След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.33

• 24 419
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Ели, ние сме си тука ....повечето. Просто кръжим като свободни електрони в очакване на новини и събития  Joy

# 631
  • Керодиспансера
Венииии, Hug виждам те на балкона  Naughty слез, моля те, липсваш ни  Praynig

# 632
  • Керодиспансера

# 633
  • Керодиспансера

На кой пръст сега е сложил пръстена  ooooh!

# 634
  • Керодиспансера

Пак сме във вестниците  Mr. Green

# 635
  • Керодиспансера

Вай бе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Party Party Party

# 636
  • Керодиспансера

# 637
# 638
  • Керодиспансера
 spam2 spam2 spam2
Скрит текст:

dancing dancing dancing dancing dancing

# 639
  • В света на мечтите... ❤

Мммм... туй много готско  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Добра вечер слънчица прекраснички  Hug Hug Hug

Напоследък не се разписвам много често,но ви следя стриктно,в час съм с всички прекрасни новини от последните дни и часове  Party  Просто лаптопа ми още е в болницата,а се оказа,че и доктора,който го лекува е некадърен,та сега му търся друг доФтор  ooooh!  През телефонът ми е кофти някак да пиша дълги речи,затуй предимно ви чета  Peace

Киренце сега като гледам вече е не само с щастливо сърце,но и с щастлива душа след освобождаването от захапката на  #Puppy dog  Дано само не ни подлеят вода с тези новини и да ни закопаят още по-дълбоко в ямата с лъжите  Peace

Ханденце много ми хареса с правата коса на фотосесията  Heart Eyes

Беяз за съжаление няма да мога да го гледам онлайн с вас,защото съм на работа тогава,но после задължително ще изгледам предаването  Wink

Не знам все още и за неделя дали ще мога да съм с вас,но като гледам май пак ще съм сред тръстиката  Rolling Eyes

Гушвам ви силно всички  Hug Hug Hug

# 640
  • Керодиспансера
Дани  Hug Hug сигурно на мутлу сон-а  на ГБ не сме били в такава еуфория, както сега от новината за ашк битти  Party Party Party всенародна радост и веселие, че най-накрая се отървахме от зъби и захапка Ямурови  Mr. Green

# 641
Дани  Hug Hug сигурно на мутлу сон-а  на ГБ не сме били в такава еуфория, както сега от новината за ашк битти  Party Party Party всенародна радост и веселие, че най-накрая се отървахме от зъби и захапка Ямурови  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Дани  Hug Heart Eyes

# 642
  • В света на мечтите... ❤

Ели  Hug Heart Eyes  то май на мутлу сона не се радвахме толкова даже  Joy Joy Joy  Обаче има една тема,където сега след новината сигурно ще са в траур  Mr. Green

Евичка  Hug Heart Eyes

# 643
Лека нощ. Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 644
  • У Диспансера ...♥♥♥
Туй много хубаво  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт