След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.33

• 24 420
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
тук съм за проверката Simple Smile
от два дни съм на черешата, колко малко му трябва на човек да е щастлив - зъбла битти, Кирето усмихнат и готин, а дали е щастлив, той си знае newsm78
Ханденце от красива, по-красива. Казват, че жената слабее когато е влюбена, а дебелее когато е щастлива. Че е влюбена й личи, но големия въпрос  аджеба е в КОГО newsm78 newsm78
А трите Джофри въобще не ме кефят, къде, къде си е нашето момиче. Русата като, че ли съм я гледала в филм с Йозджан Дениз, мисля, че се казваше "Огън и вода".
Интересен ще е купона на 22.11 и ако се появи някоя снимка на Ханде с Окан, влюбени и гушнати, е тогава ще падна от черешата...
До по-късно сладурани Grinning Grinning Grinning

# 616
# 617
Рени , хош гелдин ...драга ми .. Hug Hug Hug

Филчето на Шокрюто ...много готино изглежда ..браво на момчето , а и главната много хубаво стой до него ..... Хареса ми ,ще чакам с превод да го гледам и то определено Всички филми ,които съм гледала до сега - турски все са кахърни ....дано този е по- весел ,ама като гледам Шокрюто как скача накрая ...май пак ще се рИве ...Добре е обаче ,че се учех една година от професионалист - Зъбарова  Mr. Green  та с рИването ,няма да имам проблем  hahaha hahaha hahaha

# 618
Красииииииииииииииии  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 619
# 620
  • Керодиспансера
Вани Hug тая русата кифла сега играе в сериала,който дават по БТВ- Милост  Peace там е една отвратителна , завистлива, злобна и надута  джофра  ooooh!
Катеее Hug Красии Hug
Събирате ли се за вечерната визитация  newsm78 защото ще извадя голямата спринцовка  Mr. Green
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 621
  • Керодиспансера
Изгледах пак "Единствено ти", мнооого добра игра и много силна роля направи Ибрахим Челиккол  Heart Eyes

# 622
Тука съм за проверката  Mr. Green

# 623
Изгледах пак "Единствено ти", мнооого добра игра и много силна роля направи Ибрахим Челиккол  Heart Eyes

Ели , ...захласваш се нещо по тоз красавец  Whistling усещам те аз Mr. Green

# 624
# 625

Влади , добре сме слънце  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

за какво е снимат тази красота ....

# 626
# 627
  • Керодиспансера

Ели , ...захласваш се нещо по тоз красавец  Whistling усещам те аз Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ама няма да се откажа и от Кокорчо, Naughty тъкмо сега прогледа отново  Mr. Green

Тери, отмятам те  Peace

# 628
Я чакай и аз да регистрирам присъствие  wavey

# 629
  • Керодиспансера
Я чакай и аз да регистрирам присъствие  wavey
А така , Диде  Hug Hug нека темата ни живне както беше преди големия взрив  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт