде,за да платим календарите и е питах и каза,че нямали проблем.Спирал да плаче и се заигравал,но сутрин е нещо страшно.Попитах я и за вчера как се е събудил и не е искал да спи повече,но не е така както ми каза колежката и.Тя дори си каза,че сама си е виновна,защото се задавил от секрети,стичащи се назад от 3 сливица и се пооплашила да не стане беля и го надигнала и така го е събудила без да иска.
Маги,да се оправя Дари.

# 669
  • NE
Кога трябваше да ходя за цитонамазка? Този месец имам 6 месеца от първият цикъл след раждането. Rolling Eyes

# 670
  • Sydney
Кога трябваше да ходя за цитонамазка? Този месец имам 6 месеца от първият цикъл след раждането. Rolling Eyes
ходи Wink
(имаш си цикъл предполагам)

# 671
  • София
Бива да идеш вече.
Честита ви месечинка, Маги Simple Smile

# 672
  • NE
Бени Имам си вече 4-5 цикъла, ама нали и кърмя, та още не се е регулирал съвсем.
Мерси момичета, и това ще пусна този месец. bowuu

# 673
Мраве, аз не се тревожа за яденето, но при нас положението е различно. Тя е гладна, криви се, вика ам ам ам, пищи, реве, но не яде ooooh! Започва да се храни, изяжда 3 хапки и се започва тръшкането с рев до позеленяване. Добре, че не е на всяко хранене Mr. Green Отдавам го на зъбите и гледам да съм търпелива. Иначе й дай тестяни боклуци да пердаши, равна няма Joy

# 674
  • В провинцията ..
Маги Честита месечинка и от мен! Найстина времето лети неусетно  Peace
 И ние не сме имали проблем с ваксините, сега другата седмица ще го водя да си припомни  Mr. Green Обаче нещо ми киха и покашля тези дни та изчаквам, давам му Осцилококцинум и Тензилотрен  newsm78 И се чудя възможно ли е да е от зъбчето което се мъчи да избие тези дни?

Общи условия

Активация на акаунт