Годишни форумски НОМИНАЦИИ 2014

• 14 673
  • 103
  •   1
Отговори
# 45
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И аз на порции ще номинирам този път

Кралят на комедията- Nickkie; Flip Flop Fantasy

Властелинът на словото- Nickkie; Как'Сийка; Атти; Angelina.bgk

Островът на съкровищата- режисьорската тема в Кино и Телевизия; аватарните игри след подновяването им

Хубава жена- Приятно ми е, Богиня; Mrs. Turner/Samberg; Hushpuppy; AQUA; MissNellie (не ми стигнаха петте гласа за Антигона, но да си кажа, че и тя ми е фаворитка в категорията Embarassed)

Абсолютно начинаещи- Одри Хепбърн

Да разлаем кучетата- Приятно ми е, Богиня; ТинаХрис (в тази категория номинирам изключително положително)

Останалите категории- като ги дообмисля Laughing

Последна редакция: пн, 17 ное 2014, 11:42 от joy_r

# 46
Островът на съкровищата/номинация за тема/ - За свекървите, децата и още нещо ...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=772407.0;;20

# 47
  • Once there was a Hushpuppy...
Кралят на комедията/номинация за чувство за хумор/ - Тина Хрис, Янечек

Властелинът на словото/номинация за добър изказ/ - Джой , Не се сърди човече, Мамасита , Бижу

Мухата/номинация за досаждащ/ - Nino Tino , Check Please

Перла в короната/номинация за бисер - израз, реплика, мнение/ - моя последен бисер, на който се смях със сълзи е от Тина Хрис в една от темите/да не ви занимавам/ в КиТ. И е следният:
"О, аз искам да не се окажа права, белив ми.  Баща, децата, сълзи в очите, катеричка колежка, много опасно, спасиха себе си и света. Ди енд, да не хабим повече лента."

Много шум за нищо/номинация за драматизиращ/

Островът на съкровищата/номинация за тема/ - Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLIV,  Романтичен подфорум/без да конкретизирам тема/ Peace
, Сватбени селски номера и пинизи Laughing
Хубава жена/номинация за красота/ - Антигона

Абсолютно начинаещи/номинация за новак, регистриран през тази година/ - Одри Хепбърн и Антигона

Всички обичат Реймънд/номинация за личен любимец/ - Джой, Дев, малката_лисичка,Злата с Метлата, Мячик, и още много други....

Аз, проклетникът/номинация за неприятен/ - Check Plese

Да разлаем кучетата/номинация за хаплив/ - Desss, MG18, Герри

Две димящи дула/номинация за двойка форумци/ -  Джой и Лиляна

Хем боли, хем сърби/номинация за вечно оплакващи се и мрънкащи/

Красив ум/номинация за знания/ - Мячик

Последна редакция: пн, 17 ное 2014, 13:37 от Hushpuppy

# 48
  • Другата България
Кралят на комедията/номинация за чувство за хумор/ - Зандали, Тонкабонка, Касита, Бижу
Властелинът на словото/номинация за добър изказ/ - Касита, Бърдс Флу, Ази, Кака Сийка
Перла в короната/номинация за бисер - израз, реплика, мнение/ - mustaine  и целият ѝ първи пост в темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=801732.0;topicrefid=19
Много шум за нищо/номинация за драматизиращ/  - Ванилина
Островът на съкровищата/номинация за тема/ - за дивана на Популе Laughing
Хубава жена/номинация за красота/ - Жаклин и Асос
Абсолютно начинаещи/номинация за новак, регистриран през тази година/ - Лаура SG, Одри Хепбърн
Всички обичат Реймънд/номинация за личен любимец/ - Зандали, Бижу, кака Сийка, Леми, Нефертари 33 , Чек Плийз, Хепи мама
Аз, проклетникът/номинация за неприятен/ - Лиляна
Да разлаем кучетата/номинация за хаплив/ - Лиляна, Касита, Трещерица

Ще допълвам по-късно....

Последна редакция: пн, 17 ное 2014, 17:58 от Merri_An

# 49
Допълвам:

Новак: Популе - макар, че не съм съгласна особено с мненията й винаги, много е ярка (Погледнах, че е регистрацията й е от 2013, но в стихията си е тая година. Моля да зачетете номинацията, мисля, че я заслужава. Ако не - здраве!)

