Напук на мъгливата есен,мамите от ИБ учим с дечицата коледни песни!

• 22 852
  • 702
  •   1
Отговори
# 645
  • NE
Поспаланчо Пълна глупост е. То не винаги избиват симптомите веднага, както казваш ти.
А Вили много реве на тези консултации, ама и педката все с тази маска и съвсем го стряска.
Извинявам се, ама си кажа. Mr. Green

# 646
Никога досега не е ревал, разглежда си наоколо, завира си краката в джобовете на мантата й, върти се наляво-надясно. Тя досега не го е мъчила, де.
Много ми е мъчно, някои от мои близки претърпяха лоши неща в стремежа към детенце, но няма да споделям подробности, защото имаме и бременни майчета тук. Просто само вие можете да ме разберете какво е.... копнежа по дете Sad

# 647
  • Сливен
Моме  Hug
Аз влизам да ви споделя колко съм щастлива за моето момченце - много ми е добричко и от сега оценява приятелството. Има един много добър, най-добър приятел от първа група на ДГ , до втори клас бяха заедно, но преместиха детето в София при сестра си, днес се намерихме с нея, двете момчета си говориха близо час по скайпа, толкова бяха сладки и Алекс беше толкова доволен. Откакто е почнал у-ще постоянно говори за него и днес най-накрая си поговориха. Дано не ви се
стори глупаво  Embarassed
Лека вечер  Hug

# 648
  • София
Рокси, много мило Simple Smile

Моме, не се притеснявай за ваксините, важното е детенце да е здраво, когато ги поставят,няма да има проблеми. Аз лично давам туя преди ваксина, а на Жорко давах калциев глюконат и витамин ц , отделно за всеки случай капя коларгол- ако има нещо да го изчисти. След боцкането на мястото слагам отрязък от лепенка кул пач и я сменям няколко пъти после, охлажда и успокоява.

# 649
  • shumen
Рокси,много мило.
На мен днеска като си вземах детето се опитаха да ми кажат,че е с хрема и кашлял и не можал да спи много и да ми намекнат,че понеже съм в нас,утре да не го водя,ама не познаха.Тази вечер го наблюдавах и в нас му няма нищо,а там как му има не мога да разбера.
При нас мина родителската среща.Тържеството за Коледа ще е за цялата ясла на 17.12,без родителите,а за 8 март вече било със тях.Подаръците ще си купуваме ние като ще са два-един за вкъщи и един,който остава в яслата.На 18 пък едната от госпожите на нашата група се пенсионирала и ще и правят изпращане,но то ще е от персонала.Майките от нашата група предложиха ние да съберем пари и да и вземем нещо като подарък.За бележката,която изискват имаше и други,който попитаха и директорката каза както и вие,че може без дата и ние да си е допишем.Според нея също това е пълна глупост,но така го изисквали от общината май каза.Попитах е с какво чистят и дезенфекцират,за да разбера дали не прави алергия от нещо и затова да е всичко,но каза,че е съобразено всичко и според  нея не е от това.

# 650
  • Велико Търново
Моме, наистина само хора, минали по този път, могат да разберат каква мъка и чакане е, а то да не става. Дано тези твои близки скоро гушнат своето бебче.  Hug
Рокси, много е хубаво, че от толкова малък цени приятелите си. Simple Smile

# 651
  • В къщурката на хълма на феите
аз вместо куул пач ползвах най-обикновено памуче с риванол, щото тия лепенки не понасяха на Ема .. за да не плаче толкова на ваксини съм й давала 1-2 пъти панадол, туята чух за нея чак като вече не поставяхме ваксини Mr. Green

# 652
  • NE
Моме Ние слагаме редовно куул патч след боцването с ваксината и дори си нося в чантата за всеки случай. После давам и Туя и пу-пу досега не ми е правил Вилито реакция на нито една ваксина. Дано така си остане, че останаха още 2 и финито. Praynig
Дано вашите приятели намерят сили и продължат напред, вярвам че тяхното бебенце ще дойде. Hug

