X-Factor Bulgaria - Сезон 3, Тема 5

• 35 649
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • Луната ни пази
Ужас, детето ми я пее по- добре тази песен!

# 646
  • Berlin
Тази песен е мнооого трудна и естествено не се справиха, нямат глас за нея. На предния концерт разбиха, но сега...

# 647
Харесах момичетата и май винаги ще ги харесвам, каквото и да изпеят  Mr. Green

# 648
Ужасно неподходяща песен за момичетата, Мария чува ли се, най-доброто им изпълнение?!? ooooh!

# 649
  • София
Браво на Саня. Най-сетне.
Тези трите е най-добре да си стегнат куфарите и да си ходят. То бива крясък, бива мучене, бива напън, ама ще родят на тази сцена накрая.

# 650
Много, много зле бяха девойките тази вечер, Бенчев ми беше забавен както всеки път.

# 651
Браво на Саня. Най-сетне.
Тези трите е най-добре да си стегнат куфарите и да си ходят. То бива крясък, бива мучене, бива напън, ама ще родят на тази сцена накрая.

Peace

# 652
Супер неадекватно поведение на журито. Заки се излага много. Не им се получи на момичетата.

# 653
Ма как бе, Заки, какво повече им отива на тричките, освен песен на Дисни? Те са точно като героини на Дисни! Същите като Майли са, но не от дисненския й период...

# 654
Същите като Майли са, но не от дисненския й период...
Joy Joy Joy

И сега ще ни разбие Невена!

# 655
  • София
По много тънък лед я пуска Саня. Като се има предвид, че няма начин да се избегне сравнението с Лили Иванова.

# 656
Невена защо се напъва и крещи?
Тази песен е въздействаща с музика , не с викове.

Липсва ми китарата от оригинала.

Кряъсци и викове - не ми хареса  Crossing Arms

# 657
  • Луната ни пази
Невена защо се напъва и крещи?
Тази песен е въздействаща с музика , не с викове.

Липсва ми китарата от оригинала.
Невена и на български сдъвква думите като пее. Иначе ми допадна.

# 658
О, най-сетне да чуя как пее Невена, като го няма английският да ме разконцентрира! Харесва ми, само на едно място изтърва влизането. И защо винаги е по някакви нощници и пеньоари? И защо е с бяло-руса коса и черни вежди?

# 659
Явно проблема не е в езика - дали е английски или български, тя просто се лигави при пеенето и на изговаря думите или до край или правилно.

Общи условия

Активация на акаунт