# 50
  • Другата България
Две димящи дула/номинация за двойка форумци/ - Популе - Гери /темите за правителството/; Лиляна - Джой; Лиляна - Рейнбоу; Лиляна - Анирам и разбира се Лиляна - Мери Ан.
Хем боли, хем сърби/номинация за вечно оплакващи се и мрънкащи/ - Мирама, и за още една се сещам, но явно е с променен ник не мога да я открия
Красив ум/номинация за знания/ - Андариел, Кака Сийка, 10 цента,Мамасита, Сбъдваща мечти

# 51
Перла в короната/номинация за бисер - израз, реплика, мнение/ -
номинирам sophiemmaspencer, заради:
въпрос от потребителка - "Zdraveite nova sum tyk i se izvinqvam ako neshto glypavo sum vi popitala no vuzmojno li e da sum bremenna pri dva otricatelni testa poneje mi zakusnqvashe 7 dena no na 8 mq polychih kurvene.... Vuzmojno li da sum bremenna i kak bih mogla da razbera?"

Отговор на  sophiemmaspencer - "Възможно е, разбира се! Особено ако кървенето е от носа. Изчакай малко, и ако получиш разстройство само сутрин - честито!"
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=779527.msg29487140#new

# 52
Кралят на комедията/номинация за чувство за хумор/ The Дорис; Зандали; Рибозом

Властелинът на словото/номинация за добър изказ/ Куркума; Янтра

Перла в короната/номинация за бисер - израз, реплика, мнение/ Бременна ли съм ?  newsm78

Островът на съкровищата/номинация за тема/ Смешки от форума; В момента чета...

Абсолютно начинаещи/номинация за новак, регистриран през тази година/ Одри Хепбърн

Всички обичат Реймънд/номинация за личен любимец/ joy; тонкабонка; Лиляна; Таис

Красив ум/номинация за знания/ Куркума; Лиляна; Как' Сийка

# 53
Извинявам се , не помня никове  Peace
Кралят на комедията/номинация за чувство за хумор/- Зандали, The Дорис, missNoir, miss juli- обожавам да ги чета!
Властелинът на словото/номинация за добър изказ/- Касита

Мухата/номинация за досаждащ/ Лиляна

Перла в короната/номинация за бисер - израз, реплика, мнение/

Много шум за нищо/номинация за драматизиращ/ - Черешката от темата за оплакванията

Островът на съкровищата/номинация за тема/

Хубава жена/номинация за красота/- Антигона

Абсолютно начинаещи/номинация за новак, регистриран през тази година/

Всички обичат Реймънд/номинация за личен любимец/- Тонкабонка

Аз, проклетникът/номинация за неприятен/- AQUA

Да разлаем кучетата/номинация за хаплив/ - Лиляна

Две димящи дула/номинация за двойка форумци/

Хем боли, хем сърби/номинация за вечно оплакващи се и мрънкащи/- Aniram

Красив ум/номинация за знания/- Kaсита, Как' Сийка, A.L.E.N.A

# 54
Новак: Антигона
Красив ум: Мячик, Куркума

# 55
Всички обичат Реймънд/номинация за личен любимец/ Iris04, zlatnata tolumba, Хърмаяни

# 56
  • Galaxy 13197853088
Кралят на комедията /номинация за чувство за хумор/  - Mustaine, Янтра, The Дорис, NinoTino
Властелинът на словото/номинация за добър изказ / - Лоана, Мамасита, Куркума, Касита, Ази
Островът на съкровищата/номинация за тема/-Другият наш възможен живот,В момента чета
Да разлаем кучетата /номинация за хаплив/ -  Лиляна, Мамасита, Гери, Приятно ми е, Богиня
Две димящи дула/номинация за двойка форумци/ |§|- Мамасита срещу всички,Лиляна - Джой
Красив ум/номинация за знания/ - Лоана, Мамасита, Куркума, A.L.E.N.A, Приятно ми е, Богиня
Всички обичат Реймънд/номинация за личен любимец/- |

Аз, проклетникът/номинация за неприятен/-

Хем боли, хем сърби/номинация за вечно оплакващи се и мрънкащи/-

Хубава жена/номинация за красота/ -

Перла в короната /номинация за бисер - израз, реплика, мнение/ -

Мухата/номинация за досаждащ/ -

# 57
Кралят на комедията - the Дорис, ЗАНДАЛИ
Властелинът на словото - Касита, Check Please, Birds Flu
Мухата – Лиляна, nofelet
Перла в короната – Like_Smoke за „Шоколад обичат отчаяните жени, тези в депресия и дебелите“
Много шум за нищо - nofelet
Островът на съкровищата – Смешки от форума
Хубава жена - Асос
Всички обичат Реймънд – Desss, Check Please
Аз, проклетникът – Лиляна, nofelet
Да разлаем кучетата - Andariel
Две димящи дула – Мамасита vs Лаура

# 58
Кралят на комедията – Янечек, ЗАНДАЛИ, mustaine

Властелинът на словото – BirdsFlu, Куркума

Перла в короната –
Сексът в друг град не се брои за изневяра.