# 653
  • Варна
не е глупаво Рокси , даже напротив , много мило , радвам се и ви адмирирам че Алекс расте добро момче под вашите грижи и възпитание , мен винаги ме е тормозило че ако имам момче няма да успея да овладея евентуален буен характер и ще се превърне в бандит да не казвам по силна дума , честно ужасявям се от поведението на тийн младежите от мъжки пол ( то май и момичетата не падат по долу  Rolling Eyes ) , ох , дано успея с маймуни във възпитанието  Praynig

Малката вече с нетърпение очаква подаръците си , само като чуе да се споменава и започва да подскача от радост , обаче с дядо ви Коледа има лек проблем  Crazy , не ще да чува за него , в мол Варна като бяхме миналата събота го заобикаляше на 10 метра разстояние , от вторият етаж се престраши да му маха и подвиква  Joy, та незнам , ще облечем баща и за втора година като дедото пък да видим  Whistling

И аз вече нямам търпение да дойде почивка тайм , хич не ми се работи  ooooh!

Хайде лек ви ден  Hug Flutter

# 654
  • до едно тепе
Моменце тъжно е много. Дано скоро успеят Hug А доки няма да го мъчи. Сестрата ги прави тез работи, но ще му се извини предварително Whistling
Рокси сладур е вашият Алексbouquet
Моя син днес отиде с още по-жестока истерия в яслата. И на всичкото отгоре му се засили кашлицата. Май пак ще започна да му давам Зенаро. На алергична ми прилича тоз път ooooh!
А да и снощи му пуснах една инхалация с физиологичен р-р. Сякаш кашляше повече след това. Някой от вас да е забелязал такъв ефект от инхалациите Rolling Eyes

# 655
  • Сливен
Благодаря ви момичета  Hug
Знаете ли откакто е тръгнал на училище много се тревожа - да, възпитахме го и е добро и умно дете, но момчетата от класа му са точно както Либрето ги описва - бандитчета, и понякога му се подиграват, че е съвестен и изпълнителен. И си викам - възпитаваме си децата, стават добри, а попадат в среда от лоши деца, без да преувеличавам. Едното миналата седмица разбило носа на друго и това в час. И това не е първото или второто такова изпълнение на това дете. Просто не знам къде е истината и как точно да си възпитаваме децата .

# 656
  • NE
Рокси Браво на твоето момченце. Тайно се надявам и ние да успеем като вас във възпитанието.
Скрит текст:
Аз имам ли деца в час които нещо се боричкат веднага изяснявам проблема и предупреждавам класната. Много важно е да се обърне на проблема веднага, а децата са жестоки в пълният смисъл да думата.
Миналата година едни деца се преместиха в 8 клас от друго у-ще зареди тормоз - физически и психически, който се толерира в това иначе "елитно" училище. Побойниците веднага се наредиха пред вратата на дирекцията да се местят и теб, следвайки децата които искат да избягат от тях и както дойдоха, така си и тръгнаха. Много е важно да се търси баланса между децата. Peace
Виждала съм и бандити как бързо се окопитват като нямат публика и биват игнорирани от добрите деца.

# 657
Благодаря ви  Hug Туята в каква потенция и доза се дава? Заредих и Куул пач.
Рокси, много е трудно намирането на баланса между възпитано и добро дете, и такова, което останалите да не го приемат за "смотльо" и започнат да подиграват. Не знам и ние дали ще се справим със задачата.

# 658
  • NE
Моме Аз давам 10 гранули в 10 мл вода (преварена) еднократно само.

# 659
  • София
Моме, давам Туя 15 СН в деня преди ваксина, в деня на ваксина и деня след ваксина,   3 пъти на ден по 3 топченца, разтворени в малко кърма/ слагам три топченца в една чашка, цвръцкам малко и оставям да се разтворят.

Общи условия

Активация на акаунт