Напук на мъгливата есен,мамите от ИБ учим с дечицата коледни песни!

• 22 854
  • 702
  •   1
Отговори
# 630
  • При моето слънце
Дани, яслата държавна ли е?
Много ми е чудно как така ще затворят, ще сложат една бележка и край, родителите пред свършен факт? При нас такъв филм няма. Може да е сборна група, но задължително се работи.
Що се отнася до бележката, ти трябва бележка от ЛЛ. Ако можеш да я вземеш м/у празниците без дата  newsm78 Другият ти вариант е рано, рано минавате през личния и после на ясла.

# 631
Дайте идея за някоя по евтина частна ясла в района на Оборище, Гео Милев, Плиска.

# 632
  • до едно тепе
Петьофка може може. Дали ще работят градините и яслите се решава на общинско ниво и ако общината реши ваканция, ги разпускат. На малчо кръстницата все ми се чуди като и кажа, че яслата и градините тук работят между Коледа и НГ. При тях на 23 ги пускат и понякога до Йордановден са ваканция ooooh!

# 633
  • shumen
Поспаланче и аз си мисля,че е глупост тая бележка.Според мен както и според теб педи много ще знае къде съм го водила,а и ако е болен нали няма да го помъкна на ясла.Освен да питам както казваш педи дали няма да ми е даде преди празниците и аз да си е допиша после.
Петьофка,да държавна е яслата.При нас няма такова нещо една група да работи,а излизат всички ваканция.Дежурна ясла ще има,но друга и то на другия край на града и нали се сещате,че щом съм вкъщи няма да си помъкна детето.За това да отидем рано при педи няма как да стане,защото тя започва работа в 9 часа сутрин,а сле обяд като е в 14.00,а и да го помъкна с мен в бациларника и да го разболявам зорлем,мерси,няма да стане.

# 634
Здравейте!
Нямам много време да  пиша но докато ми е скучно и въртя на колелото и докато Ники спи да се разпиша.

Поспаланчо, чакаме  и ние да  разберем  колко сладурчета се гушкат в теб.
Дани дано намераш тава което търсиш.
Мравче честито порастване на патерици.Жива и здрава да си и много обичана.
БББ честито и на вас .Да ви е жив и здрав рожденника,много да ви радва .Тези дни се сетих за вас ката видях първа стр. и бъдещите рожденници и че не сте се разписвали.
Зуз браво на Радина държала се е както би трябвало да се държи една кака.И аз  смятах че не се забравя и все си мислих какво се правят тези как може да се забрави но се забравя.
Петьофи много са  мили са тези моменти -душичка и аз помня Рали как ми галеше корема.

# 635
  • В сърцето на любимия човек
Сигме - почасово устройва ли те?
Виж тази http://alisahouse.org
другите, в района са на Британика и Питър Пан, които са много скъпи

# 636
  • Sydney
Дайте идея за някоя по евтина частна ясла в района на Оборище, Гео Милев, Плиска.
ще питам наши приятели, които живеят в този район къде им ходи детето...

другите, в района са на Британика
в тази и пари да имаш пак се влиза с корабни въжета... мишън мега импосибъл,ако не си на някой-някой

# 637
Благодаря за отговорите, засега съм му дала почивка от храната за възрастни  Mr. Green Ще изчакам да ми минат лекциите, и ще го започвам пак. Днес успях да го изведа за час преди да е паднала мъглата, много се радвам - времето беше меко. Утре май ще му бият първата ваксина, и ми е едно притесненоооо.

# 638
  • София
Поспалане, утре ли си на преглед? Стискам палци за добри новини. Praynig
Дани, аз взимам бележка по-рано с датата, която им трябва, пълна измишльотина. На нас ни ги пише мед.сестра. По принцип би трябвало да имате сборни групи или дежурна градина/ясла.
Сигме, писах ти на лични. Peace Точно одеве си мислех, че отдавна не се беше разписвала.
 Hug за всички.

# 639
  • Сливен
Миналата година единия ден със сборни групи от децата беше само Ивайла и ми звъннаха да си я взема - не можело само едно дете да стои в яслата. Така са "възпитали" родителите, че не си водят децата при такива случаи. С  Алекс в другата ясла и градина такова чудо нямаше - в смисъл между празниците сборни-несборни групи, винаги е имало деца.

# 640
  • до едно тепе
Моме от колко сте. Аз съм в центъра към 3,но на горния етаж. Може да ви засека Mr. Green Дано Марти лесно понесе ваксината Hug

# 641
 PetiofiHug   bouquet
В нашата градина винаги има сборни групи и работи във всички работни дни, без значение дали са между празници. Калоян ходи, защото няма кой да го гледа.
Сигме аз за добра частна се сещам за Джани Родари , но за евтина ... не е евтина.
Хубава и топла вечер на всички  Simple Smile

# 642
Поспаланче - в 14:40  Mr. Green Може и да пропуснем пак ваксина, че ми се изкашля няколко пъти тази вечер, ще видим...

# 643
  • NE
Малко съм далече от ДГ и яслите, но в училище родител извинява с молба до 3 дни отсъствия и ако ги надвиши иска мед. бележка. Да не говорим как лекарите срещу 5 лв. дават на всеки тинейджър бележка и се пишат болни и висят пред училище. Затова ми е много странно защо не дават бележки на болни деца, да не говорим че ДГ няма право да си поставя такива правила. Ако искаме на 400 ученика бележки за последният ден преди ваканция дето никой не учи трябва да изперкат всички класни, не че не са с подаването на отсъствията.
Поспаланчо Силни палци за две кокони. Praynig
Моме Дано леко мине ваксинацията. Praynig

Ние сме в режим без сън през деня и лудвам. Crazy

# 644
  • до едно тепе
Е ако не друго ще си минете мерките и теглилките. Може и да се засечем, но може и да не. Между другото Марти плаче ли на консултациите или им се хили? Слав винаги беше страшно ухилен и рядко плачеше като го боцкаха повече от минутка две. А сега като отидем обикновено пее и търчи из кабинета Shocked
Фейче тези бележки са различни. Бележката е ,че детето не е било контактно със заразно болни в последните не знам си колко дни. Винаги ги искат ако едно дете отсъства повече от 10 дни от яслата. Изискване е на ХЕИ или както и да се казва сега службата. Просто лелите нямат право да пуснат дете вътре в групата без тази бележка, ако не е влизало 10 дни-на 11-тия се иска бележката. Затова казвам, че е глупост голяма. Дори ЛЛ да прегледа детето като даде бележката, то може да няма клинична картина за варицела да кажем, а след 4 дена да се обрине и да пламне цялата група ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт