Напук на мъгливата есен,мамите от ИБ учим с дечицата коледни песни!

• 22 843
  • 702
  •   1
Отговори
# 675
Мраве, аз не се тревожа за яденето, но при нас положението е различно. Тя е гладна, криви се, вика ам ам ам, пищи, реве, но не яде ooooh! Започва да се храни, изяжда 3 хапки и се започва тръшкането с рев до позеленяване. Добре, че не е на всяко хранене Mr. Green Отдавам го на зъбите и гледам да съм търпелива. Иначе й дай тестяни боклуци да пердаши, равна няма Joy

Мисля, че не й харесва храната,която й даваш  Joy

# 676
  • до едно тепе
Хм мамата ме допусна до себе си. Тъкмо се оплаках че се е бъгнала нещо.
Мраве като е болна не я насилвай.Давай повече течности и ако можеш я кърми по-често. Слав миналата зима изкара един месец само на кус кус и солети.  ooooh!
Маги честита месечинка. Бързо да избиете гадините Hug
Нашия фотограф в яслата много ловко се вмъкна в групата и даже приказки разказваше на децата, но това са снимките за календари. С дядо Коледа не знам как ще е Rolling Eyes
Фейче тъкмо ти е време. Моята докторка ми каза 8 месеца след раждането най-рано без да пояснява с цикъл или не. Аз нямах година и месец почти Whistling
Такаа отчет да дам. Гледахме се през корема и то за секунди. Отговаря на седмиците по овулация. Виждаше се само едно туптящо нещо и толкоз. Доктора беше оле мале. Каза ми да пия греяна ракийка с мед и чайче с коняк щом ме боли гърлото Shocked Е поне ми даде направление за ТСХ-то, че др.седмица трябва да го проконтролираме. Whistling
Моменце мернах ви от асансьора как си приказвате с доки в коридора, но заради болящото гърли не исках да ви доближавам Whistling
Аз съм все така. Гърлото боли и май е червено,хомеожена не помага хич.От аптеката ми дадоха едни други билкови за смучене обаче са мноого миризливи и смученето е истинско преживяване. Май утре ще звъня на личната да видим какво мога да смуча, че не върви на добре работата ooooh!

# 677
  • Варна
А бре, Зуу, чедо  Mr. Green, нещо не ти вярвам, е как това невероятно сладко буболече с тез черните очета ще се тръшка, ми не сме я виждали в такава светлина , на фотото не личи  Thinking, дай доказателство  Whistling ................между другото твърде вероятно е да се обърнат нещата след годинката примерно, моята муцунка като бебе беше за пример по ядене, всички пюрета и каши ядеше по учебник, каквото и дам, муаше, без отказ, мръщене или плюене, докато на колежката детето отбираше , е да , ама сега Лиян я моля да яде и като дойде време за хранене чак на половин издихание я храня и ми е стрес дали ще и хареса храната, а пък на колежката хапва всичко без да връща, та мисълта ми е дишай, време има, бои за коси също има, спокойно, ще се оправят нещата  Crazy Mr. Green

Поспаланчо, хади весели очи, значи мома ще е  Crazy, и аз като Фейт усещане имам , пък доктора много весел - ракийка, коняче - нещо да не се объркАл  Mr. Green

Почнаха да ми пристигат пратките от чайниците, тоз път отървах коня, доста неща си напоръчах, ако не дойдат , шъ умръ  Crazy

# 678
  • NE
В понеделник се надявам да я свърша работата с цитото. Мерси за отговорите. Малко се шашнах, че повечето в отчетната са я вършели тази работа два месеца след раждането. Thinking
Поспаланчо Браво на бебчето. Айде все с хубави вести да носиш след ЖК. Peace
Либре Викаш може да проядем скоро време. Mr. Green

# 679
То не е и за казване, ама аз не съм ходила на АГ откакто съм родила. То вече ми писна от всякакви доктори. Аман.
Поспалани, честито сърчице. Честно казано, за мен е по добре да е едноплодна бремеността. Далеч по безопасна е.

# 680
  • Sydney
pospalancho браво на теб:)
Flower Fairy аз ходих веднъж на ехо на 30 ден след изписването и после 6 месеца след секциото, когато ми пуснаха и всички там неща...

# 681
Поспалани, и тук да кажа - радвам се, че всичко се развива както трябва  Hug При кого ходи там - Тотев ли? Аз се оглеждах за теб, но не съм те видяла.
Моето чедо пак се размина с ваксината  Mr. Green Решихме да изчакаме резултатите от кръвните, които му се полагат на 6-ия месец, както и да пуснем отново чернодробните показатели, и тогава да го боцкаме. Новата ваксина ще му слагат, за която се носят пак разни информации, че още не били проучени както трябва ефектите от нея, та ми се изправя косъмът  Crossing Arms Купих му пюре на Хип - една идея повече го хареса, отколкото домашното, но пак се мръщи и дърпа. Ще го почвам с пържолите явно  Mr. Green

# 682
Поспаланчо,браво на вас все така да растете  и на термин здраво бебче.
Маги честита ви месечинка.Бързо да се  оправяте.

# 683
'Начиии влизам с гръм и трясък,с лека чупка в кръста и два целуФана от кака ми Зуза  Mr. Green Mr. Green Ако не намериш евтини гащи,свиркай,ще пратим по някой гълъб,гларус,сврака  Mr. Green И между другото за храненето има светлинка в тунела....като избият кучешките и израстат изцяло  Crazy Ей го на,дребното всичко омита и си върна 3-часовия режим  Shocked .За първи път докато топля храната ми се случва детето да реве ,да ми дърпа гащите и да пищи истерично "мамо,хайде дай папутооооо" ....да ,да за моето дете говоря-ми тъй де и аз не мога да повярвам и съм още в шок Flutter
Както влезнах с гръм и трясък ,тъй и излизам .Сипах на Поспаланчо едно чайче с коняче ,сипвам си и аз една чаша вино за компания и се опъвам да гледам филм.По-малко от 2 месеца спокоен живот ми остава-крайно време е да им се насладя  Whistling

# 684
  • shumen
Поспаланче,радвам се,че всичко е ОК при теб.Хайде сега ще чакаме да кажеш с какви гащи ще е бебето и дали да купуваме панделки.
Зузи,права е Либрето.Все някога ще прояде Радинка и няма да е молиш.
Сигме,не си сама.Аз също не съм ходила,защото докато бяхме в Търново тамошнота доки ми беше дала направление,но по стечение на обстоятелствата не можах да отида,а на тази тука сега още не съм се престрашила да и искам за гинеколог.

# 685
  • Северозапада
Зузка, не исках да звуча укорително. Малко късно се сетих, че така ще звучи. Не визирах конкретно вас. Просто една позната с бебе на 8 м. ми се оплаква откакто е почнала захранване, че бебето не яде. Захранено е на 6 м. и, в сравнение на София, за мен яде, щом са махнали и кърмата след обедното хранене.
Поспаланчо, хич и не я насилвам, както винаги съм действала. Колкото, толкова. Тя като се нахрани, си мести купичката от нейната масичка на нашата.  Mr. Green Забелязвам от 2 дни, че предпочита вече сама да яде и не иска, когато и давам аз. Радвам се, че бебо е добре, все така да расте.
Аз преди 2 м. бях за първи път след раждането на АГ. Цикъл още нямам, но ми взеха цитонамазка.
Лека нощ!

# 686
Поспаланче все с хубави новини да се връщаш!;)

Маги чедтита месечинка и дсно преборите бързо и лено тая гад , че е голяма напаст.

Феичка аз лятото щах да ходя на цито, ама док излезна в отпуск  и оттогава не съм искала пак направление да ходя...
Та ме подсети и аз да я свърша тая работа.

# 687
  • В къщурката на хълма на феите
Доживях и аз да кажа, че не съм разбрала кога на мойто дете му е поникнал зъб Mr. Green Тази вечер Ема като ми зяпна насреща да се оплаква за пореден път и я фиксирах, че е с 18 зъба и половина .. Ох, Боже малко остава още ooooh!

Поспалане бравос, все тъй хубави розови новини да носиш Hug

Аз съм в очаквателна позиция да ме връхлети червеното щастие и след тазмесечните загрявки /всичките следовулационни, че Мецан още не е много свикнал с разни бащински мисли/, другия месец го обявявам за наш Mr. Green

Сега отивам да го изритам, че спи на дивана и аз се тръшкам, че утре ме очаква тежка сутрин с отвикналата от яслата Ема Tired Tired Tired

# 688
  • Велико Търново
Поспаланчо, голям преглед Simple Smile Важното е, че всичко е наред  Hug
Моме, много хубав, пу-пу!  Hug И нас ни снимаха на такова бяло, космато нещо  Laughing Явно Коледна фотосесия без тях не става  Laughing
И видях един много сладък Ники и един много сладък Вили в албумчето  Hug
Маги, честита месечинка и да разкарвате тази гадина  Heart Eyes
БББ, не знам от опит, но съм чувала, че хрема им се появява от зъбчета.

И да попитам нещо: Тони все още няма ни един зъб, а и не виждам изгледи за това. Според свекърва ми аз съм виновна, защото не й давам всеки ден сирене и страда от недостиг на калций. Дали наистина това е причината?  newsm78

# 689
  • София
 Глупости Яже- за сиренето и зъбите, хаха.

Общи условия

Активация на акаунт