Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Мога ли да заменя крема сиренето със заквасена сметана в триъгълно бисквитено руло?
Можете ли да предложите идея за десерт с кори за баница, различен от ябълковия пай?
Има ли нужда да се намазва сач с олио, преди да се използва за първи път и как готвенето на месо в него подобрява вкуса му във фурната или на котлона?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Мога ли да заменя крема сиренето със заквасена сметана в триъгълно бисквитено руло?
-
Можете ли да предложите идея за десерт с кори за баница, различен от ябълковия пай?
-
Има ли нужда да се намазва сач с олио, преди да се използва за първи път и как готвенето на месо в него подобрява вкуса му във фурната или на котлона?
-
Мога ли да използвам пенливо вино вместо обикновено вино при готвене? Имам две бутилки, които ми бяха подарени, но не ми харесват особено. Чудя се дали вместо това да ги изхвърля в мивката, мога да ги използвам за готвене?
-
Какво да правя с кафяви банани, които са неприятни на вкус?