Годишни форумски НОМИНАЦИИ 2014

• 14 673
  • 103
  •   1
Отговори
# 90
  • Once there was a Hushpuppy...
Много шум за нищо - УФСЪ

# 91
Недейте  Stop  Не си заслужава. Излишно нагнетяване на напрежение. Последните два поста имам предвид.

# 92
  • София
Недейте  Stop  Не си заслужава. Излишно нагнетяване на напрежение. Последните два поста имам предвид.
?! Защо, не съм влизала тук от близо 3 месеца, номинирам си според моите виждания. И да за мен те са много шум за нищо, буря в чаша вода, както искате така ги наречете.  Там у блеещите не мога номинирам, че от зачитане на различно мнение такива банани са ми раздавали по IP та включително има  и бан една университетска болница мухахаха, сигурно някое блеещо, като е ходило при ветеринаря си се е оцъклило, защо не може да влезе в овчарника.

# 93
  • вятър в маслините, вятър над хребета
В коментарната тема, моля! А най-добре- никъде. Егати грозните определения Praynig

# 94
  • Бургас
Първо да благодаря на организаторките!  bouquet
Няма да пиша имената с друг шрифт,защото не съм го правила и ако пипна настройките,виж съм изклепала нещо.

1.Кралят на комедията-the Дорис с нейните мунщини, miss July, Джемма,Куркума,mustaine.

2.Властелинът на словото-Куркума,Nickie,Касита,mustaine,Мамасита.

3.Мухата/досаждащ/-Андариел.

4.Перла в короната-изказ,бисер,мнение-една реплика на System Error в темата за козметична линия Шели във връзка с изказвания на служителите на фирмата,че съфорумките в бг мама са злобни лелки и практиката във фирмата да ти намажат половината лице с чудодейната им помада и да ти посочват 10 разлики мажду намазаната и естествената ти физиономия.Цитирам System Error  "Аз с голямо удоволствие бих се подложила на експеримента им,но ме е страх,че ще ме разхубавят само едната половина на лицето и ще ме пуснат да си ходя така-левият профил на Анджелина Джоли,а десният на злобна лелка."

5.Много шум за нищо-нямам номинация.

6.Островът на съкровищата-темата,започната от Лиляна "Искам да кажа."

7.Хубава жена-моите любими Джулии-miss july,Julia21.Виждала съм много техни снимки.Прекрасни и двете!!! Heart Eyes

8.Начинаещ-YanaDG.Не съм гледала регистрацията,но не съм я срещала преди.Много свежа и положителна,удоволствие е да чета постовете и!

9.Всички обичат Реймънд за любимец.Много ми е трудно!Повече са от 5,но ще се огранича с по-активно пишещите в Клюто-Nickie,Geraldine,belinda,Dess и моята любимка от Клюто-Герри.

10.Аз,проклетникът-нямам.Много неприятна номинация.

11.Да разлаем кучетата,хаплив-Лиляна,какСийка,Трещерица.

12.Две димящи дула-как без Лиляна vs Мери-Ан?! Grinning

13.Хем боли,хем сърби-нямам.

14.Красив ум-Куркума,Касита,Мамасита,Криста,Saule.

# 95
Как можах да забравя Цонна!

Добавям: Кралят на комедията/номинация за чувство за хумор/ - Атти, Цонна

# 96
Вярно, номинирам в комичната категория и Цонна!

Нали до 21 щеше да се номинира? Зачита ли ми се номинацията? Зачита се разбира се, в противен случай  би следвало да сте заключили темата.

# 97
Чек,вече се гласува за "Крал на комедията".

# 98
Чек,вече се гласува за "Крал на комедията".

Мерси.   bouquet

# 99
Ее, вярно бе!

Уф, ама и аз се сетих...

# 100
Хубaвa женa - The Kid, NinoTino, buttinsky
Всички обичaт Реймънд - Лилянa / дa си кaжa и тук/

# 101
Хубaвa женa - The Kid, NinoTino, buttinsky
Всички обичaт Реймънд - Лилянa / дa си кaжa и тук/

Бианка, вярно е, че аз съм неземно хубав мъж, но мисля, че няма да е редно ако оглавя и класацията за най-хубава потребителка.

# 102
Редно ще е, редно ще е. Тихо там.

# 103
Преди години еднa прелестнa дaмa зa мaлко дa спечели титлaтa "Форумски плейбой".
Съвсем си е редно мъж дa спечели "Хубaвa женa".
 Дa се помни, че номинaциите сa зa зaбaвление.

Общи условия

Активация на акаунт