кога ще имаме детски надбавки, едно г- жа ми отговори с линк, но нищо не разбрах (нищо не ми излиза само сайта на бг мама) и темата е заключена, затова ако може някое мамче да ми обясни с думи ще съм му много благодарна!!

От казаното си вадя извода, че косъма е просто един труп. По-пресен до скалпа и съвсем вмирисан към краищата.

Така : може да ви е смешно може да ви е страшно - рецептата да проговори  детето е да му изпросите хляб от циганка т.е. вземате детето , отивате пред магазин или фурна изчаквате цигънка с хляб и я помолвате да отчупи краищник на детето . Детето трябва да го изяде .
На циганката може да и дадете пари да се почерпи но другата част от хляба да си я изяде ...
Друго такива деца после много приказват и много учат чужди езици.

Щом толкова потребители знаят правилата, значи те са написани някъде. Бихте ли ми дали линк и аз да прочета.

Въпросът ми е ако не съм била в овулация мога ли да забременея?

Всяка жена иска да бъде изнасилена, но зависи от кого!

... Още от древността философите са определили значението на жената и за какво единствено служи, иначе напразно ще диша кислорода на планетата.

И като си скубя веждите адски много ме боли. Възможно ли е да съм бременна?

Според мен е смешно и грозно някоя застаряваща лелка( около 40годишна)  рокаджийка  да иде на концерт и да се разтресе да куфее по грозно е от мъж мятащ гюбеци

Все още съм с усещането, че реагирах доста меко и възпитано, нищо, че вдигнах ужасен скандал.

По номинации винаги изпълзяват разни зачезнали, също като върколак при пълнолуние.

Островът на съкровищата –
Днес искам да благодаря на...
Ретро снимков спамо-чат
Един най-обикновен седмичен ден Sad
Форумските потребители и техните "запазени марки"
Спотайват ли се умрели риби във вашите чанти?
Защо пак настъпих мотиката ...
Оправданието "Ама той/тя е дете"
За хората без деца, които ви дават съвети за родителството
Количката символ ли е на статус и възможности?
Кога не си ти?
За тези, които нямат деца все още и не си падат по готвенето Simple Smile
За старите приятели...
Да разбиваме митове

Всички обичат Реймънд – Хърмаяни, пеп-4о, Селма, labrex, asyalein, Джемма и всички останали прекрасни готвачи и готвачки в Готварския (извинете ме, че не ви изреждам подробно) – за вашите рецепти и идеи са ви признателни много български семейства

Да разлаем кучетата – Трещерица, Лиляна, Мамасита, Popule

Красив ум – Judy, BirdsFlu, Хърмаяни, Параход

Последна редакция: вт, 18 ное 2014, 15:45 от Как` Сийка

# 59
Кралят на комедията/номинация за чувство за хумор/ - Атти

Властелинът на словото/номинация за добър изказ/ - Обич Синеока, Как' Сийка, Приятно ми е - Богиня!, Лоана, Атти, Куркума, Saule

Островът на съкровищата/номинация за тема/ - Събирам прегръдки за Ели и А спомняте ли си, госпожо

Хубава жена/номинация за красота/ - joy_r, Приятно ми е - Богиня!

Красив ум/номинация за знания/ - joy_r, Атти, Куркума

Всички обичат Реймънд/номинация за личен любимец/

"Любимец" ми звучи твърде сходно с "домашен", затова предпочитам да ги нарека - хора, които винаги чета с удоволствие:

- Гласът на разума - Бронте, Хърмаяни, Iris04, Жаве
- Право, та в очи и в десятката - Check please
- Най-добрият форумец, когото познавам виртуално - St. Dobri, Пуцбърг, Svetal4o, slavka70, Зимна роза, Geia
- "Каквото пипне, позлатява го" - angelina.bgk
- Липсват форумно и осезаемо - КЛОНКА, Василиса Умница, Dona, Октопод с рокля

Последна редакция: вт, 18 ное 2014, 18:24 от Nickkie

Общи условия

Активация на акаунт