X-Factor Bulgaria - Сезон 3, Тема 5

• 35 665
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
И Любо остава без отбор. The end . Tired

# 631
Бенчев много лежерно я дава тази песничка (не че тя е някакво музикално предизвикателство).

еееее, пак ли неговите интерпретации - почва да ми е предвидим. Не ми харесва.

# 632
  • Варна
Ааааа супер ми хареса Бенчев Grinning

# 633
Бенчев за първи път не ми хареса. Нямам против да прави шоу в негов стил, но това си беше откровена пародия и то не от тези, които ми харесват. Rolling Eyes

# 634
това го очаквах ... малко повторение на номера с Майли, но беше весело  Laughing

# 635
За мем това беше много слаб избор на песен, трябваше след всички критики да изберат нещо, дето да им затвори устите.
А Саня и Заки се държат толкова грубо с Бенчев, при това завоалирано зад уж хубави думи, че всеки път ме изкарват извън кожата ми.

# 636
Никак не се справят тричките с тази песен. Няма ли кой да каже на Гери-Никол и Христина да разкарат нига-гласовете?

# 637
Който не гледа детски филми, не е чувал тази песен  Embarassed

Не знам как е в оригинала, но тук не ми харесва - пак си викат момичетата и пак на gangsta' го удрят.
Но тоалетите им ми харесват, за пръв път - редактирам се - току-що ги видях - като нощници са

# 638
Бенчев не ми хареса, Sweet 16 - хич!

# 639
Боже, какво е това вряскане на сцената  ooooh! Само средното момиче пее добре, другите квичат като че ли ги колят

# 640
Девойките тази вечер  са страхотевично (по Заки) ... зле.  Confused  

# 641
  • София
Ооо, Гери-Никол разваля звученето  Sad.

# 642
  • Варна
Харесаха ми момичетата

# 643
 Бенчев ми хареса, Sweet16 развалиха хубавата песен.

# 644
Никак не се справят тричките с тази песен. Няма ли кой да каже на Гери-Никол и Христина да разкарат нига-гласовете?

Явно толкова си могат момиченцата   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт