Годишни форумски НОМИНАЦИИ 2014

• 14 682
  • 103
  •   1
Отговори
# 60

Мухата/номинация за досаждащ/ --jp-просто знам какво ще напише всеки път

Много шум за нищо/номинация за драматизиращ/ - Популе

Островът на съкровищата/номинация за тема/ -Един обикновен седмичен ден

Всички обичат Реймънд/номинация за личен любимец/- Таис, Нино Тино, Куркума

Аз, проклетникът/номинация за неприятен/- Silence

Да разлаем кучетата/номинация за хаплив/ - Check Please

Две димящи дула/номинация за двойка форумци/-Лиляна и Рейнбоу

# 61
  • в 1001-та нощ

Островът на съкровищата/номинация за тема/ - Ретро снимков спамо-чат

# 62
Кралят на комедията/номинация за чувство за хумор/ the Дорис

Властелинът на словото/номинация за добър изказ/ Nino Tino, the Дорис и Касита.

Мухата/номинация за досаждащ/ Мамасита

Много шум за нищо/номинация за драматизиращ/ Мирама

Всички обичат Реймънд/номинация за личен любимец/ the Дорис, Nino Tino, miss july

Аз, проклетникът/номинация за неприятен/ Popule, Check Please, Трещерица

Да разлаем кучетата/номинация за хаплив/ Лиляна, nofelet

Две димящи дула/номинация за двойка форумци/ Лиляна и Мирама

Красив ум/номинация за знания/ денис

# 63
Кралят на комедията/номинация за чувство за хумор/ - ТиноНино, Куркума, Как`Сийка

Властелинът на словото/номинация за добър изказ/ - Mamacita Bandida,заслужава да е тя, макар често да я обвиняват, че не й се разбира. Всичко й се разбира, мненията й са подредени, без объркани мисли и правописни грешки, въобще за мен е удоволствие да я чета, независимо за зомби апокалипсис ли ще пише, за отвличане с чувал на главата или за нашествие от стари моми. Още Barbabeau, все ми е приятно да я засека някъде. Разбира се и Лоана.

Мухата/номинация за досаждащ/ - онова същество, което се явява непрестанно в нов образ, един от които беше Ванко89, Херкулес, Бонго.. Със сигурност пропускам още заслужили, но трудно помня никове.

Много шум за нищо/номинация за драматизиращ/ - Дари П.. Как можа това момиче да напише тези глупости и после ни лук яла, ни лук мирисала, само смотолеви, че имала нужда. Не се прави тъй!

Островът на съкровищата/номинация за тема/ - Искам да кажа, много ясно.

Хубава жена/номинация за красота/ - давам огледалото на joy_r.

Всички обичат Реймънд/номинация за личен любимец/ - valerie, belinda, Лиляна, Обич синеока, Инфантилна. И другите, които пишете в "Искам да кажа", но имам право на 5 имена, няма как.

Аз, проклетникът/номинация за неприятен/ - nofelet, ronaldd, Ocaso, Ясен Нешов

Да разлаем кучетата/номинация за хаплив/ - Лиляна, Мамасита, Андариел, Елица, Check Please

Две димящи дула/номинация за двойка форумци/ - Мамсита и Елица, Лиляна и joy_r, Мамасита и Андариел.

Красив ум/номинация за знания/ - 10'с, Параход, Андариел, Куркума, BirdsFlu.

# 64
  • Пазете Гор
Янечек ми дава повод да попълня пропуските от предишната си номинация.

Властелинът на словото - Mamacita Bandida - много е добра - и когато има какво да каже, и когато няма. Борави със словесния инструментариум виртуозно и допускам, че някаква част от настроенията срещу й са подсъзнателни реакции именно на тоя майсторлък, а не толкова на онова, което пише. И да, и Лоана, разбира се.

Островът на съкровищата/номинация за тема/  - Био -зеленчукова градина - тиха, кротка, уютна, възпитана, много полезна и доброжелателна. Доста многолюдна, между другото - през пролетта в  едно от изданията се  изказаха 75 уникални потребители - градинари. Никак не е малко, сравнително. Записвам я по-скоро с информативна цел - всеки, комуто се сади, чопли земя, който разбира от хубава храна  и изобщо иска да му е топличко на душата всред добри хора - да я следи през годината. Особено от напролет нататък - тогава се разраства, свежа и буйна като зимен лук.

# 65
Как може да има въобще съмнения коя е точно темата на годината!  newsm78

Разбира се, че: Количката символ ли е на статус и възможности?

246 страници от пиле мляко!  Hug

# 66
  • В Космоса

Кралят на комедията/номинация за чувство за хумор/ - Янечек, НиноТино, Бианка

Властелинът на словото/номинация за добър изказ/ - БърдсФлу, Как' Сийка

Перла в короната/номинация за бисер - израз, реплика, мнение/ -
...Изглеждам обикновено, заглеждат ме интелигентни хора.
Не поставям под съмнение истинността на думите, просто ми звучат забавно. Grinning

Хубава жена/номинация за красота/ - Елица, Кафе с мед, belinda

Абсолютно начинаещи/номинация за новак, регистриран през тази година/ - Лаура СГ

Всички обичат Реймънд/номинация за личен любимец/ - НиноТино, Янтра

# 67
  • София
Да се отчета и аз сепак.

Кралят на комедията/номинация за чувство за хумор/  - Напоследък не съм особено по комедията, но предимно Янечек успява да ме усмихне, макар и леко накриво

...

Много шум за нищо/номинация за драматизиращ/  - Истинска поетично-патетична драма куин - Куркума и две предимно тясно специализирани - хепи-соц драма куин "Комунист ме гони, мамо" - Ирис и Герри

Островът на съкровищата/номинация за тема/ - Количката символ ли е на статус и възможности и стокето на Трещерица, темата с дивана на Популе

...

Всички обичат Реймънд/номинация за личен любимец/ - Предни години съм се обяснявала пространно - те си знаят кои ги любя страстно дори да не ми личи.
Таис бих добавила, но тя пък се отказа от нас...

Аз, проклетникът/номинация за неприятен/ - Мамасита, AQUA, кучкарите и прочее любители на животните от кучкарските теми

Да разлаем кучетата/номинация за хаплив/ - Трещерица, Лиляна, Янечек, Чек

Две димящи дула/номинация за двойка форумци/ - Лиляна - Мери Ан, Лиляна - Джой

Хем боли, хем сърби/номинация за вечно оплакващи се и мрънкащи/ - Мирама
...

Може да допълня по-късно.

# 68
  • HH
Перла в короната Открих цитата на Нино, който номинирах
Цитат
Искам да ви кажа, че гледах, гледах и  за утре измислих феноменален костюм на голямата = рокля от един черен найлонов чувал от тия големите и плътни, дето ги продават на руло. Ще и пробия дупки за главата и ръцете и воала.
Тя има перука отдавна, ама днес като си я сложи и бебето така се изплаши, горкото, посрещна Хелоуин преждевременно.

Островът на съкровищата Добавям "Добра или лоша "реклама" е това? " на BirdsFlu

# 69

Властелинът на словото/номинация за добър изказ/ - Мамасита, Куркума

# 70
Кралят на комедията/номинация за чувство за хумор/- Как' Сийка, Нино Тино, Тонкабонка, Янечек

Властелинът на словото/номинация за добър изказ/- BirdsFlu, Лиляна, Куркума, La Sombra

Хубава жена/номинация за красота/- Елица, Акаша, Джой, Антигона

Аз, проклетникът/номинация за неприятен/- С изключение на Куркума, неприятни са ми всички мъже, които пишат тук. Не мога да ги изброя, ще пропусна някой.

Да разлаем кучетата/номинация за хаплив/- Янечек, Трещерица, Лиляна, Елица, AQUA  (положителни номинации)

# 71
Допълвам:

Островът на съкровищата/номинация за тема/- Искам да кажа, Селски номера и пинизи, Нещо много мило

Хубава жена/номинация за красота/- Julia_21

# 72
Властелинът на словото /номинация за добър изказ/- Касита, К. Сийка, Birds Flu, Куркума,Лиляна
Кралят на комедията /номинация за чувство за хумор/-К. Сийка, Тонкабонка                                                                                                                                                        Перла в короната /номинация за бисер/-Нино Тино и перуката  Joy        
Да разлаем кучетата /номинация за хаплив/-Касита                                   Красив ум /номинация за знания/-Birds Flu, Куркума                               Две димящи дула- Лиляна-Джой, Лиляна-Мирама, Мамасита-АндариелХубава жена /номинация за красота/-Жаклин                              Мухата /номинация за досаждащ/- jp, Мамасита                                                                                                                                                      Аз проклетникът /номинация за неприятен/- jp,Мамасита                                                        

Последна редакция: чт, 20 ное 2014, 10:32 от biskit

# 73
  • София - Рим и обратно
Кралят на комедията/номинация за чувство за хумор/ - Ceca, дори и почти никога да не съм на нейното мнение, кефи ме с чувството си за хумор и ненатрапчивостта. Също и Куркума

Властелинът на словото/номинация за добър изказ/ - Mamacita, Лоана, Кака Сийка, Касита, Ази

Мухата/номинация за досаждащ/ - Герри и jp, макар че и двете са ми симпатични, защото са грамотни и знаещи.

.....................

......................
Хубава жена/номинация за красота/ - Нино Тино, Джой, Акаша и една друга потребителка, която просто забравих как се наричаше  Embarassed (ще допълвам)

Всички обичат Реймънд/номинация за личен любимец/ - знаят си Heart Eyes

.............

.............

Две димящи дула/номинация за двойка форумци/ Елица и Мамасита обичам ги като се хванат в "любовен" танц  Heart Eyes

Хем боли, хем сърби/номинация за вечно оплакващи се и мрънкащи/ тук ще допълвам

Красив ум/номинация за знания/ - Куркума, BirdsFlu

# 74
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Перла в короната
Тоталният ми фаворит е  AQUA Laughing
Цитат
Всъщност татуировката зависи и къде е - от това си вадя изводи за човека, ако е от женски пол. Там, където е, значи там е позволила на татуиста да я пипа... Не ми е особено добро мнението за татуирани жени...
Цитат
За всякакви физически контакти, между мъж и жена, освен ако не е по медицински причини, си имам наум.
За подстригване от мъж също. Явно жената си има някакви причини да предпочете мъж да се рови из косата и, и не винаги може да убеди някой, че това е защото въпросния е мноу добър професионалист, единствен и незаменим.
Добавям и Лиляна
Цитат
По номинации винаги изпълзяват разни зачезнали, също като върколак при пълнолуние.

Да разлаем кучетата-  отново положително, Елица

Две димящи дула- Лиляна, в двойка с мен и Мери-Ан; Елица-Мамасита

Хем боли, хем сърби- Бутински

Красив ум- за разкошния кино-усет- Джуд, Поля от слънчогледи и Криста

Общи условия

Активация на акаунт