Напук на мъгливата есен,мамите от ИБ учим с дечицата коледни песни!

• 22 897
  • 702
  •   1
Отговори
# 495
  • Северозапада
Мале, опасен е твоя Дени  Laughing

# 496
  • shumen
Мравче,направо е чудо моя Дени.С него косите ми ще побелеят скоро.Днеска какво му стана и на обяд спа само час и половина и направо сега е пощурял.

# 497
Мда, може би по палав от мойта е само Дени.

# 498
  • до едно тепе
Е са. Доста са си палави децата. Моето в Гърция как се метна барабар с един стол да не ви разправям. Хем беше вече полузаспал. Добре че съм бърза та успях да хвана облегалката миг преди да се изтряска в земята. Най малкото щеше да получи някакво сътресение. Постоянно съм нащрек, ама постоянно. Rolling Eyes Деца са сега им е времето да са палави Whistling

# 499
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Ехо, привет. Много рожденици съм изпуснала, ужас  Embarassed

ЧРД на патерици на всички, да са живи и здрави Арвен, Меца,  Ради (на Мечкони), Ники на Лилка, Лили на Магнет, ММ на Магнет    bouquet  bouquet  bouquet ако изпускам някой моля да ми прости  Embarassed
ЧИД на двете Стелита   bouquet

Поспалане, честито сърчице  Heart Eyes дано и две  Heart Eyes

Иначе сме добре, здрави, делник на работа, уикенд на лекции, шетане и готвене по нощите .... не ме питайте как издържам просто, няма такъв мазохист като мен  Crazy

Всички болни да оздравяват бързо  Praynig

Препоръчвам на всички Самбукус нигра - сироп за имунитет, много е як, направо се родих с него след като изпихме едно шише.Сега правим пауза с вит.Ц и всичко е ок, баба свеки не го е разболявала скоро.

# 500
  • shumen
Пете,тъкмо днеска си мислех,че се губиш нещо.
Аз май ще взема да пробвам със Самбукус нигра,че май от Имунобора файда йок.Дано като изчистим бактерията да спре да боледува толкова често това дете.

# 501
  • до едно тепе
Дани да не те отчайвам ама той тая бактерия не си я е пипнал от вкъщи. Вероятно е ясленска. Сега ще я изчистите, но там вероятно пак ще я пипне.  А Самбукуса наистина е по-добър от имунобора Peace
Петескоо днес си мислех дали си на работа, ама не ми се ходеше чак до там, че не знаех дали звяра няма да ме кара да го нося на връщане. Триколката ни отпадна като вариант, че минаването през подлеза е още по-трудно с нея ooooh!

# 502
Поспалане, ех .... хайде довлечете се през седмицата да се видим, пък аз на връщане ще ви изпратя до някъде и аз ще го нося   Laughing Hug

# 503
  • до едно тепе
Аа мина то от понеделник се надявам да е на ясла,а аз да си поотпочина на работа. Амаа баща му се прибра болен тая вечер та кой знае знае ли се ooooh!

# 504
Аа мина то от понеделник се надявам да е на ясла,а аз да си поотпочина на работа. Амаа баща му се прибра болен тая вечер та кой знае знае ли се ooooh!
Ааааа стига вече, сипи му една ракийка, ама по силничка та да избие вируса  Mr. Green  Hug

# 505
  • shumen
Поспаланче,да се оправя скоро ТМ и да не зарази и Слав.
За бактерията и педи каза,че е ясленска и сега,ако е изчистим може и пак да е лепне.

# 506
Пете, този ли Самбукус взимате вие или друг http://afya-pharmacy.bg/product/2789/sambukus-nigra-sirop-za-detsa-120ml.html.
Аз до края на месеца имам да давам ШС 3, 6 и 7 и Имунобор, после малко почивка и евентуално с това да продължа.

# 507
  • до едно тепе
Аз да отговоря вместо Петеска. Всъщност докторката,която го изписа и на Слав и на Митко настояваше да е другия в зелената опаковка, но за него ми казаха в аптеката, че в момента няма внос. Този пие вече втора бутилка, Давам 20-тина дена,после 10-тина почива и така. Но ние сме и с рибомунил. Надявам се тази зима да е по-лека от миналата ooooh!

# 508
  • Северозапада
Стани, колко време даваш шуслеровите соли? Аз мисля 3 месеца да давам, така пише newsm78

# 509
Ant, сол номер 3 започнах да я давам още август месец. След това прочетох, че и 6 и 7 са за имунитет и ги добавих и тях ( от началото на октомври). Знам, че са три месеца, но аз броя от първата още и за това ще направя малко почивка.Имунобора го давам от началото на септември и той ще е докрая на месеца. След това мисля да давам черен бъз - това, което Петето и Поспаланчо дават, мисля че е ок - и пак ШС за около 3 месеца ( тамън до пролетта ). За момента мисля, че се справяме добре, дано и така продължим. Предишните две седмици беше със сополи и успях само с ШС 4 и 8 да ги разкарам. Peace
Ако не ни помогнат тези схеми, които съм намислила, смятам че поне няма да навредят.

Общи условия

Активация на акаунт