След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.33

• 24 412
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
  • У Диспансера ...♥♥♥

Благодарила е на екипа с който направили снимките за новия и проект, това е написала в инстаграм  Peace

# 646
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 647
  • В света на мечтите... ❤

Ирче и аз му хвърлих око на това  Heart Eyes

Лека,Гале  Hug

Благодарила е на екипа с който направили снимките за новия и проект, това е написала в инстаграм  Peace

С изправената коса определено ми е фаворит,много класно изглежда с тази прическа  Heart Eyes

# 648
Е може ли такава красота, къде гледаш бе Керем newsm78 newsm78 newsm78
Абе Керем, абе Кьорчо....
Не зная  коя тема е в траур, но тук е веселба и купон, най-накрая си отдъхнахме Praynig Praynig Praynig
Като жалеят толкоз да си вземат зъбла при тях, ще я дадем барабар с котето.
Сега ще чакаме 22, а после и 23, че да видим...........
Целувам ви и ви желая лека нощ Simple Smile Simple Smile
До утре къде 6 часа Heart Eyes

# 649
Ханде е прекрасна, даже май по-ми харесва с тази прическа. Супер е!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 650

Не знам  newsm78, тук ми изглежда различна, красива и стилна, както винаги, но по-зряла, без чаровното детско излъчване....
Дани  Hug
Лека нощ, Гале

# 651
# 652

Не знам  newsm78, тук ми изглежда различна, красива и стилна, както винаги, но по-зряла, без чаровното детско излъчване....
Дани  Hug
Лека нощ, Гале

Диди  Hug Heart Eyes
Тук наистина изглежда по-зряло,но мисля,че и целта на фотосесията е да се постигне тази визия  Peace
Иначе си виждаме,че дори и с къса коса тя си е запазила детското излъчване на снимките й,които излизат с фенове или от събиранията й с приятели  Wink

# 653
Еми дори и с променените им визии стоят толкова хармонично един до друг  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 654
  • Керодиспансера
Разходих се малко из чуждите дворове- в темата на баш фенките няма и ред за събитието на седмицата , но пък затова се правят усилено колажи на Кирето и русата кифла  hahaha hahaha hahaha

# 655
  • Керодиспансера
Еми дори и с променените им визии стоят толкова хармонично един до друг  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
smile3521 smile3521 smile3521
Рядко двойка стои толкова добре и на екран, и на снимка , толкова си подхождат,имат някакъв синхрон в излъчването,изражението , в заиграването с обектива  Heart Eyes

# 656

Ей тука Ханде ми е супер, с мекотата и женствеността, с детското в нея  Simple Smile А Керем стои добре до нея, Ханде не го засенчва много  Joy  Joy  Joy

Разходих се малко из чуждите дворове- в темата на баш фенките няма и ред за събитието на седмицата , но пък затова се правят усилено колажи на Кирето и русата кифла  hahaha hahaha hahaha

Те пък, нали уж им е любимец, толкова ли го мразят, че го спрягат с тая съскаща кифла  hahaha  hahaha  hahaha

# 657
А да охладя малко страстите и да потъна в мрачно настроение имало е предаване и в другата тема за КБ ж писал първи за връзката К Я вижте какво отговаря
*Гюлшен:Сега една наша зрителка ни е писала и казва: Ако батко Билял го потвърди, ще повярвам. Наистина Керем Бюрсин и Ямур Танръсевсин разделиха ли се?
БЙ:За пръв път аз бях писал за любовта им по време на СЛънцата.
Мюге: Да, така беше.
БЙ:Не се разделиха, в действителност не са се разделили.. Заради рекламата на новия сериал го изготвиха това.
Мюге:Тази стратегия.
БЙ:Точна като една стратегия беше уредено това.. За да мислят зрителите, че актьорите в главните роли си подхождат много един на друг.. Тези тийн младежи.Защото сериалът ще се гледа предимно от младите хора. За да си мислят младите зрители, че актьорите в  главните роли си подхождат много един на друг.
Гюлшен: Да..Да се питат дали изживяват любов с Ясемин Аллен или пък с Шюкран Овалъ.
БЙ:За да се създадат такива очаквания у зрителите.
Мюге: А и има една такава сцена в сериала..В която Керем се целува с Шюкран..
БЙ:Да..Любовта им с Ямур все още продължава. След известно време и без това и други ще пишат и ще говорят за това.
Гюлшен: Значи да успокоим феновете, че има Якер..Нали те така съкратиха имената им от Ямур и Керем..Бъдете спокойни и щастливи, те не са се разделили..
Мюге:Да, много обичат Ямур..Но ще кажа нещо..Ако Керем започне флирт с Ясемин и тя е много сладка и нея ще я обичат.
Гюлшен: И пак ще има Якер..Нали таак? Пак ще има Якер..
Мюге: Според мен тях сега ги интересува само рейтинга..Любов това онова не ги интересува в момента..

Последна редакция: чт, 20 ное 2014, 00:38 от zdragolova

# 658
Преведено е цялото интервю и гонворят колко е важен този проект за КБ и ако се провали  .....
https://www.youtube.com/watch?v=ZmqVk02oEXs&feature=youtu.be- предаването

# 659
Ако това е вярно...........просто нямам думи  Mr. Green Черногледите предвиждания на доста от момичетата тук за пореден ПР може да се окажат вярни. Любов, раздяла - няма значение, важен е само рейтинга  #2gunfire
Какво да кажа , жал ми е за Зъбла ........и защо не си легнах по-рано  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт